2777
2789
عنوان

سی و یک سالمه یه پسر نوزده ساله عاشقم شده

| مشاهده متن کامل بحث + 2352 بازدید | 98 پست

اسی  بنظر من اصلاا دلیل نداره بهش بگی ک مطلقه هستی

مگه آدم همه زندگیشو میشینه واسه غریبه بگه!!!  یک کلام ب صدکلام بگو آقای محترم من اصلا قصد ازدواج ندارم و لطفا دیگه تکرار نکن تمام...

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن زیره "رژیم فستینگ "گرفته

عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم رژیم فستینگ بگیرم. سریع دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف خوب هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

داری بهش فکر میکنی واقعا؟

همش فانتزی ذهنشه دو روز دیگه عقلش کامل میشه از سرش می پره

شما که خانم عاقل و بالغ هستید چرا..

"بهبود نیافتم فقط همه چیز را با خوابی آشفته پشت سر گذاشتم!..🖤" نام کاربری من(ویارا) از یک واژه در زبان لری گرفته شده به معنای "به یاد مانده" 🌱

اصلا مبحث ازدواج و اختلاف سنی شما جداست 

بر فرض این پسر بلاخره متوجه میشن شما یه بار ازدواج کردید 

چندین حالت داره 

(دقت کن که این سن اوج نیاز جنسی و عاطفی هر مونث و مذکری و هر تصمیمی میگیرن بعدش پشیمون میشن )

1 میخواد از موقعیت شما سو استفاده کنه ، به شما پیشنهاد صیغه یا دوستی میده به بهانه ازدواج)

۲ یک در میلیارد این جوجه آدمه، واقعا تکلیفش با خودش مشخصه میخواد با شما باشه اما خانوادش صددرصد مخالفت می‌کنند ، حتی اگر ازدواج کنید انواع اقسام بلا ها سرتون میاد 

۳ ازدواج میکنید و بعد چند سال برمیگرده من بچه بودم و ..... جوانی نکردم و...

۴ اگه خیلییییییی خوشبین باشیم با هم اوکی می‌شید در همه موارد 

در هر صورت این پسر اوج هیجانشه 

اما شما یک خانوم پخته و عاقلید 

پس درست تصمیم بگیرید 

نه بخاطر اختلاف سنی، بلکه یک زمانی خدای نکرده خودتون و اذیت نکرده باشید و بازیچه بشید

برادرم، کتاب هایی برای من بفرست که پایانی خوش داشته باشند، هواپیمایی به سلامت فرود می آید ، جراح لبخند زنان اتاق عمل را ترک می کند، پسر کور بینایی اش را باز می یابد، عشاق سرانجام یکدیگر را یافته اند، عروسی در راه است، تشنگان به آب می رسند، به نان و آزادی....
بیشتر ببینید

۱۲سال اختلاف سنی خدایی؟فک کن بعد چند سال چین و چروک صورتات وقتی نمایان میشه اون‌ اوج جوونیش میشه 

نَقی نَقوووو دیالوگ ارسطو تو پایتخت ۴ بود پس بنده ارسطو داداش پرستو میباشم🗿💅🏻 اگه تو بحث دیگه جوابتو ندادم بدون به نتیجه جواب ابلهان خاموشی است رسیدم عاسیسممم🌚🍭