2777
2789
عنوان

همین جوری دلم خواست

| مشاهده متن کامل بحث + 466 بازدید | 45 پست

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن زیره "رژیم فستینگ "گرفته

عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم رژیم فستینگ بگیرم. سریع دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف خوب هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

منم گاهی دوس دارم همینجوری تاپیک بزنم ولی بعدمنصرف میشم چون میدونم میگن خداشفات بده

چرا باید حرف بقبه انقدر برات مهم باشه

》اولین گناه ،گناهیه که روی سنگ قبرت مینویسن《                   》هرکسی ذات واقعیت رو ببینه سوارت میشه《                             》شک تنها حقیقته《

همینجوری دلم خواست یه کامنت بزارم

شما صبح یه پیام برام نوشته بودید ولی تاپیک ترکید من ندیدم نظرتونو🥲 یادتونه چی بود؟ کنجکاوم😂

برای سلامتی و عاقبت بخیری خودت یه صلوات بفرست♡⁠ یه‌مادربزرگ مهربون داشتم که دیگه ندارمش🖤 میشه دعا کنین خوابشو ببینم لطفاً. اگه امضامو خوندین بگین بهم خوشحال میشم🦋

اوو. پس تولید کننده ای منم ساقی حلال خوری هستم ها ارزون میدم مشتری بشی

زرنگی بعدا تحریمم میکنی روزگارم میشه مثل ....

》اولین گناه ،گناهیه که روی سنگ قبرت مینویسن《                   》هرکسی ذات واقعیت رو ببینه سوارت میشه《                             》شک تنها حقیقته《

شما صبح یه پیام برام نوشته بودید ولی تاپیک ترکید من ندیدم نظرتونو🥲 یادتونه چی بود؟ کنجکاوم😂

اصلا خیریت این تاپیک همین بود که شما این سوال رو بپرسی

مشکوک می زنی

رفتنیم راستش

اصلا خیریت این تاپیک همین بود که شما این سوال رو بپرسی

از صبحه کنجکاوم🤦🏼 دو تا پیام بود برام که نتونستم بخونم چون ترکیید🤕

برای سلامتی و عاقبت بخیری خودت یه صلوات بفرست♡⁠ یه‌مادربزرگ مهربون داشتم که دیگه ندارمش🖤 میشه دعا کنین خوابشو ببینم لطفاً. اگه امضامو خوندین بگین بهم خوشحال میشم🦋