2777
2789
عنوان

توروخدا بگید یعنی پشیمون نمیشم طلاق بگیرم😭😭😭😭

| مشاهده متن کامل بحث + 830 بازدید | 50 پست

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

نه عزیزم جدا شو منم از ازدواج دومم جدا شدم بچه هم نداشتم باز ازدواج کردم .ولی اگر ته دلت میتونی ببخشی نرو سخته تو این زمونه زندگی نگه داشتن 

خدایا کمکم کن مادر بشم 🤲📿

بچه طلاق بودن بد هست ؟بهت سخت گذشته؟

اره خیلی بد از بدهم بدتر هرکی سر سفره پدر خورش بزرگ بشه بهتره من پیش مادرم زندگی می‌کنم داییم میاد تنه غذا میزنه بدتر اشتباه ک وقتی بچه داری طلاق بگیری پدرت هم هرچندم ک بد باشه بهتر از بقیس

ما زندگی شما رو نمیدونیم

از آینده هم کسی خبر نداره

شما باید خودت بشینی تصمیم بگیری 

دهن بین مردم نباشی

چون که شاعر در وصفمون میگه ای دلبروم قدت بلنده چشات درشت و موهات کمنده👻 تنها آپشنی که دارم لر بودنمه که اونم تازگیا ترند شده😌😂روی چشمام قدمته  کلی عشق از من طلبته...💕

بیشتر ببینید

رابطه ای که بیشتر از هرچیزی به خودت آسیب میرسه نه پشیمونی نداره

خدااا جونم عاااشقتم تو بودی که تو بدترین شرایطم کنارم بودی خودت میدونی دیوونه وار عاااشقتم اسم قشنگتو روی دستم تتو کردم تا وجودتو در خودم بیشتر از همیشه احساس کنم 😘🥰🧡
نمیتونم ببخشم دلم راضی نمیشهاونم زیاد پشیمون نبود

حالا که از کارش پشیمون نیست حالا که نمیتونی بگذری میخوای برو بشین فکر کن یطوری پشیمونش کن که حسرت به دلت بمونه بعد ولش کن التپاس کنه دلت خنک شه بعد برو وگرنه تا سالها خودتو میخوری

شما حتما مستقل بودید یا حامی داشتید

نه مستقل نبودم ولی از ۱۹ سالگیم سعی کردم پول جمع کردم خودمو مستقل کردم تا توی این سن وقتی با کسی آشنا شدم ضعیف معلوم نباشم