2777
2789
عنوان

بنظرتون من کارم اشتباه بود⁉️

38 بازدید | 5 پست

یکی از دوستای من خیلی منفعت طلبه 

کلا موقعی کار داره یاد آدم میوفته

بعد این دیشب ما پیش هم بودیم یه سفارش کیک یهویی گرفت اونم رایگان برای دوستش

و منم قنادی بلدم از اون حرفه ای تر

گیر داد که بیا کیکشو بپز من وقت ندارم میخوام برم باشگاه

منم واقعا حوصله نداشتم

و اینا اصلا شهر مام نیستن ، من فرداش که بشه امروز قرار بود برگردم خونمون و کارم زیاد داشتم

و گفتم اصلا رو مودش نیستم اصلا و نمیتونم بیام

و این خیلی بهش برخورد 

و بعد از اونم یطور خشک و سرد و طلبکارانه رفتار میکنه

واقعا حق با اون بود که من دو شب میرفتم خونه اش نا برای دوستش کیک رایگان بپزم؟ بی منطقی نیست؟!

کار درستو کردی

•یه بنده خدایی میگفت به رفیقاتون هر ۳۹ روز یه بار حداقل یه زنگ بزنید، که اگه مرده بودن به چهلمشون برسید/به جایی رسیدیم که اگه یه نفر معمولی ترین کارهای انسانی رو انجام بده، ازش تشکر میکنیم بابت عوضی نبودن! {☁️-تموم شد؛ بیدارم کنید.

بیشتر ببینید

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

نمیدونم حالا فک میکنم شاید واقعا باید میرفتم درست میکردم و انتظار داشته

واسه چی باید کسی از یه نفر دیگه انتظار خدمات رایگان داشته باشه؟ علاوه بر مواد لازمش شما داری از وقت و انرژیتم میزنی، اینجوری فقط کارتو بی ارزش میکنی

•یه بنده خدایی میگفت به رفیقاتون هر ۳۹ روز یه بار حداقل یه زنگ بزنید، که اگه مرده بودن به چهلمشون برسید/به جایی رسیدیم که اگه یه نفر معمولی ترین کارهای انسانی رو انجام بده، ازش تشکر میکنیم بابت عوضی نبودن! {☁️-تموم شد؛ بیدارم کنید.

بیشتر ببینید
واسه چی باید کسی از یه نفر دیگه انتظار خدمات رایگان داشته باشه؟ علاوه بر مواد لازمش شما داری از وقت ...

آره منطقیه 

خودشم بلده تا یه حدی قنادی ولی میخواست به کاراش برسه و کیکو بندازه گردن من

آره منطقیه خودشم بلده تا یه حدی قنادی ولی میخواست به کاراش برسه و کیکو بندازه گردن من

خوبی بیش از حد به یسریا توقع میاره

شما هم بگو منم کار داشتم

بیشتر ببینید