2777
2789
عنوان

کیا پدر و مادر پیر دارن❓️🫠

| مشاهده متن کامل بحث + 910 بازدید | 109 پست
والا مامان من 39 سالشه خودم 20 بسیاااار غرر میزنه و گیر میده ، خدا به داد پیریش برسه

مامان شما هم زود ازدواج کرده

کسی که داری اینو میخونی میشه لطفا یه صلوات واسه آرزو هام بفرستی؟🥺🫂(کاربری دست دو نفره)

مامان ها✋✋ طاها من مشکل توجه تمرکز و تاخیر کلام داشت.

دو سال برای گفتار درمانی حضوری می‌رفتیم که بی نتیجه بود.😔

تا با خانه رشد که صد تا درمانگر تخصصی گفتار و کار و روانشناس آنلاین هستن آشنا شدم، برای هر مشکلی هم آقای خلیلی بهترین درمانگر رو بهم معرفی کرد. 

این مدت خدا رو شکر پسرم خیلی پیشرفت کرده.🤩🤩

اگه نگران رشد و تربیت فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید.

بعد یه سریا میگن دخترا بالای 30 سالگی بهترین سنه اردواجه بفرما اینم نتیجش اون بچه دو روز دیگه میخواد ...

اولا خدانکنه واسه کسی اتفاق بیفته بعدشم چرا نمیخواین بفهمین عمر دست خداست؟!!

کسی که داری اینو میخونی میشه لطفا یه صلوات واسه آرزو هام بفرستی؟🥺🫂(کاربری دست دو نفره)

من 21 سالگی ازدواج کردم و قراره امسال واسه بارداری اقدام کنم خیلی ها گفتن نکن اینکارو از زندیگت لذت ببر تجربه کسب کن بعد بچه دار شو

ولی دوست ندارم فاصله سنیم با بچم زیاد باشه دوست دارم یه مادره جوون باشم واسه بچم که درکش کنم که باهاش خوش باشم 

من بابا مامانم پیرنمیتونی تایپیکم بخونی ببینی چقدر حرف زشت بهم گفتن

خودت چندی و پدر و مادرت چند سالشونه؟

من ۴۰ سالمه یه دختر ۱۳ ساله همین الان داشتم بهش میگفتم مامان به نظرت دیر من الان یه بچه ی دیگه بیار ...

من تجربه تک فرزندی رو دارم خبلی سخته تو دنیای بزرگسالی 

تجربه خواهر داشتن با اختلاف سنی زیاد هم دارم بازم سخته

بالاخره منم یه روز میام میگم (شد) 🌱
اولا خدانکنه واسه کسی اتفاق بیفته بعدشم چرا نمیخواین بفهمین عمر دست خداست؟!!

عمر که بله دست خداست عزیزم من بحثم یه موضوع دیگس 

من خودم دوست دارم وقتی 30 سالم میشه پدر بالای سرم باشه ولی خب نمیشه بابام که 20 سال دیگه زنده نیست اگه هم باشه دیگه همش پیریه و سختی 

من ۴۰ سالمه یه دختر ۱۳ ساله همین الان داشتم بهش میگفتم مامان به نظرت دیر من الان یه بچه ی دیگه بیار ...

به نظرم یه بچه دیگه بیارین،حال و هوای بجه اولتون هم عوض میشه و اینکه ۲۰ سال سن کمی نیست...