2777
2789
عنوان

همسرم میگه برو طلاق بگیر

254 بازدید | 20 پست

سلام خانوما منو همسرم از روز اول عید باهم دعوا کردیم قبلش هم دعوا داشتیم من اومدم خونه پدرم همه چیو گفتم شوهرم اومد دنبالم نرفتم گفت اگه شب بمونی به جون مادرم طلاقت میدم .  پدرومادرمم رفتن خونه پدرشوهرم باشوهرم حرف زدن که مشگل از توعه و اینا اونام میگفتن مشگل از دختر شماس اونجا بحث کردن شوهرم شب با زور خانوادش زنگ زد ب بابام ک بیام دنبالش بابام گفت بیا و اومد و من گفتم طلاق میخام . شوهرم گفت باشه پاشد رفت  فردا صبحش پدرم به عموی شوهرم که واسطه ازدواج ما بود زنگ زد گفت همه چیو بعدظهرش من رفتم خونم لباس وردارم دیدم شوهرم سرویس طلامو از لج داده مادرشوهرم ک من نیام برش دارم . منم از لجم انگشترهامونو ورداشتم اومدم خونه بابام شوهرم ز زد ب بابام ک انگشترو برده وردارین بیارین بابام گفت بیا حرف بزنیم اونم گفت برید کاراتونو بکنید طلاق میگیرید بگیریدمن دیگه نمیخامش . بنظرتون چیکارکنم الان سه روز گذشته خانوادش ی زنگ هم نزدن

خب مگه طلاق نمیخواستی؟ به ارزوت رسیدی دیگه 

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40
تیکر برای هدف کاهش وزن تاریخ شروع رژیم:۱۸شهریور وزن شروع رژیم:۷۱ هدف اول ۶۷🔒هدف دوم ۶۳🔒هدف سوم ۶۰🔒هدف چهارم ۵۸🔒هدف پنجم ۵۶🔒هدف اخر ۵۴🔒من میتونم و باید بتونم تا عید به وزن مطلوبم برسم💪💪💪💪💪 قد ۱۵۸    کاش افسردگی ازم دور میشد 
بیشتر ببینید

مامان ها✋✋ طاها من مشکل توجه تمرکز و تاخیر کلام داشت.

دو سال برای گفتار درمانی حضوری می‌رفتیم که بی نتیجه بود.😔

تا با خانه رشد که صد تا درمانگر تخصصی گفتار و کار و روانشناس آنلاین هستن آشنا شدم، برای هر مشکلی هم آقای خلیلی بهترین درمانگر رو بهم معرفی کرد. 

این مدت خدا رو شکر پسرم خیلی پیشرفت کرده.🤩🤩

اگه نگران رشد و تربیت فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید.

کاری ک کردی یتی طلاق برو دنبال کارای طلاق

حرمتارو نابود کردید چندبار اومده گفتی ن الان میگی چیکار کنم

طلاق

بگو سرویس طلا برا من بود جناب 

بچه هر کس برا خودش عزیزه، تربیت خیلی مهمه ، اینکه ادم میگه ب بچه باید و نبایدو یاد بدید ناراحتی نداره ،قرار نیست بخاطر بچه های ما ی سری دیگه عذاب بکشن،                اینجام ادم میگه ب ی سریا بر میخوره، اما بچه ای ک وسایلو پرت میکنه میشکونه دستای کثیف و میوه میماله ب مبل و فرش یا فحش میده رو من یکی دوس ندارم، اینکه بچه کوچیکه اینکه اله و بله قبول نیست ،بچه نیفهمه اگه بهش بگید.                                          میگن ادمارو از بدیای گذشتش قضاوت نکن شاید سحر توبه کرده باشه اما من میگم ادمارو از خوبیای گذشتشون نشناسید ممکنه همین امروز صب کثیف شده باشه، میدونی بحثه روحه.****تتلو****          بیخودی گردن من ننداز ک تو ذاتت خراب بود از اولشم حست یه حس کاذب برام بود از سر شب تا دم صب فقط ی پایه برا دود انقده بد ک عادی و سرد میشدی دائم برام زود      ❤️کار بر no aks هستم❤️   

بیشتر ببینید

دعوا سر چی بوده که تا این حد پیش رفتی و طلاق طلاق کردی آخه؟

فقط 22 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
منم آن شیخ سیه روز که در آخر عمر      لای موهای تو گم کرد خداوندش را ...🥀🥀     دشمنت را هم چو میخ خیمه می خواهم ، مُدام                  سر به سنگ و تن به خاک و ریسمان در گــردنش 🥺🥹💫💫
بیشتر ببینید

بنظرم خیلی کشش دادی

اومده بود دنبالت میرفتی

اولا اصلا نباید میرفتی خونه بابات چون خودم ی بار ۱۰ روزی رفتم ب غلط کردن افتادم

طلاق کاره هرکسی نیست نمیشه ب همین راحتیا دست کشید

مگ این ک طرف معتاد باشه و خرجی نده

بهش زنگ بزن بگو بیا دوتایی بریم صحبت کنیم باهم

غرورشو خرد کردی پیش جفت خونواده ها

پدر و مادرو چرا قاطی دعوا کردین؟؟

وقتی قاطی میکنه ادم ینی باید دیگه تموم بشه

بچه هر کس برا خودش عزیزه، تربیت خیلی مهمه ، اینکه ادم میگه ب بچه باید و نبایدو یاد بدید ناراحتی نداره ،قرار نیست بخاطر بچه های ما ی سری دیگه عذاب بکشن،                اینجام ادم میگه ب ی سریا بر میخوره، اما بچه ای ک وسایلو پرت میکنه میشکونه دستای کثیف و میوه میماله ب مبل و فرش یا فحش میده رو من یکی دوس ندارم، اینکه بچه کوچیکه اینکه اله و بله قبول نیست ،بچه نیفهمه اگه بهش بگید.                                          میگن ادمارو از بدیای گذشتش قضاوت نکن شاید سحر توبه کرده باشه اما من میگم ادمارو از خوبیای گذشتشون نشناسید ممکنه همین امروز صب کثیف شده باشه، میدونی بحثه روحه.****تتلو****          بیخودی گردن من ننداز ک تو ذاتت خراب بود از اولشم حست یه حس کاذب برام بود از سر شب تا دم صب فقط ی پایه برا دود انقده بد ک عادی و سرد میشدی دائم برام زود      ❤️کار بر no aks هستم❤️   

بیشتر ببینید
وقتی قاطی میکنه ادم ینی باید دیگه تموم بشه

اینقدر اوضاع رو پیچیده میکنن که به خودی خود پیچیده نیست 😅 

نظرات من خارج از زندگی شخصی شماست ، پس هر جور که خودتون میدونید توی زندگیتون انجامش بدین ❕️🌱

الان شما واقعا میخواین طلاق بگیرین ؟ 

اگر واقعا طلاق میخواین بگیرین که تکلیف طلاها رو فکر میکنم دادگاه مشخص کنه متعلق به کیه و فاکتورش به نام کیه

اگر واقعا خودتون نمیخواستین طلاق بگیرین و بار دوم که اومدن دنبالتون حرف طلاق رو زدین صد در صد مقصر خودتونین و اگر مایل به طلاق نیستین خودتون باید جمعش کنین...

اینقدر اوضاع رو پیچیده میکنن که به خودی خود پیچیده نیست 😅

اره بعد میگن نمیخوایم جدا شیم

نمیخوای جدا شی باید کنار بیای ،نباید کش بدی

بیشتر ببینید
اره بعد میگن نمیخوایم جدا شیمنمیخوای جدا شی باید کنار بیای ،نباید کش بدی

والا آدم تو کار بعضیا میمونه 🥲 انگار نه انگار سال ها سابقه زندگی مشترک دارن ، بعضی اوقات بعضی جاها خیلی بچه بازی در میارن !

نظرات من خارج از زندگی شخصی شماست ، پس هر جور که خودتون میدونید توی زندگیتون انجامش بدین ❕️🌱