2777
2789
عنوان

همسرم میگه برو طلاق بگیر

| مشاهده متن کامل بحث + 255 بازدید | 20 پست

و در ادامه اینکه مردی بخوادت به دستت میاره از غرورش میگذره نمیدونم فلان و ... که بلاگرا و رمانا و فیلما کردن تو مخمون همش الکیه بنظرم 

بیشتر روابط زندگی بر پایه منطقه،  وقتی حرفی میزنی باید واستی پاش 

زندگی رمان و حرفای بلاگری نیست که یکی که تو رو میخوادت از غرورش و همه چیش  بگذره بیاد بگه نه من نمیگذرم ازت و این حرفا ، فوقش یکی دوبار خانواده ها وساطت میکنن بعدم تمام میگن خودش نمیخواد دیگه 

مامان ها✋✋ طاها من مشکل توجه تمرکز و تاخیر کلام داشت.

دو سال برای گفتار درمانی حضوری می‌رفتیم که بی نتیجه بود.😔

تا با خانه رشد که صد تا درمانگر تخصصی گفتار و کار و روانشناس آنلاین هستن آشنا شدم، برای هر مشکلی هم آقای خلیلی بهترین درمانگر رو بهم معرفی کرد. 

این مدت خدا رو شکر پسرم خیلی پیشرفت کرده.🤩🤩

اگه نگران رشد و تربیت فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید.

والا آدم تو کار بعضیا میمونه 🥲 انگار نه انگار سال ها سابقه زندگی مشترک دارن ، بعضی اوقات بعضی جاها ...

فک میکنن طلاق سادس

یا بعد طلاق فرش قرمز پهنه

همه ادما بدیا و خوبیایی دارن قشنگ اینه باهم بسازیم زندگی رو

بچه هر کس برا خودش عزیزه، تربیت خیلی مهمه ، اینکه ادم میگه ب بچه باید و نبایدو یاد بدید ناراحتی نداره ،قرار نیست بخاطر بچه های ما ی سری دیگه عذاب بکشن،                اینجام ادم میگه ب ی سریا بر میخوره، اما بچه ای ک وسایلو پرت میکنه میشکونه دستای کثیف و میوه میماله ب مبل و فرش یا فحش میده رو من یکی دوس ندارم، اینکه بچه کوچیکه اینکه اله و بله قبول نیست ،بچه نیفهمه اگه بهش بگید.                                          میگن ادمارو از بدیای گذشتش قضاوت نکن شاید سحر توبه کرده باشه اما من میگم ادمارو از خوبیای گذشتشون نشناسید ممکنه همین امروز صب کثیف شده باشه، میدونی بحثه روحه.****تتلو****          بیخودی گردن من ننداز ک تو ذاتت خراب بود از اولشم حست یه حس کاذب برام بود از سر شب تا دم صب فقط ی پایه برا دود انقده بد ک عادی و سرد میشدی دائم برام زود      ❤️کار بر no aks هستم❤️   

بیشتر ببینید
بنظرم خیلی کشش دادیاومده بود دنبالت میرفتیاولا اصلا نباید میرفتی خونه بابات چون خودم ی بار ۱۰ روزی ر ...

از اولش قبل اینا مادرم میگفت برید مشاوره صحبت کنید اگه گفت طلاق طلاق بگیرید اونم میگفت باشه هرچی شما بگید 

دعوا سر چی بوده که تا این حد پیش رفتی و طلاق طلاق کردی آخه؟

همیشه همه جا منو تحقیر میکرد یا باهام بد حرف میزد همیشه منو مسخره میکرد میومد تو خونه سر یه تیکه ک فرشه دعوا را مینداخت ب شدت حساس روی وسایل خونه میگفت هیچی حق نداری خراب بکنی تو خونه ی تیکه رو کفشش وایتکس ریخت ابرومو برد ک خیلی کثیفی درصورتی ک وسواسیه و اصلا قبول نداره که اخلاق بدی داره میگه من اخلاقم عالیه