2777
2789
عنوان

خدا با من لجش گرفنه

604 بازدید | 80 پست

من یه عالمه کار خوب میکنم دل یتیم شاد میکنم کمک فقیر فقرا میدم اما هرچی از خدا مبخوام برعکسشو میده هرچی میرم حرم های مختلف دعا میکنم هر نمازی میخونم خدا اصلا حواسش بهم نیست نمیدونم چرا برعکس میده همه جیو عیدمم زهر مارم شده

یه عالمه خیرات میدم کمک توی کمییته امداد میکنک از حقوق خودم میزنم برای بقیه هر کارب هر نماز هر دعایی بگید خوندم اما بی فایده اس 

تمام ارزوهام از دست دادم با فوت و مرگ عزیز تا مشکلات مالی شدید اذیت ازار های پدر و مادربزرگ و خاله و عمه مادر و کل دنیا بسه دیگه خسته ام چرا صدای من رو نمیشنوی

مامان ها✋✋ طاها من مشکل توجه تمرکز و تاخیر کلام داشت.

دو سال برای گفتار درمانی حضوری می‌رفتیم که بی نتیجه بود.😔

تا با خانه رشد که صد تا درمانگر تخصصی گفتار و کار و روانشناس آنلاین هستن آشنا شدم، برای هر مشکلی هم آقای خلیلی بهترین درمانگر رو بهم معرفی کرد. 

این مدت خدا رو شکر پسرم خیلی پیشرفت کرده.🤩🤩

اگه نگران رشد و تربیت فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید.

هعی خدا

فقط 5 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

قشنگام لطفا دعا کنید من به عشقم برسم🥰🤲🏻💜 تیکر بارداری رو هدف روز کنکور زدم که همش نگاش کنم بفهمم زمانم کمه باید تلاشمو بیشتر کنم (باردار نیستم) اگه دعاکنید امسال قبول شم ممنونتون میشم 😍😍🥰🥰

بیشتر ببینید

یجای خوب برات تلافی میکنه.

من مطمعنم.

بهش اعتماد کن

قسمتی از سخن های کوروش کبیر:بودن با کسی که دوستش نداری و نبودن با کسی که دوستش داری همش رنج و عذاب است.پس اگر همچون مثل خود نیافتی مثل خدا تنها باش.واگر یافتی او را چنان حافظ باش که گویا جزوی از وجود توست.
بیشتر ببینید

هعی

همیشه ادمای بد حالشون خوبه ولی اونایی ک خوبن نه

کسی که تو ۱۵/۱۶ سالگی دوسش داشتی و دیگه نیست به احتمال زیاد تو ۲۵ سالگیت هیچ اهمیتی نداره!  اون امتحان ریاضی که تو دبیرستان کلی معدلتو میاره پایین، وقتی داری لیسانس میگیری هیچ اهمیتی نداره! مشکلاتی که امروز باهاشون مواجه میشی با اینکه الان به نظرت آخر دنیا میان ولی ۱ سال دیگه هیچ اهمیتی نداره :) همه چی درست میشه نگران نباش 

بیشتر ببینید

دنیا همینه

فقط 5 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

قشنگام لطفا دعا کنید من به عشقم برسم🥰🤲🏻💜 تیکر بارداری رو هدف روز کنکور زدم که همش نگاش کنم بفهمم زمانم کمه باید تلاشمو بیشتر کنم (باردار نیستم) اگه دعاکنید امسال قبول شم ممنونتون میشم 😍😍🥰🥰

بیشتر ببینید
اگه کسی راه حلی داره بهم بگه

منم یه وقتایی دوست دارم فریاد بزنم و بگم چرا اینقدر سر من میاد بعدادمهای بی دین ایمانت هترین چیزا برشون فراهم میشه اما من بیماری نادر گرفتار عزیزانم میشه