2777
2789
عنوان

جهیزیم کمک کنید تورخدا

201 بازدید | 21 پست

سلام بچه ها .

میگم من جهیزیمو سه چهار ساله دارم میخرم و امسال بلخره عروسیمه .

من چند سال پیش هم زنم رو از این معمولی بوش ها خریدم که کاسه ماسه نداره و. ..

بنظرتون برم از این کاسه دار خوبا بگیرم !؟

چه کنم ؟!

بخاطر نیازم نمیگم چون همین نیازم رو براورده میکنه .

پیش فامیلای شوهرم که بشدت پولدارن میگم زشته اونا همشون ۱۰ ملیونی خریدن من یدونه ۱ تومنی ساده خریدم . 

تو که ادعات میشد اینی .حالا ببین من چی شدم . 

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن زیره "رژیم فستینگ "گرفته

عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم رژیم فستینگ بگیرم. سریع دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف خوب هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

اصلا هم زشت نیست عزیزم تو طبق نیازت بخر ، این اصلا بین بقیه وسایلات دیده نمیشه ! پولشو بزار روی یک وسیله دیگه

نظرات من خارج از زندگی شخصی شماست ، پس هر جور که خودتون میدونید توی زندگیتون انجامش بدین ❕️🌱

از الان تو حاشیه نباش

من یه همزن دستی دارم توی ۷،۸ سال زندگی مشترک شاید ۵ بار استفاده شده

مطمئن باش وسایلت طلا و برلیان هم باشه کسی که بخواد حرف بزنه میزنه

تو بیخیال باش

روزی سگی داشت در چمن علف می‌خورد. سگ ديگری از کنار چمن گذشت. چون اين منظره را ديد تعجب کرد و ايستاد. آخر هرگز نديده بود که سگ علف بخورد! ايستاد و با تعجب گفت: اوی ! تو کی هستی؟ چرا علف می‌خوری؟! سگی که علف می‌خورد نگاهش کرد و باد در گلو انداخت و گفت: من؟ من سگ قاسم خان هستم! سگ رهگذر پوزخندی زد و گفت: سگ حسابی! تو که علف می‌خوری؛ ديگه چرا سگ قاسم خان؟ اگر لااقل پاره استخوانی جلوت انداخته بود باز يک چيزی؛ حالا که علف می‌خوری ديگه چرا سگ قاسم خان؟ سگ خودت باش...     #زمستان بی بهار / ابراهیم یونسی
بیشتر ببینید

اول اینکه رسم جهاز دسدن رو کنسل کن دوم اینکه بگو همین برام کافیه ـسوم اینکه حتما یه سیاهه جهاز تهیه کن و فاکتورهای خریدم به نام خودت بگیر و چند نفری ازهر دوطرف امضا بزنن و اصل و کپی رو هم نگه دار و ثبت کن 

والا منم دارم جهیزیه میگیرم ساده گرفتم مگه می‌خوام شیرینی پزی راه بندازم که کاسه ای بگیرم

راس میگی؟؟

اخه فامیلای شوهرم خیلی حسود و چشم هم چشمی دارن 

اول اینکه رسم جهاز دسدن رو کنسل کن دوم اینکه بگو همین برام کافیه ـسوم اینکه حتما یه سیاهه جهاز تهیه ...

یعنی وسایلایی که داماد میخرن رو هم باید به اسم خودم بزنم ؟!

یه نصیحت از من بشنو واسه خودت زندگی کن اگه بخوای بخاطر حرف دیگران و چشم و هم چشمی زندگیتو درست کنی یه عمر باید استرس و نگرانی حرف مردم رو داشته باشی هر چی که فکر می کنی خودت لازم داری تهیه کن حرف مفت بقیه به هیچ جات نباشه مراسم جهاز دیدن هم خیلی خز شده واسه چی باید بیان ریز به ریز وسایل رو ببینن نظر بدن به بقیه چه مربوطه چی خریدی 

از الان تو حاشیه نباشمن یه همزن دستی دارم توی ۷،۸ سال زندگی مشترک شاید ۵ بار استفاده شدهمطمئن باش وس ...

وای چرا دربیار حتی کوکو هم باهاش همبزن،البته ازین کاسه دارا سخته ،اگه ازین ساده ها هست،من خودم هر چیز کوچیکیرو باهاش هم میزنم غذاهای بهتر هم میشه تازه

😂😂😂شیرینی پزی مگه کاسه دار بخری دختر مارک هم که خریدی بیخیال شو 

ابرو به من کج نکن 🤨 کج کلاه خان یارمه🤠                                             خوشگلمو خوشگلم😌 دل ها گرفتارمه😎                                                            یکه زن و یکه سوارم🏇 هیچ کجا رقیب ندارم 🤸‍♀️                                              عاشق اسب سفیدم 🫏 دختری چابک سوارم 🐎🏃‍♀️                                             گیسو نگو کمنده والا💇‍♀️ چین تو چین و بلنده والا 🫦🤭

بیشتر ببینید