2777
2789
عنوان

کتاب خوندن واقعا وقت تلف کردنه

636 بازدید | 60 پست

میدونید الان داشتم کتاب میخونم و فکر هم میکردم دیدم به جای این همه کتاب خوندن میتونم هزااار تا کار کنم که بهتر باشه... بعد اصلا یه چیز دیگه ما وقتی می‌میریم این اطلاعات به دردمون نمیخوره و کتاب خوندن توی زندگی هم تاثیر آنچنانی ندارد ...خوب پس چرا بخونیم؟ دلیل بیارید,😭

باید یچیزی بارت باشه که استخدامت کنن 

واگرنه جسمی ازت کار میکشن مثل کارگرا

..............................................................................اگه گفتم راست میگید و حق با شماست یعنی دیگه بحث باهات فایده نداره پس ریپ نزن 

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن زیره "رژیم فستینگ "گرفته

عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم رژیم فستینگ بگیرم. سریع دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف خوب هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

اتفاقا من هر زمان کتاب خوندم آرامش ذهن و درونم بیشتر شده 

دیدم نسبت به جهان و آدمای اطرافم وسیع تر شده 

به جای وقت تلف کردن توی فضای مجازی یا الکی خوابیدن میشه کتاب خوند 

دوست عزیز اگه جواب ریپلای شما رو نمیدم یا خیلی بی ادبی یا هیچ منطقی نداری نه وقتشو دارم با شما صحبت کنم نه شأن  بنده این اجازه رو میده 🌹🌹🌹🌹

دوست دارم قیافه امثال بوعلی سینا و کانت و فروید و علامه طباطبایی و...بعد مشاهده این تاپیک ببینم😀

اسمم زهراست🌻هزاربار پیاده طواف کعبه کنی،قبول حق نشود گر دلی بیازاری✨پدرم کوروش و مولایم علیست ؛

چ طرز تفکر مسخره ای😐😐

کسی که تو ۱۵/۱۶ سالگی دوسش داشتی و دیگه نیست به احتمال زیاد تو ۲۵ سالگیت هیچ اهمیتی نداره!  اون امتحان ریاضی که تو دبیرستان کلی معدلتو میاره پایین، وقتی داری لیسانس میگیری هیچ اهمیتی نداره! مشکلاتی که امروز باهاشون مواجه میشی با اینکه الان به نظرت آخر دنیا میان ولی ۱ سال دیگه هیچ اهمیتی نداره :) همه چی درست میشه نگران نباش 

بیشتر ببینید