2777
2789
عنوان

آقا هستم دچار مشکل شدم ممنون میشم مشاوره بدین

| مشاهده متن کامل بحث + 11405 بازدید | 247 پست

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن زیره "رژیم فستینگ "گرفته

عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم رژیم فستینگ بگیرم. سریع دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف خوب هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

ببخشید قصد طعنه ندارم 

ولی شما سزای انتخاب اشتباه و روابط خارج از حدوداسلامی خودتون و دادید. چرا باید اینطور رابطه ای برقرار کرد اگرقصد ازدواجه چرا اتفاق نیفتاد ؟ اون خانم باید با یکی مثل خودش ازدواج کنه منظورم بی ارزش بودن آدمایی نیست که قبلا ازدواج کردند بلکه این قضایا روی زندگی خودشما و اون آدم تاثیر داره و هم ردیف هم نبودید

حالا چرا این همه خرج کردید مگر ایشون تعهدی در قبال شما داشت . 

خدایا ممنونم برای همسر مهربونم و هدیه هایی که بهمون دادی از وقتی مامان شدم انگار من تازه فهمیدم معنای عشق رو ، انگار این عشق فرق داره جنسش ♥️🤍🧡. لبخند بزن ای همه ی دارو ندارم من غیر تو با کل جهان کار ندارم  ♥️🤍🧡 تو ماهِِ  زیبای منی از آسمونا اومدی تموم دنیا رو دارم تو که به دنیا اومدی 🧡🤍♥️ دنیای من از عشق لبریزه🤍
بیشتر ببینید
بهش حسودیم شد اعتراف میکنم 😂😂💔😢من حتی روم نمیشه به بابام بگم پول بده از بس داغونم😂

عزیزم منم همینم تازه تو رابطم با اکسمم همینم میگم ی بار اون حساب کرد ی بارم من انقد نابودم 😂😂😂

خوشگل بوده خوش زبون بوده میطلبیده گول بخوره دیگه

نمیدونم شاید 

اخه در حد یک میلیارد !!!

در دلم کسی جا دارد که در تمام زندگی ام ،او را حس میکنم و به خاطر وجودش با خداوند در خلقتش شریک شده ام.ندیده دوستش دارم و عاشقانه منتظر حضورش در آغوشم هستم ❤