2777
2789

ازدواجهههه یا خواستگار

بران تعبیر شدددد

نماز شب پارتیِ برآورده شدن حاجته.🌱               تو مرا امیدِ ماندن تو مرا پناهِ جانی #اللهم‌عجل‌لولیک‌الفرج.🤍       یه صلوات برای سلامتی و ظهورش میفرستی؟😍                        

مامان ها✋✋ طاها من مشکل توجه تمرکز و تاخیر کلام داشت.

دو سال برای گفتار درمانی حضوری می‌رفتیم که بی نتیجه بود.😔

تا با خانه رشد که صد تا درمانگر تخصصی گفتار و کار و روانشناس آنلاین هستن آشنا شدم، برای هر مشکلی هم آقای خلیلی بهترین درمانگر رو بهم معرفی کرد. 

این مدت خدا رو شکر پسرم خیلی پیشرفت کرده.🤩🤩

اگه نگران رشد و تربیت فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید.

چجوری؟ واقعا میگی؟

اره بخدا

من خواب دیدم رفتم بازار چیزی بخرم ولی یهو یه لباس زیر خیلی خوشگل گرفتم

یه خواستگار برام اومد ازدواج کردم تازگی😂😍

نماز شب پارتیِ برآورده شدن حاجته.🌱               تو مرا امیدِ ماندن تو مرا پناهِ جانی #اللهم‌عجل‌لولیک‌الفرج.🤍       یه صلوات برای سلامتی و ظهورش میفرستی؟😍                        

اره بخدامن خواب دیدم رفتم بازار چیزی بخرم ولی یهو یه لباس زیر خیلی خوشگل گرفتمیه خواستگار برام اومد ...

وای خدا مبارک باشه عزیزم خوشبخت بشی❤️🌸

منم دیدم دو تا لباس زیر قشنگ خریدم خودم ولی متاسفانه تا الان هرچی خواب دیدم و بهم گفتن ازدواجه تعبیرش اتفاق نیفتاده😔

وای خدا مبارک باشه عزیزم خوشبخت بشی❤️🌸منم دیدم دو تا لباس زیر قشنگ خریدم خودم ولی متاسفانه تا الان ...

منم خودم خیلی از این خوابا دیدم

ولی نشونه خیلییییی خوبیه

بلاخره برا من تعبیر شد

تو هم شک نداشته باش میشه

امیدوارم عزیزمبرای منم دعا کن🌸

ان شاءالله خوشبخت بشی عزیزم