2777
2789
عنوان

شما این شرایطو قبول میکنید🤷‍♀️

| مشاهده متن کامل بحث + 628 بازدید | 52 پست

من مورد مشابه شما داشتم

نامزدم اهل مسافرت و کمپ این چیزا بود تو مجردی 

از وقتی با هم آشنا شدیم دیگه دید سبک زندگی من اینطوری نیست و دوست ندارم همه رو گذاشت کنار

کل مسافرتامون دونفری یا متاهلی و با دوستای سالم و متاهلشه

همون روز اولم قرار گذاشتیم اگر قرارع منو بخواد باید دست بکشه از این سبک مسافرت و رفت آمد با آدمایی که اهل مواد و عرق و کمون

باید ببینی طرف دست می‌کشه ؟ فرق متاهلی مجردی رو می‌دونه یا نه! 

اگر نه! که ولش کن بره

وقتی تعلیقم اینجام😒🦖 

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن زیره "رژیم فستینگ "گرفته

عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم رژیم فستینگ بگیرم. سریع دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف خوب هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

ای قربون دهنت خیلیییی اصرار کرد گفت ببین همش دارم با تو حرف میزنم نمیرم ک سمت اون زناگفت هر کار بخای ...

خوب کردی بالاخره تو اون جمع قرار میگیره هر چقدرم بگه نه من خوبم. من وفادارم بازم پاش هر لحظه ممکنه بلغزد و تو هم اگر قبول میکردی پیه این موضوع رو باید به تنت می‌مالیدی که اینجور بساط همیشگی هست و حق اعتراض نداشتی چون از اول کنار اومده بودی 

مردم تو خاکسپاریت اگر بارون بیاد شرکت نمیکنن؛ پس اون جوری زندگی کن که حالتو خوب میکنه. بی خیال حرف و نگاه مردم 🌹🌹🌹🌹🌹

معلومه ک تموم شد دیگه من ادمی میخام اهل باشگاهو زندگی و سلامت و کارو پیشرفتهن اونی ک اهل این چیزاستو ...

اصلا شک نکنید

آدم بی قید و بند دیدین از ده کیلومتریش فرار کنید

دوستانی که‌‌ میخوابد نماز خوندن رو شروع کنید تاپیک شروع نماز داریم، آموزش نماز هم گذاشتیم، اگه میخواید شروع کنید یا علی(ع) بگید و بیاید تاپیک شروع نماز. یقین داشته باشید اگه این متن رو دارید میخونید، دعوت شده حضرت زهرا(س) هستید💚 حضرت زهرا(س) میتوانست در قضیه مسکین و یتیم و اسیر بگوید که بروید مسجد پیغمبر! خوب حکومت اسلامی است و باید انجام بدهد. نه، وظیفه حکومت، وظیفه جامعه را نفی نمیکند. انسانها در جامعه موظفند که به یکدیگر کمک بکنند. هم کمک مالی هم کمک فکری هم کمک آبرویی. این درس فاطمی است، این معرفت فاطمی است. رهبر انقلاب اسلامی.  عشق❤یک زینب و هفتاد و دو سر میخواهد...بچه بازیست مگر عشق جگر میخواهد❤اللهم عجل لولیک الفرج والعافیه والنصر🍀
بیشتر ببینید
من مورد مشابه شما داشتمنامزدم اهل مسافرت و کمپ این چیزا بود تو مجردی از وقتی با هم آشنا شدیم دیگه دی ...

خب ما الان در شرف ازدواجیم 

اصلااااا نباااید میرفت 

خداهم ضمانتش کنه دیگه نمیبخشم

الان فقط نارحتم ک چرا اینجوری کرد خیلی عصبی م 

البته اونجا ک بود همس با خودم حرف میزدو میگفت ببین کاری نمیکنم فقط ب خاطر دوستام اومدم من کاری ب اون زنا ندارم 

اماااااااا نمیتونم وای سرم تیر میکشه😑اصلا نباید میرفتت 

تازه دوسه روز دیگ برمیگرده 

منفی کات شک نکن

ن عزیز چ شکی 

تمومش کردم دیشب

الان فقط عصبی م با این کار احمقاااااااانش

اخه مرده احمقققق تو ک میخای متاهل بشی این کارات چیه احمققق😑هوووف خیلی عصبب م خیلییییی میخام همش باهام حرف بزنن یکم اروم شم