2777
2789

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن زیره "رژیم فستینگ "گرفته

عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم رژیم فستینگ بگیرم. سریع دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف خوب هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

من پسرام رو همیشه خودم میبرم 

تازگیا دیگه پسر بزرگم با من نمیاد با باباش می‌ره الان ۱۱/۵ سالشه

خدا جونم شکرت💚اللهم عجل لولیک الفرج و فرجنا بهم به حق خانم زینب کبری💚 اللهم صل علی محمد وال محمد و عجل فرجهم🌱لا حول و لا قوه الا بالله العلی العظیم💚 به یاد یاران رهبر عزیزم صلوات❤️شهیدرئیسی💚شهید هنیه💙شهیدنصرالله💛شهیدسنوار💔شهیدصفی الدین🤍

بیشتر ببینید
عزیزم😂😂من از همون اولش نشستم شوهرم شستخیلی کوچولو بود میترسیدم دیگه شوهرم خودش میبرد عادت کرد

من حالا می‌ترسیدم شوهرم بندازتش. خودمم تا سرپسرم نوزاد بغل‌نکرده بودم اصصصلا چ برسه شستنش. .  اما گفتم نمیشه ک وایسم بقیه حمومش کنن. دیگه پنجاه روزگیش خودم بردم.  

parasoo1989@
من حالا می‌ترسیدم شوهرم بندازتش. خودمم تا سرپسرم نوزاد بغل‌نکرده بودم اصصصلا چ برسه شستنش. . اما گف ...

برعکس من شوهرم خیلی دست و پا دارتر از منه تو این مواقع حتی مامانم بغل میکرد بچه رو استرس میگرفتم ولی شوهرم میگرفتش خیالم راحت بود

بچه من سه روزگی مامانم و شوهرم باهم شستنش

دوباره ده روزگی مادرشوهر و شوهرم شستن بعد اون دیگه مرتب شوهرم خودش شست 

الانم ک نزدیک ۴ سالشه دیگه بخواییم نخواییم باید با باباش بره 

برعکس من شوهرم خیلی دست و پا دارتر از منه تو این مواقع حتی مامانم بغل میکرد بچه رو استرس میگرفتم ولی ...

الانم من چون باباش صبح تاشب‌نیس‌باز ب‌امید اون نمیتونم باشم. میفرستمش‌خودش میره حموم ی‌ذره میمونه سرشو بدنش و کف میزنه  بعد میرم میشورمش 

parasoo1989@