2777
2789
عنوان

رفتار زشت خواهر شوهرم تو جمع

| مشاهده متن کامل بحث + 857 بازدید | 30 پست

پا میشدی میرفتی دیگه ام محلش نمیدادی

والا سوءتفاهم چیه

خب زنگ میزد به خواهر جونش ازون کمک میخاست

چرا زنداداش؟ 

فرض میکنیم باردار نبودی مگه برای احترام گذاشتن باید حتما یکاری براش میکردی؟ این ادم ارزش نداره بهتره بی محلی کنی بهش

خب دوچار سو تفاهم شده و داره اشتباه برداشت میکنهالبته اگه از قبل روابطتون نرمال و بدون بحث نبوده

کلا یکم اخلاقای مودی داره ینی ی وقتی خوبه ی وقتی فاز برمیداره 

البته این اواخر خوب بود بااام،دیشب اینطورکرد

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

سوتفاهم پیش اومده براش که عمدا کمک نکردین.خواسته تلافی کنه که در هر حال کارش زشت بوده.رو حساب کمک شم ...

نبابا اونجا هزار تا دست کمکی دارن

بلاخره جدا از بحث بارداری،آدم یوقتا پیش میاد ک اصلا حالش خوب نباشه و نتونه بره کمک دیگران

بنظرم از جفت شون فاصله بگیر اولی که خیلی عقده ای و بچه س معلوم الحاله اصن انگار دیگران مسول کمک کردن ...

حالا اون ک کنارم بود با خودم خوب بود و انگار یکم شرمنده بود از رفتارای خواهرش، ولی نمیدونم باز

خب ب همسرت میگفتی شمارو برسونه بعد خودش بره کمکالبته شما وظیفه ای نداری کمک کنی در کل ولی خب ایشونم ...

من توقع نداشتم فرقی بین من و خواهرش نزاره

توقع داشتم حداقل یک ساعت توی جمع به اون شلوغی یک مقدار احتراممو نگه داره همین

من توقع نداشتم فرقی بین من و خواهرش نزارهتوقع داشتم حداقل یک ساعت توی جمع به اون شلوغی یک مقدار احتر ...

بیخیال اهمیت نده 

منم گفتم ی مقدار زیاده روی کرده 

بهش فکر نکن و سرسنگین باش ی مقدار باهاش

به هرحال شوهرت کمکش کرده 

باید بخاطر اون درست رفتار میکرد

به شوهرت بگو

درخواست حذف تایپیک بنا برقول سال گذشته ،لطفا یه صلوات برای درامان موندن همه مسلمونهای دنیا از دست ظالمین بفرستید ممنون،