2777
2789
عنوان

شوهرم عید و زهره مارمون کرد

| مشاهده متن کامل بحث + 3139 بازدید | 101 پست
میگم همون شب به دوستش میگف که چند میخواد طرف اونم گف ۲ تومن اینم گف ردیف کن بریم ۲ تومن با خوشحالی ز ...

پشماممم

کلا تنها نسخه ای که میتونم بدم طلاقه برات

مرتیکه چقدر بیشعوره جلوت داره ازین کارا میکنه

طلاق بگیر هم خودتو هم اون هم بچت خلاص میشین این زندگی نیست اصن

مامان ها✋✋ طاها من مشکل توجه تمرکز و تاخیر کلام داشت.

دو سال برای گفتار درمانی حضوری می‌رفتیم که بی نتیجه بود.😔

تا با خانه رشد که صد تا درمانگر تخصصی گفتار و کار و روانشناس آنلاین هستن آشنا شدم، برای هر مشکلی هم آقای خلیلی بهترین درمانگر رو بهم معرفی کرد. 

این مدت خدا رو شکر پسرم خیلی پیشرفت کرده.🤩🤩

اگه نگران رشد و تربیت فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید.

نه دروغ کجا بود مگه من بیکارم بخونی میبینی چقدر بدبختم من خیلی وقته اینجام کاش دروغ بود بخدا اه

تویعنی پدر داداش دوست یکی نداری بخاطرت بیادوسط با این مرد حرف بزنه

اگه جای کتکاش مونده برو‌پزشکی قانونی. شکایتم نکردی تهدید کن شکایت می‌کنی. خانوادت پشتت نیستن؟

خالم میگه میریم مهریه رو میزاریم اجرا بعدم میگیم فقط کتک میزنه خالم بهش گفته بچه رو چرا میزنی گقته خوب میکنم بچه خودمه میخوام بزنم بمیره خالم میگه ازش متنفر شدم اونجوری گف میگه بره گمشه 

آدم های حسود همیشه خودشون سم میخورن و منتظرن ک بقیه بمیرن 😎😂😝
نه من تهران بودم این تبریز

میدونم الان میان قورتم میدن اما خب اینا کلا همینن از شهر دیگه دختر میگیرن روانی میشن بلد نیستن نگهش دارن اما همشهری خودشون بلدن یجورایی زبون همو میفهمن

(کارآموز وکالت هستم)❤🌱اصلا وکیل هم که شوم،مدام پله های دادگاه را بالا و پایین روم،حق آن را از اين و حضانت آن را از دیگری هم که بگیرم باز هم دلتنگ دم کردن چای در خانه ی توام و حق همه در مشت من و حق من در مشت دیگری ست💔(امروز ۲۱ شهریور ۴۰۲ و من به یکی از اهدافم که قبولی تو آزمون وکالت بود رسیدم،الهی شکرت،ممنونم خدا جونم🙏🥲❤)
بیشتر ببینید
دکتر شماها چرا نمیرین ؟؟؟

رفتم دوتا ترانزامیک اسید زدن برام اسید منافی دادن فایده نداد آزمایش اینا هم دادم 

دومیلیون شوهرت واس چی داد ب دوستش؟؟؟

فک کنم برا جند‌. داد گف ردیف کن بریم بعدم دعوا راه انداخت 

خالم میگه میریم مهریه رو میزاریم اجرا بعدم میگیم فقط کتک میزنه خالم بهش گفته بچه رو چرا میزنی گقته خ ...

ببین سعی کن با سیاست بری جلو اگ بتونی سر رابطه تو همون محل بگیریش خیلی خوبه با چندتا شاهد ببر اینجوری راحت میتونی جدا بشی

یا اگ ایدز زگیل تناسلی چیزی داشته باشه

تویعنی پدر داداش دوست یکی نداری بخاطرت بیادوسط با این مرد حرف بزنه

نه پدرم فوت شده داداشم ندارم