2777
2789
عنوان

یه نفر می‌گفت هیچ پسری با دختری که باهاش دوست بوده ازدواج نمیکنه

| مشاهده متن کامل بحث + 9497 بازدید | 374 پست
سنتی هم خواستین ازدواج کنید حتما قبلش ۶ ماه ۱ سال دوست بمونید عقد نکنید شناخت داشته باشید ازهم

حتی اینجوریم دوس ندارم

دلم میخاد خدا یع آدم مناسب بفرسته خاسگاری و دو سه هفته بعد عقد کنیم

مث خاهرم ک خداروشکر الان خیلی خوشبختن و همو دوس دارن.. خاهرم با هیج پسری دوس نبود و مذهبی بود و با توسل ازدواج کرد

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

تمااااام رفقای دختر بازم ازدواج کردند با دخترای آفتاب مهتاب ندیده حقیقت محض را گفتید ایول

راستشو بخوای داداشای خودمم با دخترای افتاب مهتاب ندیده وپاک ازدواج کردن حتی دوتا از شوهر خواهرام ولی دخترا میخوان خودشون وگول بزنن

ازدواج میکنن ولی بیشتریاشون آخر طلاق میگیرن و جدا میشن

چه ربطی داره عزیزم

طلاق ممکنه هم در ازدواج سنتی هم بیوفته 

نمیتونیم به طور دقیق بگیم در کدومش بیشتره 

من شوهرم وکیله مورد داشت ۱۰ سال زندگی کرده بودن بعدش طلاق گرفته بودن

آدما به مرور زمان عوض میشن اشتباه می‌کنن به طور دقیق نمیتونیم بگیم اره دست بودن حتما طلاق میگیزن

حتی اینجوریم دوس ندارمدلم میخاد خدا یع آدم مناسب بفرسته خاسگاری و دو سه هفته بعد عقد کنیممث خاهرم ک ...

من با ازدواج سنتی مخالفت ندارم ولی این دوره زمونه برای ازدواج باید چشم تو کامل باز کنی.

خداروشکر که خوارهتون راضی هستن اما شما حتما بدون تحقیق و شناخت پیش نرید

راستشو بخوای داداشای خودمم با دخترای افتاب مهتاب ندیده وپاک ازدواج کردن حتی دوتا از شوهر خواهرام ولی ...

داداشات چون خودشون پاک بودند... دخترا الان پسرای زبون بازو خیلی دوست دارند نه ما که اینجوریم 

💤💤🫴🫳🫷🫸

تمااااام رفقای دختر بازم ازدواج کردند با دخترای آفتاب مهتاب ندیده حقیقت محض را گفتید ایول

پسر عمو شوهرم خلاف نکرده نداشت اون یکی پسر عموش با ۱۰۰ تا دختر در ارتباط بود بیا ببین چه زنایی دارن

حتی اینجوریم دوس ندارمدلم میخاد خدا یع آدم مناسب بفرسته خاسگاری و دو سه هفته بعد عقد کنیممث خاهرم ک ...

عزیزم هیچ وقت این اشتباه و نکن 

حتما امکانش هست ازدواج موفق داشته باشی ولی به اون یک درصدم فکر کن خدایی نکرده اخلاقی رفتاری بدی داشته باشه بعدا بفهمید 

بازم زندگی خودته فقط خودم یه راهنمایی کنم

امیدوارم زندگی خوبی داشته باشید دوتاتونم  عزیزم

واسه ازدواجم عجله نکن به وقتش اتفاق میوفته

اخه دوس دختر خووشونم نگیرن میرن دوس دختر بقیه رو میگیرناز خداشونم باشه خیلیا اصلا با دوس پسراشون ازد ...

منم حس میکنم پسرا فهمیدن چ خبره و اگه دوست دختر خودشونو نگیرن میفهمن سر خودشون در اخر کلاه رفته درسته؟

بعضیاشونم میگن مهم نیست در ارتباط بوده باشه ما آدم بی تجربه نمیخوایم خدا شاهده

مثل من ادم بی تجربه خیلی رو مخه

اگر چه جنس شیشه ام ، ، قوی تر از همیشه ام ،، نبین نحیفه ساقه هام ،، درخت کهنه ریشه ام ،، همیشه بوده باورم ،  که با تو من برابرم ، ، اگر قویِ بازوهات ،، بجاش منم یه مادرم... به ازین چه شادمانی که تو جانی و جهانی⭐️.  از طایفه نوریم ما تیره نمیمانیم🌚

بیشتر ببینید