بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
نه صرفا اینکه دوست بوده من اگر پسر باشم با ۱۰۰ تا دخترم دوست باشم میسنجم میبینم کدومشون هوله وخراب بازی در میاره اون ونمیگیرم اون ومیگیرم که شرم وحیا داره اون که مواظب خط قرمزاشه اونکه دوستم داره اونکه با من دوسته چون دوستم داره نه چون میخواد وقت گذرونی کنه چون کسی که برا وقت گذرونی باشه با هزار نفر دیگه هم دوست میشه
اگر چه جنس شیشه ام ، ، قوی تر از همیشه ام ،، نبین نحیفه ساقه هام ،، درخت کهنه ریشه ام ،، همیشه بوده باورم ، که با تو من برابرم ، ، اگر قویِ بازوهات ،، بجاش منم یه مادرم... به ازین چه شادمانی که تو جانی و جهانی⭐️. از طایفه نوریم ما تیره نمیمانیم🌚 مذهبی ها ، زن ستیز ها ، موافقین کودک همسری ، افراد بدون هدف و بی هویت از نظر اجتماعی و دارای هرگونه اختلالات روانی از بحث با من اجتناب کنید☁️
بهتره زود قضاوت نکنیدمن ازدواجم سنتی بود همسرمم میخواست دوست بشه ولی نشدم الان جونمون رو برای هم مید ...
کلمه اکثرا رو دیدی عزیزم؟
خوشبخت ترین باشید❤️
اگر چه جنس شیشه ام ، ، قوی تر از همیشه ام ،، نبین نحیفه ساقه هام ،، درخت کهنه ریشه ام ،، همیشه بوده باورم ، که با تو من برابرم ، ، اگر قویِ بازوهات ،، بجاش منم یه مادرم... به ازین چه شادمانی که تو جانی و جهانی⭐️. از طایفه نوریم ما تیره نمیمانیم🌚 مذهبی ها ، زن ستیز ها ، موافقین کودک همسری ، افراد بدون هدف و بی هویت از نظر اجتماعی و دارای هرگونه اختلالات روانی از بحث با من اجتناب کنید☁️