2777
2789
عنوان

یه نفر می‌گفت هیچ پسری با دختری که باهاش دوست بوده ازدواج نمیکنه

| مشاهده متن کامل بحث + 9599 بازدید | 374 پست
اخه دوس دختر خووشونم نگیرن میرن دوس دختر بقیه رو میگیرناز خداشونم باشه خیلیا اصلا با دوس پسراشون ازد ...

آره بابا

انقد دخترا خودشونو خوار نشون دادن و از تبدیل دوس پسر به شوهر گفتن این جونورام پررو شدن

وگرنه خود من تا همسرم ۳ تا دوس پسر عوض کردم

نمیدونم چرا انقد این پشمکا رو بزرگ کردن

با احترام،درخواست دوستی پذیرفته نمیشود//💍🤍👩‍❤️‍👨
چند نفر چ با افتخار میگن همه کارم کردیم خب خوش بحالتون

دارن به اسی میگن . افتخار ننوشت کسی 

شما چراشاکی میشی

برای نیتم یک آمین مهمونم‌کن 🪷💖🗝از ساعت ۰۰:۱۲ دیگه حس کردم زنده نیستم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اتفاقا ازدواجای سنتی به شدت بیخود و بدون علاقس اکثرا خیانت میکنن همو دوس ندارن بخاطر هم کنار نمیان و ...

والا تو دنیای واقعی ک ما چیز دیگه می‌بینیم در کل اگه ازدواج برای خدا نباشه انسان هیچ خیر و خوشی نمیبینه من میگم همسر آدم باید همسفر بهشتی اون باشه و باهم به خدا نزدیک تر بشن ازدواج یه امر مقدسه نزده خدا چرا انسان باید اونو با یه کار حرام مثل دوست شدن با نامحرم شروع کنه 

⚫️تو فکر میکنی که همه قلبشون مثل خودته و این چیزیه که دمار از روزگارت درمیاره

ببین الان ازداوج سنتی کم شده 

وقتی هم سنتی نباشه پس قطعا رفاقتی بوده بین دختر وپسر از قبل 

بعد در ضمن نه هر دوس دختری

طرف میره با دختری رفیق میشه که قبلش با هزار نفر بوده احتمال این ازداوج خیلی کمه ولی خب گاهی طرف با دختری رفیق میشه که اولین بار با خودش بوده احتمال ازداوج این دو خیلی بیشتره

ولی خب در هر دمورد  نمیگم صد درصد 

بستگی ب مدل دوستیا دارهدختره تو ی هفته با طرف همه کار کنه خودت فکر خوب میکنی؟؟؟؟؟اینجا ایرانه برا پس ...

دقیقا منم دیدم پسره چند سال با دختره دوست بوده آخرش برگشته بهش گفته میخوام با یکی دیگه ازدواج کنم تو اگه دختر درستی بودی با من دوست نمیشدی

تو این تاپیک بیش از 90درصد موافق ازداوج با دوست پسرن،  جالبتر تو تاپیک های مختلف همین نظرات موافق،  از همسراشون بشدت گله دارن،  چجوریاست؟؟؟ 

زندگی را باید زندگی کرد، برای رسیدن به اهداف متعالی(تحصیلی، ورزشی، شغلی،ازدواج و رفاه و....) باید تلاش کرد و جنگید، با تقدیر نه!

آره باباانقد دخترا خودشونو خوار نشون دادن و از تبدیل دوس پسر به شوهر گفتن این جونورام پررو شدنوگرنه ...

منم همینطور قبلش انقد اکس داشتم سنمم کم بودا هیچ جدی نبودن با شوهرمم جدی نبودم اون خودش جدیش کرد

دخترا بلانسبت بعضیا انقد اویزون شدن فک میکنن اره کاپ طلا میدن اگه یه پسر پاپتی گدا گودور تبدیل به شوهر بشه

اگر چه جنس شیشه ام ، ، قوی تر از همیشه ام ،، نبین نحیفه ساقه هام ،، درخت کهنه ریشه ام ،، همیشه بوده باورم ،  که با تو من برابرم ، ، اگر قویِ بازوهات ،، بجاش منم یه مادرم... به ازین چه شادمانی که تو جانی و جهانی⭐️.  از طایفه نوریم ما تیره نمیمانیم🌚 مذهبی ها ، زن ستیز ها ، موافقین کودک همسری ، افراد بدون هدف و بی هویت از نظر اجتماعی و دارای هرگونه اختلالات روانی از بحث با من اجتناب کنید☁️

بیشتر ببینید
والا تو دنیای واقعی ک ما چیز دیگه می‌بینیم در کل اگه ازدواج برای خدا نباشه انسان هیچ خیر و خوشی نمیب ...

تو ذهن عقب مونده ی بعضیا حرامه مام به دینی که زن و مردو از هم جدا میکنه پایبند نیستیم

زندگیمونم عالیه خداروشکر خیلیم همو دوس داریم

اسم عشق و دوست داشتنمونم حرام نمیزاریم

حالا شما ندیده و نسناخته زن یکی شو بعد از یکی دیگه خوشت بیاد اینجا تاپیک بزن تقصیرر من نبود خانوادم گفتن سنتی خوبه

اگر چه جنس شیشه ام ، ، قوی تر از همیشه ام ،، نبین نحیفه ساقه هام ،، درخت کهنه ریشه ام ،، همیشه بوده باورم ،  که با تو من برابرم ، ، اگر قویِ بازوهات ،، بجاش منم یه مادرم... به ازین چه شادمانی که تو جانی و جهانی⭐️.  از طایفه نوریم ما تیره نمیمانیم🌚 مذهبی ها ، زن ستیز ها ، موافقین کودک همسری ، افراد بدون هدف و بی هویت از نظر اجتماعی و دارای هرگونه اختلالات روانی از بحث با من اجتناب کنید☁️

بیشتر ببینید
تو این تاپیک بیش از 90درصد موافق ازداوج با دوست پسرن، جالبتر تو تاپیک های مختلف همین نظرات موافق، ...

به جامعه و اطرافت بنگر  

الان همه اینجور ازدواج کردن

برای نیتم یک آمین مهمونم‌کن 🪷💖🗝از ساعت ۰۰:۱۲ دیگه حس کردم زنده نیستم

تو ذهن عقب مونده ی بعضیا حرامه مام به دینی که زن و مردو از هم جدا میکنه پایبند نیستیمزندگیمونم عالیه ...

اوکی ولی خدا صلاح بنده اشو بهتر میدونه 

⚫️تو فکر میکنی که همه قلبشون مثل خودته و این چیزیه که دمار از روزگارت درمیاره

حرفش خیلی درست نیست، اما بطور کلی اگه دختر کارهای جلف و سبگ و خیلی open باشه و باکره بودن براش مهم نباشه و با دوستای پسر دوست پسرش راحت باشه و بطور کلی خیلی آزاد باشه، معمولا شانس کمی برای ازدواچ با دوست پسرهاش داره اما در غیر اینصورت اگر سر و سنگین باشه و خطوط قرمز را رعابت کنه شانس ازدواجش با دوست پسرهاش بالا است، خصوصا اگه پسر خوبی را شکار کرده باشه و خودش هم ویژگی های مثبتی داشته باشه 

منم همینطور قبلش انقد اکس داشتم سنمم کم بودا هیچ جدی نبودن با شوهرمم جدی نبودم اون خودش جدیش کرددختر ...

والا

در کل هم بهم ثابت شده پسر هرچی گدا گودول تر و زشت تر و مزخرف تر،تو این چیزام پررو تر و پر توقع تر

با احترام،درخواست دوستی پذیرفته نمیشود//💍🤍👩‍❤️‍👨
به جامعه و اطرافت بنگر الان همه اینجور ازدواج کردن

خب منم همینو میگم،  پس چرا همه از دست شوهرا و برعکس شکارن؟ 

زندگی را باید زندگی کرد، برای رسیدن به اهداف متعالی(تحصیلی، ورزشی، شغلی،ازدواج و رفاه و....) باید تلاش کرد و جنگید، با تقدیر نه!

تو ذهن عقب مونده ی بعضیا حرامه مام به دینی که زن و مردو از هم جدا میکنه پایبند نیستیمزندگیمونم عالیه ...

واااای میبینی😐 الان تو یه تاپیک دیگه بودم داشتن میگفتن هر رابطه ای قبل ازدواج خراب بازیه و اون دختر خرابه

والا تو دنیای واقعی ک ما چیز دیگه می‌بینیم در کل اگه ازدواج برای خدا نباشه انسان هیچ خیر و خوشی نمیب ...

والا چیزی که من دیدم ازدواج سنتی هم با خاستگارشون دوس میشن همین الان یه تاپیک دیدم طرف با خاستگارش از فانتزی جنسی هم حرف میزده والا ما با دوس پسرمون از این حرفا نزدیم فقط شما مذهبی‌ا اسم دوس پسرو گذاشتین خاستگار،با صدتا خاستگار راجع به همه‌چی  هم میحرفین ما یه دوس پسر داشتیم با همونم ازدواج کردیم شدیم بد و جهنمی؟

جنگل رو به فنا بود ولی درختها هنوز به تبر رای میدادند چون تبر درختان را قانع کرده بود که او هم یکی از انهاست زیرا دسته او هم از چوب بود..