2777
2789
عنوان

یه نفر می‌گفت هیچ پسری با دختری که باهاش دوست بوده ازدواج نمیکنه

| مشاهده متن کامل بحث + 9560 بازدید | 374 پست

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

نمیدونم تا چ حد درسته ولی معمولا اگه باهم هم ازدواج کنن ازدواج پایداری ندارن خیلی از اینجور موارد اط ...

اتفاقا ازدواجای سنتی به شدت بیخود و بدون علاقس 

اکثرا خیانت میکنن همو دوس ندارن بخاطر هم کنار نمیان و سازش نمیکنن اکثرا طلاق میگرن

ولی اونایی که دوست بودن چون بهم علاقه دارن بخاطر هم خیلی کنار میان

اگر چه جنس شیشه ام ، ، قوی تر از همیشه ام ،، نبین نحیفه ساقه هام ،، درخت کهنه ریشه ام ،، همیشه بوده باورم ،  که با تو من برابرم ، ، اگر قویِ بازوهات ،، بجاش منم یه مادرم... به ازین چه شادمانی که تو جانی و جهانی⭐️.  از طایفه نوریم ما تیره نمیمانیم🌚 مذهبی ها ، زن ستیز ها ، موافقین کودک همسری ، افراد بدون هدف و بی هویت از نظر اجتماعی و دارای هرگونه اختلالات روانی از بحث با من اجتناب کنید☁️

بیشتر ببینید

حرف مفت زده

به سوی الله بازگردید قبل از اینکه به سوی او بازگردانیده شوید...من مسلمانم اسلام دین کاملیست اما من نه اگه بدی از من دیدید از منه نه دین و مذهبم ولی اگه خوبی از من دیدید لطف خداست❤☕
بیشتر ببینید
غلط میکنن من انقد اکس داشتمبا شوهرمم سه سال دوست بودم همه کارم کردیماخرشم ازدواج کردیم

منم ۵ سال با شوهرم دوس بودم مام همه کار کردیم

ولی کلا جدیرا دوستیا اصلا قشنگ نیست خیلی بد شده بیماریای مقاربتیم زیاد، بعد شما با ی نفر همه کار کردی بعضیا بلانسبت دوستان با همه هستن چه دخترش چ پسرش

من از اونام که فحش میخوره ولی راست میگه.                                خسته از این مردم بس که بیکارن..........‌‌‌‌‌‌‌....                                                                                      میگن ادمارو از بدیای گذشتش قضاوت نکن شاید سحر توبه کرده باشه اما من میگم ادمارو از خوبیای گذشتشون نشناسید ممکنه همین امروز صب کثیف شده باشه، میدونی بحثه روحه.****تتلو****                      +پیش من کم گله کن من بدم میاد حتی از تلفن+           ❤️کار بر no aks هستم❤️   

بیشتر ببینید
دیدم منم گرفتن اما جدا شدن سریع

اره استاتر گفت نمیگیرن گفتم میگیرن 

وگرنه پایدار نیستن اینجور ازدواجا 

اگه دوست داشتی یه صلوات برای شهدای غواص بفرست😔 لطف حسین ما را تنها نمی‌گذارد. گر خلق وا گذارد، او وا نمی‌گذارد.💕 اللهم صل عَلی فَاطِمة و اَبیها وَ بَعلِها و بَنیها وَ السِّرِّ المُستَودَعِ فِیهَا بِعَدَدِ ما اَحاطَ بِهِ عِلمُک  . کاربری دست ۲ نفر

بیشتر ببینید
عاشق صداقتمم😁👍

والا اخه😂 انقدم لصراررر میکرد 

من همش نیگفتم نه من اصلا نمیخوام ازدواج کنم

اگر چه جنس شیشه ام ، ، قوی تر از همیشه ام ،، نبین نحیفه ساقه هام ،، درخت کهنه ریشه ام ،، همیشه بوده باورم ،  که با تو من برابرم ، ، اگر قویِ بازوهات ،، بجاش منم یه مادرم... به ازین چه شادمانی که تو جانی و جهانی⭐️.  از طایفه نوریم ما تیره نمیمانیم🌚 مذهبی ها ، زن ستیز ها ، موافقین کودک همسری ، افراد بدون هدف و بی هویت از نظر اجتماعی و دارای هرگونه اختلالات روانی از بحث با من اجتناب کنید☁️

بیشتر ببینید
الان خوشبختین؟مام یه مدتی نبودیم باهمبرگشتیم دوباره اما هیچ سوالی راجب این مدتی که نبودیم باهم نمیپر ...

من  خدا رو شکر میکنم از اینکه به هم رسیدیم چون من خیلی بابای حساسی داشتم ، قرارای یواشکی باهم داشتیم ، یکی دو بارم فامیل مارو باهم دیده بودن بیرون ، واقعا فاجعه میشد اگه باهاش ازدواج نمیکردم‌، اسمم بد در میرفت

راستش را بخواهی برای تمام احتمالات زندگی خسته ام... :)

منم ۵ سال با شوهرم دوس بودم مام همه کار کردیمولی کلا جدیرا دوستیا اصلا قشنگ نیست خیلی بد شده بیماریا ...

اره دیگه اونم هست ولی شوهر منم قبل من با خیبیا بود. ولی چون میدونستم چیز بی کیفیت دس نمیزنه نگران ایدز و اینا نبودم😂

بیشتر ببینید