2777
2789
عنوان

خواستگار وکیل داشتین قبول میکردین با این شرایط‌

| مشاهده متن کامل بحث + 686 بازدید | 66 پست
نه خوبه زندگیش سطح بالاس اسم ماشینشو نمیدونمولی آدم ارومیه اون طور که باید شاد و سرزنده نیس بنظرم

خب عزیزم خودت باید ببینی اولویتت چی هست من که نظرمو گفتم شادابی یه مرد توی زندگی مهمه باید ببینی برای خودتم مهمه یا نه چون ممکنه افسرده و پیرت کنه و از عمرت لذت نبری. 

اولی قبول

جدی 

اینکه با یکی باشین که هیچ علاقه مشترکی ندارین اون خیلی بزرگ گونه رفتار کنه و دوراشو زده 

و از نظر ظاهریم این تفاوت سنیه خیلی مشهود باشه جدی قبول میکنین حتی با وجود اینکه ظاهرش به دلتون نشینه

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن زیره "رژیم فستینگ "گرفته

عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم رژیم فستینگ بگیرم. سریع دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف خوب هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

بین ۲۰ تا ۲۲البته قصد ازدواج نداره این مدت بخاطر بیماری پدر و مادرش یکم ذهنش مشغول شده چون تک فرزنده ...

نکن من ۱۳سال تفاوت سنی دارم ۳ماه عقدم پشیمونم

منم مثل تو بودم علاقه نداشتم و قیافش اون چیزی ک میخواستم نبود نکن 

من کردم پشیمونم

من لایق خوشبختی و حال خوب و دل شاد و برکت و نعمت و تندرستی و عشق و رزق و محبت و فرزندان سالم و زیبااا و عاقل هستم یارب

هیچکدوم رو قبول نمیکردم 

همسر وکیل ک ی عالمه روابط داره وقت و بی وقت زنگ میزنن رو گوشیش .با کسی ک شغل  مشخص هم نداشته باشه ازدواج نمیکردم خونه و ماشین میشه کم کم خرید اگه شغل باشه دخترها کار کنه پا بپای هم خونه و ماشین بخرن.سن بالاتر از ۵ نه .وکیل کنسله.فقط عشق و عاشقی هم کنسل.اخلاق و ایمان باشه ی شغل ثابت هم باشه اوکی هست.

همونی ک خیلی نایسه🥰

من جفتشو رد کردم راستشولی بعضی اطرافیان میگن اشتباه کردی وکیله خوب بودو.. فلانمیخواستم ببینم بقیه چی ...

احسای میکنم بله گفت ب ی ادم ک اختلاف سنی ۱۳ سال داره 

خیانت در حق هم‌جنسای خودم و هم دههه های اون مرده 

حس بدی میده ب قول خودت دوراشو بزنه 

بعد تورو واسه زالد و ولد بخاد 

من با ۱۱ سال اختلاف رد کردم 

واقعا حس علاقه مهمه 

جدی اینکه با یکی باشین که هیچ علاقه مشترکی ندارین اون خیلی بزرگ گونه رفتار کنه و دوراشو زده و از نظر ...

خودت داری جوابتو میگی 

تروخدا نکن نکن 

اشتباه من نکن 

تایپکام بخون 

میگی حس ندارم و قیافش دوس ندارم و معلوم از من بزرگتر 

باز چی میخوای 

ملت ایران فقط میگن معتاد و خیانتکار و دست بزن نداشت باش اوکی 

نمیگن ک اقااااا ی عمر زندگی 

نکن دلم برای خودم میسوزه تو حداقل نکن 

من لایق خوشبختی و حال خوب و دل شاد و برکت و نعمت و تندرستی و عشق و رزق و محبت و فرزندان سالم و زیبااا و عاقل هستم یارب

هر کدوم بیشتر دلت باهاشه .البته اوتی مه دلت باهاشه حتما دقت کن ادم درستی باشه راستش با جیزایی که این ...

خب چطوری بفهمیم یکی وفادار و با وجدانه همه اول خوبن

اینارو تا وارد رابطه نشی نمی‌فهمی یا زیر یه سقف نری

من محدودیت زیاد دارم و کسیم ندارم که کمکم کنه

خانوادم با مورد اولی راضی ترناما من با کسی که هم سن و سال خودمه حس بیشتری دارم و احساس میکنم شاد ترم ...

دوست عزیز

۱-مجبور به ازدواج نیستی که بین دو تا کیس غیر  مرتبط بخوای انتخاب کنی

۲-هنوز تو زندگی نرفتی ببینی جایگاه پول کجاست

۳-مورد اول بخاطره اینکه صرفا به دلتون ننشسته (البته اگر هنوز بعد از چند جلسه هنوز حسشون همینه، چون معمولا چهره بعد از چند ساعت صحبت عادی میشه)، منتفیه ، مگر نه بخاطره سنش فکر نکنم مشکلی باشه، 

مورد دوم بخاطره اول راه بودنش، اگر آدم با عرضه و با جنمی هم باشه فکر نکنم بتونه تو این اقتصاد ، از تورم بتونه جلو بزنه

۳-و مورد آخر،  فکر کنم سنتون کم باشه، هنوز پخته نشدید.

من بابام پیرم کرده ن اینکه بد باشه ها خیلیمم خوببه ولی ی ادم‌محتاطه مثلا ماشین میخام بیارم تو پارکین ...

دقیقا عزیزم

ایشونم معلومه خیلی آدم آروم و بدون هیجانیه

دوست عزیز۱-مجبور به ازدواج نیستی که بین دو تا کیس غیر مرتبط بخوای انتخاب کنی۲-هنوز تو زندگی نرفتی ب ...

ن قیافه عادی نمیش برای من نشد هنوز بعد ۳ماه عقد

احسای میکنم بله گفت ب ی ادم ک اختلاف سنی ۱۳ سال داره خیانت در حق هم‌جنسای خودم و هم دههه های اون مرد ...

دقیقا این همه اختلاف سن و نبود علاقه فقط به قصد زاد ولده

وگرنه مردی که منطقی و عاقل باشه میره سمت دختر تقریبا همسن خودش نه این همه اختلاف سن

الان خانما قدرت باروری تا سنین بالا مثل مردا دارند 

آسان گذرانید جهانِ گذران را...

نکن من ۱۳سال تفاوت سنی دارم ۳ماه عقدم پشیمونممنم مثل تو بودم علاقه نداشتم و قیافش اون چیزی ک میخواست ...

عزیزم خیلی سخته

مرسی که راهنمایی کردی ♥️ 

چرا پشیمونی؟ فقط بخاطر قیافه یا اخلاقشم خوب نیس؟

از نظر مالی تو رفاهی؟