2777
2789
عنوان

خواستگار وکیل داشتین قبول میکردین با این شرایط‌

| مشاهده متن کامل بحث + 686 بازدید | 66 پست
من باشم به وکیله نمیرمچون تازه مد شده اونایی که دهه۷۰.۶۰هستن،میان دهه۸۰رو میگیرن

باز شرتیط زندگی خودت رو بهتر ازمامیدونی

بسنج ومنطقی تصمیم بگیر

.میشه برای امام زمان یه صلوات بفرستی❣

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

خوندم عزیزم قربونت برمچقد تو موقعیت سختی هستی نه اصلا دیگه بهش فکرم نمیکنم هرچقدرم شرایطم سخت باشهول ...

مشاور رفتم گفت سن ی عدد 

حضوری م رفتم گفت سن ی عدد 

مجازی مشاوره گرفتم گفت جداشو 

منم شرایطم سخت بود 

جوری بود ک اطرافیانم زیر ۲۰ازدواج کردن 

پدرم معتاد بود ففط از نظر مالی تامین بودیم ن از نظر روحی و محبت

محبتی نبود تو خانوادمون 

فامیل سم داشتم ک میگفتن ازدواج کن 

الان هیچکدومشون نیستن ک ببین حالم چطوره کسی نیس 

پدر معتاد و مادر سخت گیر 

ولی من بازم ترجیحم خونه پدرم تا این ک بدون عشق علاقه برم سر خونه زندگیم 

باورت میش من قبلا عاشق وسایل خونه جهاز بودم اما الان ن از وقتی نامزد کردم شوق ندارم

من لایق خوشبختی و حال خوب و دل شاد و برکت و نعمت و تندرستی و عشق و رزق و محبت و فرزندان سالم و زیبااا و عاقل هستم یارب

مشاور رفتم گفت سن ی عدد حضوری م رفتم گفت سن ی عدد مجازی مشاوره گرفتم گفت جداشو منم شرایطم سخت بود جو ...

خدا این مشاورای. بی سواد و لعنت کنه الهی ک چطور با سرنوشت یکی بازی میکنن

ببین الان وارد یه بازه ای شدی که بخای نخوای همینه

یا باید بسازی یا کلا تمومش کنی

بستگی به خودت داره

من دوستم یه همچین شرایطی داش اما اون براش احساس مهم نبود طرف با پول و زندگی خوب راضیش کرد براش ماشین گرفت و.. خلاصه داره زندگیش و می‌کنه تو رفاهه و راضیه و به قول خودش خوشبخت

ولی من شخصا اون مدل زندگی دوس ندارم نمیدونم جاشم نیستم قضاوت کنم ممکنه برعکس بود

اما یکی نه نمیتونه 

ببین ته دلت چیه اگه شرایط جدایی داری پس قبل اینکه دیر بشه اقدام کن 

خب چطوری بفهمیم یکی وفادار و با وجدانه همه اول خوبناینارو تا وارد رابطه نشی نمی‌فهمی یا زیر یه سقف ن ...

باید باهاش حرف بزنی یه مدت . بیرون بری نگاهشو به بقیه ببینی . 

خانوادشو ببینی اعتقاداتشو . وجدانشو . 

در نهایت شک داشتی برو مشاوره قبل ازدواج 

خلاصه قبل ازدواج باید خیلی دقت کنی 

انشاءالله یه مورد عالی قسمتت میشه