2777
2789
عنوان

خانومای متاهل میشه بیاین🤧

| مشاهده متن کامل بحث + 1346 بازدید | 100 پست
بنظرم اشتباه نکردیاینطوری شخصیتش برات رو شدبیشتر کشفش کن انگا همچینم بی تجربه نیس

بابا نه
پسرا تو ذاتشونه میدونن همه اینارو
همه فانتزیا رو پوزیشنارو همه راه و روشی رو بلدن
بیخودی نگرانش نکنید 

خواستار تمام کردن ، اما محکوم به ماندن ...

ب نماز روزه نیست واقعاتوی اخلاقش دنبال مذهبش بگردببین چ حرفایی میزنهاره درسته اکثر پسرا وقتی میدون م ...

همشو یهو نگفته 

مثلا دیشب میگه روم نشد پریروز بگم من تو فرم فانتزی هام برای مشاور اینم نوشته بودم و ...

نمیدونم تو رفتارش چجوری بفهمم مذهبی بودنشو

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن زیره "رژیم فستینگ "گرفته

عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم رژیم فستینگ بگیرم. سریع دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف خوب هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

نامزد میشه خطبه خونده خواستگارم که خواستگاری رسمی نیومده بود بابام داشت تحقیق میکرد اجازه صادر نکرده ...

خطبه خونده که شوهر شرعی و قانونیت میشه نه نامزد😐

اونیم که میاد جلو و از روز اول خانواده ها باخبر میشن و پدرت تحقیق میکنه میشه خواستگار حتما که نباید طرف بیاد تو  خونه 

پس دوست پسر کجا بود این وسط

به هوای حرمش می گذرد ایامم،کوه دردم که کُنَد نام حسین (ع)آرامم..💔                      امضامو کپی نکنید لطفا❌❌❌

همشو یهو نگفته مثلا دیشب میگه روم نشد پریروز بگم من تو فرم فانتزی هام برای مشاور اینم نوشته بودم و . ...

باید بفهمی معتقده یا نه
دیدگاهش نسبت به خدا پیغمبر به دین به مراسما به همین شب عید
به نون حلال به صدقه به حجاب به ائمه
همینارو بفهمی کافیه
درگیرش نشو بابا طوری نیس

همشو یهو نگفته مثلا دیشب میگه روم نشد پریروز بگم من تو فرم فانتزی هام برای مشاور اینم نوشته بودم و . ...

نمیدونم والله 

خودمم تجربه ندارم 

همین دوران اشنایی رو بیشتر کش بده تا کشفش کنی

Be brave!  And strong...
خطبه خونده که شوهر شرعی و قانونیت میشه نه نامزد😐اونیم که میاد جلو و از روز اول خانواده ها باخبر میش ...

خواهر بنده خدا یه چیزی گفت به غلط کردن افتاد ولش کن 😂

خطبه خونده که شوهر شرعی و قانونیت میشه نه نامزد😐اونیم که میاد جلو و از روز اول خانواده ها باخبر میش ...

خطبه موقت میشه نامزد شوهر رسمی و دائمی میشه عقد 

یا حداقل ما اینجوری میگیم 

ابرو به من کج نکن 🤨 کج کلاه خان یارمه🤠                                             خوشگلمو خوشگلم😌 دل ها گرفتارمه😎                                                            یکه زن و یکه سوارم🏇 هیچ کجا رقیب ندارم 🤸‍♀️                                              عاشق اسب سفیدم 🫏 دختری چابک سوارم 🐎🏃‍♀️                                             گیسو نگو کمنده والا💇‍♀️ چین تو چین و بلنده والا 🫦🤭

بیشتر ببینید
خطبه موقت میشه نامزد شوهر رسمی و دائمی میشه عقد یا حداقل ما اینجوری میگیم

نمیدونم والا احتمالا سمت شما اینطوری میگن 

اما درکل وقتی صیغه جاری بشه زن و شوهر محسوب میشید سمت ما زیاد مرسوم نیست قبل عقد صیغه موقت بخونن

به هوای حرمش می گذرد ایامم،کوه دردم که کُنَد نام حسین (ع)آرامم..💔                      امضامو کپی نکنید لطفا❌❌❌

دنبال همین جمله ی آخرت بودم فقط😭

اصن بد به دلت راه نده منم تازه نامزد کردم عقد کردیم خیلیم ازش مطمئن بودم میدونستم با کسی نبوده و کلا خیلی مثبت بود
تازگیا یه چیزایی میگه اصن میگم خدایا این همون بچه مثبته ؟!!!!😂

باید بفهمی معتقده یا نه دیدگاهش نسبت به خدا پیغمبر به دین به مراسما به همین شب عید به نون حلال به صد ...

همرو ب زبون اوکی بوده و مذهبی بنظر میاد.. حتی روز شهادت گف نمیام چون بگو بخند میکنیم و ازین حرفا خوب نیس

باید اطمینانم بیشتر شه ولی

ممنونم ک حس آرامش دادی بهم