2777
2789
عنوان

خانومای متاهل میشه بیاین🤧

| مشاهده متن کامل بحث + 1346 بازدید | 100 پست
😭😭 نکنه اصلا مذهبی نیست.. راحته کلا نکنه کلی تجربه دارهفقط میدونم در حد نماز و روزه رو داره

ما کاملا و زیاد مذهبیم هستیم در موردداین موضوع اصلا قبل عقد حرف نزدیم بیشتر افکار عقاید اخلاق بود

اما بعد عقد کاملا حرف زدیمو هردو تلاش کردیم ب ایده ال هم نزدیک بشیم هردوتلاش کردیم و بعد یک سال همچی عالی شد 

مادر از مرگ نمیترسد...تنها نگرانی یک مادر این است که فرزندش را در دنیایی تنها بگذارد که هیچکس مانند او دوستش نخواهد داشت.
پسر مذهبی ندیدم دوست دختر داشته باشه ولی

حالا دیدی 

ابرو به من کج نکن 🤨 کج کلاه خان یارمه🤠                                             خوشگلمو خوشگلم😌 دل ها گرفتارمه😎                                                            یکه زن و یکه سوارم🏇 هیچ کجا رقیب ندارم 🤸‍♀️                                              عاشق اسب سفیدم 🫏 دختری چابک سوارم 🐎🏃‍♀️                                             گیسو نگو کمنده والا💇‍♀️ چین تو چین و بلنده والا 🫦🤭

بیشتر ببینید

مامان ها✋✋ طاها من مشکل توجه تمرکز و تاخیر کلام داشت.

دو سال برای گفتار درمانی حضوری می‌رفتیم که بی نتیجه بود.😔

تا با خانه رشد که صد تا درمانگر تخصصی گفتار و کار و روانشناس آنلاین هستن آشنا شدم، برای هر مشکلی هم آقای خلیلی بهترین درمانگر رو بهم معرفی کرد. 

این مدت خدا رو شکر پسرم خیلی پیشرفت کرده.🤩🤩

اگه نگران رشد و تربیت فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید.

حالا مگه سرد باشه یا فانتزی های عجیب داشته باشه میاد میگه؟والا منو شوهرم اصلا مذهبی نیستیم ولی تو دوران دوستی حرف فانتزی مانتزی نمیزدیم

جنگل رو به فنا بود ولی درختها هنوز به تبر رای میدادند چون تبر درختان را قانع کرده بود که او هم یکی از انهاست زیرا دسته او هم از چوب بود..
😭😭 نکنه اصلا مذهبی نیست.. راحته کلا نکنه کلی تجربه دارهفقط میدونم در حد نماز و روزه رو داره

ب نماز روزه نیست واقعا

توی اخلاقش دنبال مذهبش بگرد

ببین چ حرفایی میزنه

اره درسته اکثر پسرا وقتی میدون میدی بهشون دیگ تا تهشو میرن و اصن چیز عجیبی نیس . ولی اگ واقعا مذهبی باشه میدونه که الان صحبت کردن راجع ب این چیزا هم گناهه چ برسه هی کشش بده فانتزی و .. 

Be brave!  And strong...
نه اقایون همینن خیلی اشتباه کردی همچین چراغ سبزی نشون دادی اونم الان هیچ مردی نیس که سرد باشه واقعا ...

همون دقیقا اشتباه از من بود.. دگ باید جلوشو بگیرم .. فقط ازین میترسم ک این قبلا تجربه داشته بوده باشه و بخواد مقایسه کنه

همون دقیقا اشتباه از من بود.. دگ باید جلوشو بگیرم .. فقط ازین میترسم ک این قبلا تجربه داشته بوده باش ...

بنظرم اشتباه نکردی

اینطوری شخصیتش برات رو شد

بیشتر کشفش کن 

انگا همچینم بی تجربه نیس

Be brave!  And strong...
والا داشتیم آشنا میشدیم با اطلاع خانواده فقط خطبه نخونده بودیم 🙄

اینکه اسمش دوست پسر نمیشه 😉

یا خواستگاره یا نامزد

به هوای حرمش می گذرد ایامم،کوه دردم که کُنَد نام حسین (ع)آرامم..💔                      امضامو کپی نکنید لطفا❌❌❌

چجوری هم مذهبی بود هم دوس پسر

بالاتر گفتم 

ابرو به من کج نکن 🤨 کج کلاه خان یارمه🤠                                             خوشگلمو خوشگلم😌 دل ها گرفتارمه😎                                                            یکه زن و یکه سوارم🏇 هیچ کجا رقیب ندارم 🤸‍♀️                                              عاشق اسب سفیدم 🫏 دختری چابک سوارم 🐎🏃‍♀️                                             گیسو نگو کمنده والا💇‍♀️ چین تو چین و بلنده والا 🫦🤭

بیشتر ببینید
همون دقیقا اشتباه از من بود.. دگ باید جلوشو بگیرم .. فقط ازین میترسم ک این قبلا تجربه داشته بوده باش ...

طوری نیس رو نده بهش
یا مثلا یه جوری که ناراحت نشه با شوخی خنده بگو حالا این حرفارو بزاریم کنار فعلا
اما نه بابا همه مردا همینن تجربه هم نداشته باشن همشون همینجورین خیالت راحت باشه از اون نظر

خواستار تمام کردن ، اما محکوم به ماندن ...

شوهر من وقتی دفعه اول میخواستیم باهم حرف بزنیم درباره معیار هاش گفت و بسیار روی این مسئله تاکید کرد ...

میفهمم.. منم میدونم ک باید دربارش حرف زد ولی دگ بیشتر ازین احساس میکنم بهم برمیخوره ب قول خودت حس میکنم هوله😭🤣 پس حسهام طبیعیه

اون مذهبی نیس دختر جون ادم معتقدیه فقط

بالاتر گفتم خانواده مون مطلع بود هردو طرف فقط خطبه نخونده بودیم داشتیم آشنا میشدیم اوکی؟ 

بیشتر ببینید
اینکه اسمش دوست پسر نمیشه 😉یا خواستگاره یا نامزد

نامزد میشه خطبه خونده خواستگارم که خواستگاری رسمی نیومده بود بابام داشت تحقیق میکرد اجازه صادر نکرده بود فقط گفت آشنا بشین 

بیشتر ببینید