2777
2789
عنوان

خانومای متاهل میشه بیاین🤧

| مشاهده متن کامل بحث + 1346 بازدید | 100 پست

همینکه راحت درباره این مسائل صحبت میکنه یعنی روش خیلی بازه و برای یه پسر مجرد اصلا طبیعی نیست

"کسی که بیش از حد فکر می کند، کسی است که بیش از حد هم عاشق می شود" و من این را احساس کردم 😍 وقتی جواب ریپلای رو نمیدم دلیلش اینه : 1) بی احترامی در کلام (افرادی که سلامت روان ندارند به دنبال بی احترامی به دیگرانند)، 2) خشم در کلام (امام علی (ع) : اوج سبک مغزی، خشونت است)، 3) مشهود بودن حسادت در گفتار (امام علی (ع) : آفرین بر حسادت، چه عدالت پیشه است، پیش از همه صاحب خود را می کشد)، 4) عدم درک درست از پاسخ من به استارتر (امام علی (ع) : از سخن گفتن با کسی که گفتارت را نمیفهمد بپرهیز که تو را به ستوه می آورد)، 5) برداشت من اینه که فرد به دنبال بحث و جنجاله (مارک تواین : هرگز با احمق ها بحث نکنید، آنها اول سطح شما را تا سطح خودشان پایین می کشند، بعد با تجربه یک عمر زندگی در آن سطح، شما را شکست می دهند) و جمله آخر خطاب به کاربرانی که درباره کاربران دیگه تاپیک غیبت میزنن و کسانی که تو این تاپیک ها استارتر رو همراهی میکنن (امام علی (ع) : غیبت کردن آخرین تلاش افراد زبون و ناتوان است)
بیشتر ببینید

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

شما هم داشتین این حرفارو؟ من با این مشکل دارم ک خیلی راحت میاد میگه.. دگ از سوال گذشته و میاد از آرز ...

من متاسفانه فرصت نشد حرفشو بزنیم ولی شکر خدا به مشکل نخوردیم اما باز اگه برگردم عقب میگم باید حرفشو میزدم

ببین در حد یکی دوتا فانتزی عیب نداره بگه ولی اگه دیدی همش میخواد بحثو بکشونه اون سمت یه اخطار بده بگو ما هنوز عقد نکردیم لطفا رعایت کنین

فقط 6 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

کانال دلنوشته هام تو تلگرام elaheye_mashgh 

اینم بگم ک واقعا نیاااز ب راهنماییتون دارم نمیدونم باید ب کی بگم این حرفارو

کااااااااااملا عادیه

شبها که بچه هام میخوابن میام یه دل سیر تو نی نی سایت میچرخم😁انقد حال میده 😌

خب من چیکار کنم ک مطمئن شم .. دم عقدم دگ.. نهایت یه ماه دگ عقدمه🤕

کسی که راحت صحبت میکنه یعنی تجربه داره، منظورم حتما رابطه جنسی نیست ها، ممکنه با دختر دیگه ای قبلا در ارتباط بوده یا فیلم پ.و.ر.ن میبینه

"کسی که بیش از حد فکر می کند، کسی است که بیش از حد هم عاشق می شود" و من این را احساس کردم 😍 وقتی جواب ریپلای رو نمیدم دلیلش اینه : 1) بی احترامی در کلام (افرادی که سلامت روان ندارند به دنبال بی احترامی به دیگرانند)، 2) خشم در کلام (امام علی (ع) : اوج سبک مغزی، خشونت است)، 3) مشهود بودن حسادت در گفتار (امام علی (ع) : آفرین بر حسادت، چه عدالت پیشه است، پیش از همه صاحب خود را می کشد)، 4) عدم درک درست از پاسخ من به استارتر (امام علی (ع) : از سخن گفتن با کسی که گفتارت را نمیفهمد بپرهیز که تو را به ستوه می آورد)، 5) برداشت من اینه که فرد به دنبال بحث و جنجاله (مارک تواین : هرگز با احمق ها بحث نکنید، آنها اول سطح شما را تا سطح خودشان پایین می کشند، بعد با تجربه یک عمر زندگی در آن سطح، شما را شکست می دهند) و جمله آخر خطاب به کاربرانی که درباره کاربران دیگه تاپیک غیبت میزنن و کسانی که تو این تاپیک ها استارتر رو همراهی میکنن (امام علی (ع) : غیبت کردن آخرین تلاش افراد زبون و ناتوان است)
بیشتر ببینید
من متاسفانه فرصت نشد حرفشو بزنیم ولی شکر خدا به مشکل نخوردیم اما باز اگه برگردم عقب میگم باید حرفشو ...

خب اخطارو حتما میدم فک کنم خودمم خیلی گارد نگرفتم طرف راحت شده چون دیروز گف اینکه میذاری حرفامو بزنم و گفتگو کنیم خوبه و توان اینو دارم ک ب فانتزیام نه بگی و میپذیرمش

خب میدونی منم همین ایده رو داشتم ولی مدام بهم میگن آقایون متفاوتن با خانوما و این حرفا براشون خیلی خ ...

بعدم اگه عقد بودید این حرفا رو  میرد هیچ مشکلی نداشت 

ولی الان تو دارن آشنایی من نمی‌پسندم بعدم میگی مذهبیه 

مطمئنی مذهبیه ؟ والا دوست پسر منم مذهبی بود دستمو به زور میگرفت چه برسه این حرفا 🙄

الان تو مطمئنی دوست پسرت مذهبی بود 🙄

پسری که مذهبی واقعی باشه در هر صورت با دختر نامحرم دوست نمیشه 

به هوای حرمش می گذرد ایامم،کوه دردم که کُنَد نام حسین (ع)آرامم..💔                      امضامو کپی نکنید لطفا❌❌❌

نه اقایون همینن
 خیلی اشتباه کردی همچین چراغ سبزی نشون دادی اونم الان
هیچ مردی نیس که سرد باشه واقعا
زنو دیدم که سرد باشه ولی مردو نه
دیگه هم نمیشه کاری کرد مگر اینکه خودت بهش بگی بابا یه ذره رعایت کن تا عقد کنیم حداقل بعد هر چی خواستی بگو

خواستار تمام کردن ، اما محکوم به ماندن ...

شوهر من وقتی دفعه اول میخواستیم باهم حرف بزنیم درباره معیار هاش گفت و بسیار روی این مسئله تاکید کرد ک من از نظر میل جنسی بسیار گرم هستم فانتزی های خاص خودم رو دارم و این مسئله تو زندگی مشترک خیلی برام مهمه . تازه اون موقع اصلا اشنایی خانواده ها نبود خودش اومد جلو . دوست بودیم یه مدت تا ازدواج کردیم . به نظر منم اولش خیلی حال بهم زن بود حتی گفتم چقدر هیز و هوله . ولی تو دوران دوستیمون هیچوقت پاشو از گلیمش دراز تر نکرد . بعدها ک دیدم خیلی ها بودن اطرافم سر مسائل جنسی ب مشکل خوردن و حتی طلاق گرفتن ، فهمیدم ک کار خوبی کرده درباره این مسئله حرف زده . دختر دایی خودم خیلی سرد بود با کسی ازدواج کرده بود ک فوق العاده گرم بود . البته اینارو فقط من میدونم ک رفیق گرمابه گلستان همیم . فقط یک سال و نیم زندگیشون دووم اورد 

الان تو مطمئنی دوست پسرت مذهبی بود 🙄پسری که مذهبی واقعی باشه در هر صورت با دختر نامحرم دوست نمیشه

والا داشتیم آشنا میشدیم با اطلاع خانواده فقط خطبه نخونده بودیم 🙄

ابرو به من کج نکن 🤨 کج کلاه خان یارمه🤠                                             خوشگلمو خوشگلم😌 دل ها گرفتارمه😎                                                            یکه زن و یکه سوارم🏇 هیچ کجا رقیب ندارم 🤸‍♀️                                              عاشق اسب سفیدم 🫏 دختری چابک سوارم 🐎🏃‍♀️                                             گیسو نگو کمنده والا💇‍♀️ چین تو چین و بلنده والا 🫦🤭

بیشتر ببینید