2777
2789
عنوان

خانومای متاهل میشه بیاین🤧

| مشاهده متن کامل بحث + 1346 بازدید | 100 پست
میل جنسی و رفتار جنسیم خیلی مهمهیه سریا فبتیشای عجیب مثل فتیش خشونت یا چیزای عجیب دیگه

خب گفته دیگه.تا همین حد کافیه.بیشتر پیش برن حرفاشون همش حول این این چیزا میشه و باعث میشه با عقل تصمیم نگیرن.الان باید رفتارش و بشناسه مشاوره برن رفت و امد کنن

خب فقط حرفشو زده انجامش نداده کاصلا ارتباط فیزیکی نداریم

آخه اگه واقعا مذهبیه حرفش هم درست نیست در حد سوال برای اینکه در جریان باشید اشکال نداشت که خب پرسیدین اما نه که هی بیاد باز کنه 

ابرو به من کج نکن 🤨 کج کلاه خان یارمه🤠                                             خوشگلمو خوشگلم😌 دل ها گرفتارمه😎                                                            یکه زن و یکه سوارم🏇 هیچ کجا رقیب ندارم 🤸‍♀️                                              عاشق اسب سفیدم 🫏 دختری چابک سوارم 🐎🏃‍♀️                                             گیسو نگو کمنده والا💇‍♀️ چین تو چین و بلنده والا 🫦🤭

بیشتر ببینید

مامان ها✋✋ طاها من مشکل توجه تمرکز و تاخیر کلام داشت.

دو سال برای گفتار درمانی حضوری می‌رفتیم که بی نتیجه بود.😔

تا با خانه رشد که صد تا درمانگر تخصصی گفتار و کار و روانشناس آنلاین هستن آشنا شدم، برای هر مشکلی هم آقای خلیلی بهترین درمانگر رو بهم معرفی کرد. 

این مدت خدا رو شکر پسرم خیلی پیشرفت کرده.🤩🤩

اگه نگران رشد و تربیت فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید.

همین رابطه ی اورالو خیلی دوست ندارن ، ازش بپرس راجب همچی یا اگه خودتم فانتزی یا چیز خاصی مد نظرته که ممکنه نظرشو تغییر بده از الان بگو

خیلییی از طلاق ها بخاطر مسائل جنسیه

اگر چه جنس شیشه ام ، ، قوی تر از همیشه ام ،، نبین نحیفه ساقه هام ،، درخت کهنه ریشه ام ،، همیشه بوده باورم ،  که با تو من برابرم ، ، اگر قویِ بازوهات ،، بجاش منم یه مادرم... به ازین چه شادمانی که تو جانی و جهانی⭐️.  از طایفه نوریم ما تیره نمیمانیم🌚

بیشتر ببینید
ممنونم ازت.. ازین میترسم ک قبلا تجربه داشته باشه وقتی هی حرفشو میزنه

داشته باشه

خودت میکی قبلا

ادمه دیگه ممکنه

اینم میتونی ازش بپرسی و بگی دلم نمیخواد جز صداقت چیزی بینمون باشه

اگر چه جنس شیشه ام ، ، قوی تر از همیشه ام ،، نبین نحیفه ساقه هام ،، درخت کهنه ریشه ام ،، همیشه بوده باورم ،  که با تو من برابرم ، ، اگر قویِ بازوهات ،، بجاش منم یه مادرم... به ازین چه شادمانی که تو جانی و جهانی⭐️.  از طایفه نوریم ما تیره نمیمانیم🌚

بیشتر ببینید
آخه اگه واقعا مذهبیه حرفش هم درست نیست در حد سوال برای اینکه در جریان باشید اشکال نداشت که خب پرسیدی ...

😭😭 نکنه اصلا مذهبی نیست.. راحته کلا 

نکنه کلی تجربه داره

فقط میدونم در حد نماز و روزه رو داره

😭😭 نکنه اصلا مذهبی نیست.. راحته کلا نکنه کلی تجربه دارهفقط میدونم در حد نماز و روزه رو داره

نمیدونم دوستاشو ببین کیان شاید چیزای خوبی دستگیرت شد 

ابرو به من کج نکن 🤨 کج کلاه خان یارمه🤠                                             خوشگلمو خوشگلم😌 دل ها گرفتارمه😎                                                            یکه زن و یکه سوارم🏇 هیچ کجا رقیب ندارم 🤸‍♀️                                              عاشق اسب سفیدم 🫏 دختری چابک سوارم 🐎🏃‍♀️                                             گیسو نگو کمنده والا💇‍♀️ چین تو چین و بلنده والا 🫦🤭

بیشتر ببینید
داشته باشهخودت میکی قبلاادمه دیگه ممکنهاینم میتونی ازش بپرسی و بگی دلم نمیخواد جز صداقت چیزی بینمون ...

اخه یبار بهش گفتم تو چجوری روت میشه اینحرفارو بزنی ادم اولین بار خجالت میکشه.. بعد ناراحت شد گف تو منظورت اینه ک من سر و گوشم میجنبه من اصلا تاحالا کاری ک خدا اشتباه بدونه رو انجام ندادم تجربه ای ندارم... ولی واقعا این برام مسئله س ک کسی ک راحت میاد میگه من فلان چیزو میخوام پس اون حس اولین بار و حیا و اینارو نداره لابد😥

اخه یبار بهش گفتم تو چجوری روت میشه اینحرفارو بزنی ادم اولین بار خجالت میکشه.. بعد ناراحت شد گف تو م ...

نه ربطی نداره حیام بین شما دیگه معنی نداره

اگه میگه نداره نداره لابد

با شما احساس،راحتی کرده بیخودی ذهنتو مشغول نکن در نهایت شما قراره رابطه برقرار کنید پس چ بهتر از الان کم کم خجالتو کنار بزارید صحبتو پیش ببرید که بعدا مشکل ساز و سبب سردی نشه

بیشتر ببینید

اتفاقا مراحل آخر آشنایی قبل عقد باید زده بشه این حرفا که بعدا به مشکل نخورید ولی زیاد بهش رو نده

اگه دیدی از حد نرمال خارج میشه بگو باید بیشتر فکر کنم

ولی در این حد فقط صحبت کن که بفهمی میل جنسیتون باهم هماهنگه یا نه

یه وقت خیلی زیاد نباشه

فقط 6 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

کانال دلنوشته هام تو تلگرام elaheye_mashgh 

نه ربطی نداره حیام بین شما دیگه معنی ندارهاگه میگه نداره نداره لابدبا شما احساس،راحتی کرده بیخودی ذه ...

ممنونم ازت من واقعا هی نگرون بودم ک این پسره ازین ادمای دوروعه ک خودشو مذهبی جلوه داده ‌و این حرفاش نشون میده مذهبی نیس

اتفاقا مراحل آخر آشنایی قبل عقد باید زده بشه این حرفا که بعدا به مشکل نخورید ولی زیاد بهش رو ندهاگه ...

شما هم داشتین این حرفارو؟ من با این مشکل دارم ک خیلی راحت میاد میگه.. دگ از سوال گذشته و میاد از آرزوها و فانتزیاش میگه بدون اینکه من بپرسم

نه ازدواج نکردم ولی خوب دلیلی ام نداره اینقدر کش پیدا کنه وقتی ازدواج نکردید

خب میدونی منم همین ایده رو داشتم ولی مدام بهم میگن آقایون متفاوتن با خانوما و این حرفا براشون خیلی خجالت نداره