2777
2789
نه هیچی تو خونه نداریم مرغ و گوشت اون سینه مرغم دوتارو از کارت خودش مامانم میخواد بخره

موفق باشید پس😁🤭

من ومهران عاشق نی نی م عاشق دوقلو بودنشون یدونه پسر یدونه دخترولی خدابهمون نمیده نمیدونم چرا بازم امید دارم که مامان میشم گاهیم نا امید🥺💔 دعام کنین که من و مهرانم  صاحب دوقلو شیم اونی که دلمون میخواد🙂❤    عمه و خاله شدم حالا وقتشه مامان بشم..پروفم آرزومه🥲                                     💚السلام علیک یا صاحب الزمان (عج) 💚                  
بیشتر ببینید

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن زیره "رژیم فستینگ "گرفته

عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم رژیم فستینگ بگیرم. سریع دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف خوب هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

ابروی خودشون میرهخودشون زیر سوال میرن

نه عین خودشون میشیم همیشه کم میزارن کنارش نون پنیریکی میخوره یکی تخم مرغ یکی نمیخوره کلا سیره

خدایا شکرت دوستت دارم زندگیمو دوست دارم

ابروی خودشون میرهخودشون زیر سوال میرن

ببخشین شما همونی ک همسرش مریض بود و ..؟خوب شدن همسرتون؟

صلوات لطفا برا ظهور و سلامتی امام زمان  دختر قشنگم مروارید قلبم..امید زندگیم خوشبختیتو ببینیم الهییییی   

باهاش قطع ارتباط میکنم ولی هیچ وقت در شأن خودم نمیبینم با مهمونم بد رفتار کنم

عزیزم منم همین بودم رودر وایستی و اینا خوب رفتار و پذیرایی میکردم الان تجربه م میگه با هرکی مثل خودش..اول باید ب خودم احترام و ارزش بزارم

ولی جدی سی نفرن ؟نزدیک ی کیسه برنج یعنی باید بزاری 🙀🙀

اره عمم 

۴پسر ایناهم هر کدوم دو سه تا بچه 

۴تا دختر ایناهم همین تور

یه دختر ناتنی داره همسن خودش اونام بچه هاش زیاد نوه عروس

خدایا شکرت دوستت دارم زندگیمو دوست دارم

بنظرم همون سینه رو مکعبی کنین لوبیا پلو درست کنین باهاش

ابرو به من کج نکن 🤨 کج کلاه خان یارمه🤠                                             خوشگلمو خوشگلم😌 دل ها گرفتارمه😎                                                            یکه زن و یکه سوارم🏇 هیچ کجا رقیب ندارم 🤸‍♀️                                              عاشق اسب سفیدم 🫏 دختری چابک سوارم 🐎🏃‍♀️                                             گیسو نگو کمنده والا💇‍♀️ چین تو چین و بلنده والا 🫦🤭

بیشتر ببینید