2777
2789

چاره ای ندارن!!

پسر عمم که طلاق گرفت، پسرشو برادرش بزرگ کرد!!

فک کن مجبور شی بچه ی جاریت که طلاق گرفته رو بزرگ کنی!!!این واقعا زور داشت!!ولی چاره ای نداشت!

آرزو میکُنم حالِت مثـِ ذاتِت باشه😊
اونا بزرگ نکنن کی بکنه؟!😐 خب مگه پدر مادر عتیقه شون چشونه که خودشون بزرگ نمیکننمگه وظیفشونه سر پیری ...

حرفم واسه مواقعی بود که پدر مادر بزرگ نمیکنن.

بروهئ لٛرستان چشم و چراغ ایران🦋 اصالت مارا موزه ها فریاد می‌زند کوروش کبیر لُر بختیاری🤌

مامان ها✋✋ طاها من مشکل توجه تمرکز و تاخیر کلام داشت.

دو سال برای گفتار درمانی حضوری می‌رفتیم که بی نتیجه بود.😔

تا با خانه رشد که صد تا درمانگر تخصصی گفتار و کار و روانشناس آنلاین هستن آشنا شدم، برای هر مشکلی هم آقای خلیلی بهترین درمانگر رو بهم معرفی کرد. 

این مدت خدا رو شکر پسرم خیلی پیشرفت کرده.🤩🤩

اگه نگران رشد و تربیت فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید.

اونا بزرگ نکنن کی بکنه؟!😐 خب مگه پدر مادر عتیقه شون چشونه که خودشون بزرگ نمیکننمگه وظیفشونه سر پیری ...

بعضی وقتا مجبورن من اگر پدر بزرگ و مادربزرگم قبولم نمی‌کردم از ۸ سالگی آواره کوچه و خیابون بودن یه نفر باید مسئولیت اینجور بچه ها رو قبول کنه دیگه

●🌞●What's done is done, what's gone is gone, one of the life's lesson is always moving on••🌻🌿••
😐خب چیزی میدونم میگم اشتباه همه ک مث هم نیستن خیلی پسر شری بود و اخرشم عذاب جون مادربزرگم شد

واقعا سخت و اشتباهه

خودشون برن دنبال عشق و حال و بلافاصله ازدواج مجدد بعد مادر پدر پیرشون جور بکشه

معمولا هم بچه های طلاق چون نظارت والدین ندارن خیلی بچه های نرمالی نیستن از لحاظ تربیتی و خب قطعا پدر بزرگ مادر بزرگه خیلی اذیت میشن!

☆پیکرتراش پیرم و با تیشۀ خیال یک شب تو را ز مرمر شعر آفریده‌ام□°     🤍 اللهم صل علی محمد و آل محمد(ص)🤍

منم تو همچین وضعیتی بزرگ شدم از ۸ سالگی و خیلی مادربزرگم رو اذیت کردم چون دست خودم نبود کاش اینجور ب ...

عزیزمن 😐این پسره کلا همچیش شر بود مادربزرگمو دق مرگ کرد یکم چشم و رو نداشت و نداره اشغال

خودشم طلاق گرفت برگشت باز پیش مادربزرگم مادربزرگم دیگ نمیخاست باشه پیشش خسته شده بود از حرفا و رفتارش 

ارزش من رو به جز کسایی که منو دوست دارند کسه دیگه ای درک نمیکنه
حرفم واسه مواقعی بود که پدر مادر بزرگ نمیکنن.

خب بچه خودشونه اگه نمیتونن بزرگ کنن بهتره بذارن پرورشگاه

همسایه ما اینجوری بود

زنه فورا بعد طلاق رفت ازدواج مجدد بچه رو داد مامانش بزرگ کنه

اینم گفت من نمیتونم داد بغلش گفت اگه نمیتونی بذارش پرورشگاه بچه توعه نه من

☆پیکرتراش پیرم و با تیشۀ خیال یک شب تو را ز مرمر شعر آفریده‌ام□°     🤍 اللهم صل علی محمد و آل محمد(ص)🤍

عزیزمخدا بهشون سلامتی و طول عمر بده

کاش من رو حلال کن من خیلی ازت کردم می‌رفتم مدرسه می‌دیدم بچه‌ها با ماماناشون اومدن میومدم خونه با مامان بزرگم دعوا می‌کردم که تو چرا نیستی

●🌞●What's done is done, what's gone is gone, one of the life's lesson is always moving on••🌻🌿••
بعضی وقتا مجبورن من اگر پدر بزرگ و مادربزرگم قبولم نمی‌کردم از ۸ سالگی آواره کوچه و خیابون بودن یه ن ...

الان هنوز پیششونی؟

پس مامان بابات کجان

کاش من رو حلال کن من خیلی ازت کردم می‌رفتم مدرسه می‌دیدم بچه‌ها با ماماناشون اومدن میومدم خونه با ما ...

عزیزم همینو بهش بگو ازش حلالیت بگیر

مامان و بابات ازدواج کردن؟

بیایید آدم ها را بیشتر از آنچه تنها هستند، تنها نکنیم.
الان هنوز پیششونی؟پس مامان بابات کجان

آره 

هر کدوم رفتن پی زندگی خودشون مامانم ازدواج کرد یه بچه داره رفتم پیشش خیلی بین من و اون یکی دخترش فرق میذاشت برگشتم