2777
2789

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن زیره "رژیم فستینگ "گرفته

عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم رژیم فستینگ بگیرم. سریع دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف خوب هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

چون پدر بزرگ مادر بزرگا از پدر مادرا مسئولیت پذیرترن. زن و شوهر طلاق میگیرن اصلا به اون بچه بیچاره فکر نمیکنن ولش میکنن به امان خدا. خدا حفظ کنه این پدربزرگ مادربزرگا رو

بیایید آدم ها را بیشتر از آنچه تنها هستند، تنها نکنیم.
چرا اشتباه اون بچه چه گناهی داره هیچکس نخوادش

😐خب چیزی میدونم میگم اشتباه همه ک مث هم نیستن 

خیلی پسر شری بود و اخرشم عذاب جون مادربزرگم شد 

ارزش من رو به جز کسایی که منو دوست دارند کسه دیگه ای درک نمیکنه
چون پدر بزرگ مادر بزرگا از پدر مادرا مسئولیت پذیرترن. زن و شوهر طلاق میگیرن اصلا به اون بچه بیچاره ف ...

مامان بابای منم من رو ول کردن اگر پدربزرگ مادربزرگم نبودن الان آواره بودم

●🌞●What's done is done, what's gone is gone, one of the life's lesson is always moving on••🌻🌿••

ما همچین موردی داشتیم

یه پسر 7 سالع داشتن کلا قبل طلاقم مدام خونه مامان مامانش بود اون و مادر بزرگش خیلی به هم وابسته ان

طلاق که گرفت مامانش بچه رو داد به مامان خودش که پیش اون زندگی کنه

الانم مجدد ازدواج کرده و کلا یه شهر دیگه زندگی میکنه(خونه مامانش که پسرشو نگه میداره یه شهر دیگس)

خود مامان دختره مگفت بدون نوم میمیرم

دیگه پدر مادر تا پیری ام زجرکش اولادن و یه دلیل دیگه اینکه نوه ها همیشه عزیز میشن دیگه اونا بزرگ نکن ...

اونا بزرگ نکنن کی بکنه؟!😐 خب مگه پدر مادر عتیقه شون چشونه که خودشون بزرگ نمیکنن

مگه وظیفشونه سر پیری بچه بزرگ کنن😐

☆پیکرتراش پیرم و با تیشۀ خیال یک شب تو را ز مرمر شعر آفریده‌ام□°     🤍 اللهم صل علی محمد و آل محمد(ص)🤍

معمولاحوصله ندارن امامجبورن اگراوناقبول نکنن بچه آواره میشه معمولانامادری ناپدری بچه هاقبول نمیکنن 

لطفا اگرازپستی درتایپکی گذاشتم  خوشتون اومدیادرتایپکی کمکتون کردم لطفابرای سلامتی وسربلندی وخوشبختی همسروبچه هام  دعاکنید هوای یکدیگر را داشته باشیددل نشکنیدقضاوت نکنیدهنجارهای زندگی کسی را مسخره نکنیدبه غم کسی نخندیدبه راحتی از یکدیگر گذر نکنیدبه سادگیِ آب خوردنبر دیگری تهمت ناروا نبندیدبه حریم آبروی دیگریبدون اجازه وارد نشوید ...آدم‌ها دنیا دو روز است !هوای دل یکدیگر را بیشتر داشته باشیم 💖

بیشتر ببینید
😐خب چیزی میدونم میگم اشتباه همه ک مث هم نیستن خیلی پسر شری بود و اخرشم عذاب جون مادربزرگم شد

منم تو همچین وضعیتی بزرگ شدم از ۸ سالگی و خیلی مادربزرگم رو اذیت کردم چون دست خودم نبود کاش اینجور بچه ها رو کمتر قضاوت کنید عزیز ترین کسایی زندگیمون ولمون کردن 

●🌞●What's done is done, what's gone is gone, one of the life's lesson is always moving on••🌻🌿••