2777
2789
عنوان

سه روز اومدم خونه نامزدم اصلا ندیدمش

| مشاهده متن کامل بحث + 1639 بازدید | 96 پست

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن زیره "رژیم فستینگ "گرفته

عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم رژیم فستینگ بگیرم. سریع دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف خوب هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

اره خیلی پروش کردیم مخصوصا خانوادم تازه میگه تا ی سال دیگه معلوم نیست عروسی بگیرم یا نه

این برای تو شوهر نمیشه هااااا

بشین قشنگ فکراتو بکن هرچی بیشتر میگی ما کاربرا بیشتر حرص میخوریم این تو مجردیش گیر کرده 

آدم رفیق بازم درست شدنی نیست 

حالا خود دانی

درخواست دوستی قبول نمیکنم.

این برای تو شوهر نمیشه هااااابشین قشنگ فکراتو بکن هرچی بیشتر میگی ما کاربرا بیشتر حرص میخوریم این تو ...

دیگه داره حالم ازش به هم میخوره 

من اصلا با خانوادش هم راحت نیستم بعد منو میزاره اینجا و میره اصلا درک نداره

دیگه داره حالم ازش به هم میخوره من اصلا با خانوادش هم راحت نیستم بعد منو میزاره اینجا و میره اصلا در ...

دختر خوب دختر قشنگ 

برگرد خونه تون 

برگرد و چند روز اصلا جواب تماس یا پیام هاش رو هم نده بشین تو این چند روز فکراتو بکن میخوای با زندگیت چیکار کنی

بشین یه تصمیم اساسی بگیر

اینجوری نمیشه تو داری داغون میشی ولی اون عین خیالش نیست 

دختر خوب دختر قشنگ برگرد خونه تون برگرد و چند روز اصلا جواب تماس یا پیام هاش رو هم نده بشین تو این چ ...

بعد فکر کن همش سر کارشه دو ماهی ی بار شاید بیاد و بتونم ببینمش بعد هیچ ذوقی نداره کسی دیگه بود همش بیرون بودن با هم ولی این فقط بخاطر دوستاش میاد الان هم قرار دو روز دیگه برگرده سرکارش ولی اصلا من براش مهم نیستم 

بعد فکر کن همش سر کارشه دو ماهی ی بار شاید بیاد و بتونم ببینمش بعد هیچ ذوقی نداره کسی دیگه بود همش ب ...

اصلا دوستت داره؟؟؟ چرا موندی پاش؟ چون عقد کردی ؟ چون دیگه باکره نیستی؟ اینا هیچ کدوم دلیل نمیشه هاااا 

من نمیخوام ته دلتو خالی کنم ولی از چیزایی که تعریف کردی حس خوبی نگرفتم شوهرت دوستاش براش مهمن با دوستاش خوشه تو رو اونجور که باید، دوست نداره برای تو وقت نمیذاره اصلا به فکر خونه گرفتن و عروسی و زندگی مشترک نیست 

اینا همه نشونه ست زنگ خطره