2777
2789
عنوان

پزشکی یا وکالت

129 بازدید | 15 پست

کسی هست اینجا وکیل باشه؟ ارزششو داره؟ 

شغلش اشباع شده با توجه به تسهیل ظرفیت؟ 

پرستیژ شغلی ، امنیت شغلی ، درآمدش چطوره؟ 

روان آدمو خیلی بهم میریزه؟

اگه دوباره میومدین بازم انتخابش می کردین؟

رشته ام تجربی ولی هم به پزشکی و هم به وکالت به شدت علاقه مندم میشه یه راهنمایی کنید 

زمانی که از تلف کردنش لذت میبری ، اون زمان تلف شده نیست🌌🌌🌌🌌

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن زیره "رژیم فستینگ "گرفته

عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم رژیم فستینگ بگیرم. سریع دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف خوب هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

وکالت 

پزشکی خیلی زحمت داره ، ۷ سال درس برا عمومی بعدش یکی دو سال خوندن برای ازمون تخصص و طرح و ۳ ۴ سال تخصص 

خیلی سخته، باید علاقه داشته باشی و واقعا از ته دلت بخوایش 

وکالت هم سخته ها اونم علاقه میخواد

..............................................................................اگه گفتم راست میگید و حق با شماست یعنی دیگه بحث باهات فایده نداره پس ریپ نزن 

بخوای بری وکالت باید کنکور انسانی بدی و برای اون هم دیپلم انسانی می خوای شما که رشته ات تجربیه

دانشگاه ازاد میشه رفت 

ولی نمی دونم ارزششو داره یا نه؟

والا همه ی دوستای من دارن دانشگاه آزاد حقوق میخونن فکر کنم سال های آینده تعداد وکیل هامون بیشتر از آ ...

😂😂😂وایی

البته بخوای وکالت بخونی باید از الان همراه درسای تجربی درسای انسانی رم کامل بخونی نگه نداری برا تابستون امتحان تغییر رشته 

قلمچی بدی انسانی و کتاب تست بخری

..............................................................................اگه گفتم راست میگید و حق با شماست یعنی دیگه بحث باهات فایده نداره پس ریپ نزن 

البته بخوای وکالت بخونی باید از الان همراه درسای تجربی درسای انسانی رم کامل بخونی نگه نداری برا تابس ...

نه دانشگاه ازاد میشه رفت 

مستقیم حقوق خوند بعدم آزمون وکالت 

نه دانشگاه ازاد میشه رفت مستقیم حقوق خوند بعدم آزمون وکالت

خب اینم یه راهش 

آزاد پزشکی تهران ۴ ۵ سال پیش سالی ۱۰۰ میل هزینش بود

عموم دکتری حقوق داره ب من میگفت برای خانم مناسب نیس 

البته خودش خانمش حقوق خونده ولی کار نمیکنه ، 

برو سمت اونی ک علاقه داری اگ علاقه نداشته باشی بیای سمت پزشکی و پیرا نابود میشی 

عموم دکتری حقوق داره ب من میگفت برای خانم مناسب نیس البته خودش خانمش حقوق خونده ولی کار نمیکنه ، برو ...

ممنونمممم❤️

بستگی به علاقت داره دقیقا منم اون راهی رو رفتم ک الان شما داری میری دیپلم تجربی با لیسانس حقوق

به شخصه من از اول علاقم به موارد جنایی و پیچیده بود ولی تحت تاثیر اطرافیان رفتم تجربی خوندم الان خوشحالم برگشتم به علاقه بچگیم 

وکالت هم هرچقدر اشباع بشه بازم ظرفیت داره بستگی به پشتکار خودت داره همونطور ک پزشک بیکار داریم وکیل بیکار هم داریم 

برو دنبال هرکدوم ک حس می کنی موفق تری