2777
2789
عنوان

اگه مامانم کادو تولد نده

| مشاهده متن کامل بحث + 345 بازدید | 29 پست
ینی چی خب برای خواهرم یه سال ۲۰۷ گرفتن یه سال ساعت ۲۰ میلیونی توقع نباید داشته باشم؟

خب اگه اینجوریه اگه برا خواهرت نمی گرفتن تو هم توقع نداشتی که این حسودیه و تو رفتار هر موجودی هست

رهگذریم و دنیا از آن ما نیست …!                                                   سعی کن جوری زندگی کنی که زمانی که نام مهربان می آید یاد تو بیافتند . برای شادی روح خواهرم و شادی دلم اگه دوست داشتی لطف کن و یه صلوات بفرست 🫀

بیشتر ببینید
ینی چی خب برای خواهرم یه سال ۲۰۷ گرفتن یه سال ساعت ۲۰ میلیونی توقع نباید داشته باشم؟

حق داری دختر توقع داشته باشی .بهت حق میدم .آدم احساس بی ارزشی می‌کنه .بهشون بگو اوکی من فلان چیزو می‌خوام برید چک بدید و قسطی پرداخت کنید ‌وگرنه کلا میفهمم از پرورشگاه منو آوردید .اون یکی دختر براتون عزیزتره 

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن زیره "رژیم فستینگ "گرفته

عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم رژیم فستینگ بگیرم. سریع دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف خوب هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

خب اگه اینجوریه اگه برا خواهرت نمی گرفتن تو هم توقع نداشتی که این حسودیه و تو رفتار هر موجودی هست

اره واقعا اگه در اون حد نگیرن خیلی ناامید میشم ازشون تا الانم خیلی فرق گذاشتنشونو دیدم 

چند روز پیش تولد من بود اصلا تبریک هم نگفتن

درحالی که برای نوه های خواهرش هم کادو تولد میگیره

دردی که انسان را به سکوت وا می‌دارد بسیار سنگین تر از دردی است که انسان را به فرياد وامی دارد…و انسان ها فقط ب فریاد هم می رسند…نه به سکوت هم…!
چند روز پیش تولد من بود اصلا تبریک هم نگفتندرحالی که برای نوه های خواهرش هم کادو تولد میگیره

ینی چی خب من ۲۰ سالمه الان ذوقشو دارم شاید سال دیگه اصلا زنده نیاشم یه تولد کوچیک حقم نیست 

چطور برای اون یکی گرفتن هرسال میشه بهم میگه مردم پول ندارن به تو کادو بدن

مشنگ خانم توهین که بهت نکردم داری بد حرف میزنی شعور حرف زدن نداری جواب نده الکی رد شو دغدغه‌ی ما شرا ...

شاید ازین بابت خیلی ناراحته🥲 شما کوتاه بیا🙃❤، اشکالی ندارهآدم دلش میخواد توی خونواده مثل بقیه بهش توجه بشه. 

🍓چرا معمولی؟ وقتی میتونی بهترین باشی!🍓

شاید ازین بابت خیلی ناراحته🥲 شما کوتاه بیا🙃❤، اشکالی ندارهآدم دلش میخواد توی خونواده مثل بقیه بهش ...

والا ما که چیزی نگفتیم ولی خب بچس منم حق دادم بهش 

فقط یهو بی‌احترامی کرد خواستم جوابشو بدم چون من مامانش نیستم 

وگرنه من چیکار این دارم 

کادو دلش خواسته ندادن انشالله به این پورش هدیه بدن 

اره واقعا اگه در اون حد نگیرن خیلی ناامید میشم ازشون تا الانم خیلی فرق گذاشتنشونو دیدم

گل من ببین منم به خاطر مرگ خواهر کوچیکم‌ هر سال فقط یه کم شیرینی می گیرم با خوانواده می خوریم ولی من خودم تولد نمی خوام تو تو دلت می مونه یه کیک کوچیک و یه دلخوشی برای خودتم کارسازه

رهگذریم و دنیا از آن ما نیست …!                                                   سعی کن جوری زندگی کنی که زمانی که نام مهربان می آید یاد تو بیافتند . برای شادی روح خواهرم و شادی دلم اگه دوست داشتی لطف کن و یه صلوات بفرست 🫀

بیشتر ببینید
روحش شاد

مرسی 

بیشتر ببینید