2777
2789
عنوان

اقا هستم به مشکل برخوردم راهنمایی میخوام

| مشاهده متن کامل بحث + 7873 بازدید | 186 پست

بچه ها صبور باشین اسی چون کاربر جدیده پست هاش دیر میاد تقصیر خودش نیست 🤣

میخوای امضامو بخونی ؟                                                    بیا.                                                                                                                                                            هنوز بیا پایین.                                                                                                                                                                                                                                                                                               به تو‌ چه اصلا مگه فضولی 😂😌⁦:⁠-⁠)⁩                                     

بیشتر ببینید
دقیقا . همین کار رو کردم و شکایت کردم .منتها به خاطر تعطیلات عید ثبتش افتاده بعد تعطیلات

برادر من شما چرا هی بلند میشی میری با خودش و خانوادش و دوس پسرش صحبت میکنی، میدونی اینطوری میتونی مسیر خودتو ببندی؟ چون طرف فرصت پیدا میکنه هبه رو تبدیل کنه به چیز دیگه و دستت به هیچی بند نباشه 

مامان ها✋✋ طاها من مشکل توجه تمرکز و تاخیر کلام داشت.

دو سال برای گفتار درمانی حضوری می‌رفتیم که بی نتیجه بود.😔

تا با خانه رشد که صد تا درمانگر تخصصی گفتار و کار و روانشناس آنلاین هستن آشنا شدم، برای هر مشکلی هم آقای خلیلی بهترین درمانگر رو بهم معرفی کرد. 

این مدت خدا رو شکر پسرم خیلی پیشرفت کرده.🤩🤩

اگه نگران رشد و تربیت فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید.

ان شاءالله حقت رو بتونی بگیری،اما اشتباه کردی ،این کارایی که شما برای یه زنی که نمی‌شناختی کردی ،شوهر من برای من بعد ده سال زندگی مشترک و دوتا بچه یک دهمشم نکرده.

مجبور نیستیم برای هرچیزی به هرکسی توضیح بدیم🤗

خب الان سعی کنید محو زیبایی و ظاهر کسی نشید

قصد ازدواج دارید دو سال درگیر بودن از طرف شما هم عادی نیست

و یه طرفه نبوده 

مردی که قصدش ازدواج باشه دیگه انقد دوستی معنا نداره

اینجا برای از تو سرودن هوا کم است...
کم نیار جدی باش حقتو بگیر حتما ازشون مدرک هم داری

بله کاملا جدی هستم .جالب اینه که پسره به شدت علشق ایشون شده و ایشون همزمان با من با اون و چند نفر دیگه در ارتباط بوده و بله برون هم در تالار گرفتن 

برادر من شما چرا هی بلند میشی میری با خودش و خانوادش و دوس پسرش صحبت میکنی، میدونی اینطوری میتونی مس ...

راس میگه اسی

اصلا به رو نیار که از قضیه بویی بردی

یهو همه چیزو بگیر

ان شاءالله حقت رو بتونی بگیری،اما اشتباه کردی ،این کارایی که شما برای یه زنی که نمی‌شناختی کردی ،شوه ...

بله من متاسفانه ماشینم رو هم در اختیار ش گذاشتم و خیلی کارهای دیگه

بله وکیل هم گفت پولها رو میتونی بگیری.چون کارت به کارت کردی

بگیر راس میگه

میدونی طلا چنده؟الان طرف برا زنش پولش نمیرسه طلا بخره

بعد شما برا کسی ک حتی خانواده هم نداشته اینقد هزینه

ماشالا

بله کاملا جدی هستم .جالب اینه که پسره به شدت علشق ایشون شده و ایشون همزمان با من با اون و چند نفر دی ...

نترس خدا جای حق نشسته بعد اینکه حقتو گرفتی برو بعد ۱۰ سال بیا زندگیشو نگاه کن واسه این خانوم اصلا عشق معنا نداره انگار

گاهی باید فراموش کرد