2777
2789
عنوان

بچها میشه منو راهنمایی کنین حالم خوب نیست🥲

| مشاهده متن کامل بحث + 413 بازدید | 43 پست

مامان ها✋✋ طاها من مشکل توجه تمرکز و تاخیر کلام داشت.

دو سال برای گفتار درمانی حضوری می‌رفتیم که بی نتیجه بود.😔

تا با خانه رشد که صد تا درمانگر تخصصی گفتار و کار و روانشناس آنلاین هستن آشنا شدم، برای هر مشکلی هم آقای خلیلی بهترین درمانگر رو بهم معرفی کرد. 

این مدت خدا رو شکر پسرم خیلی پیشرفت کرده.🤩🤩

اگه نگران رشد و تربیت فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید.

تو دوره زمونه الان که ثبات فکری دیگه نیست و چشم آدما هر دقه یکیو میگیره تنهایی بهترین کارهمنم که مرد ...

مثلا اولین تجربه بود که دیگه غلط کنم تجربه کنم 

واقعا حرفتون درسته تنهایی خیلی بهتر از هرچیزیه

هزارتا قسم که میگه کسی نیست

این قسم ها برای پسرها چیزی نیست متخصص رابطه ها داره بهت میگه 😂، 

هیچ پسری با یک نفر نیست ، تازه مجرد هم باشه 

🫠 شعار زندگی: «زندگی خیلی کوتاه است، پس چرا بیدار باشیم؟»

متاسفانه الان مرد ها بیشتر دنبال نزدیکی ان و

اکثر خانم ها دنبال پول،،، چیزی به اسم همدیگرو برای ارزش هم خواستن از بین رفته،،،تاسف برانگیزه ولی اینه،، من که ندیدم

به آبجی یا داداش پول قرض میدی دیگه نمیده تو رودروایسی و اینکه میدونه احترام نگهمیداری میخاد اوج سو استفاده رو ببره

دیگه رابطه با غریبه بنده خدا کامل اشتباهه مخصوصا تو جامعه خود خواهه الان 

متاسفانه الان مرد ها بیشتر دنبال نزدیکی ان واکثر خانم ها دنبال پول،،، چیزی به اسم همدیگرو برای ارزش ...

دقیقا حرفتون درسته البته همه دخترام پول پرست نیستن من با این پسر تو رابطه بودم حتی یه قرونم خرج نکرد گفت دستو بالم تنگه گفتم باشه خودتو دوست دارم گفت شرایط ازدواج ندارم گفتم هرطوری باشه باهات میسازم  

اما اخرش اینه اخرش اینه رابطه میخواد درصورتی مادرش براش دنبال آدم چادریه همیشم خودش بهم گفت میگه پسرا دختریو نمیخوان که باهاشون رابطه نداشته یاشه اخرش خیانته😊

اره بابا تنوع طلب شدن همین که هیجان رابطه بعد ۶ ماه الی ۳ ماه از ببین میره اشتیاقی ندارن به رابطه مگ ...

افرین اون اولا پر پر میزد برام چشمشون به دوتا دوهزار مثل خودشون بخوره دیگه تمامی براش

دقیقا حرفتون درسته البته همه دخترام پول پرست نیستن من با این پسر تو رابطه بودم حتی یه قرونم خرج نکرد ...

بله متوجه هستم عرض کردم اکثرا،، نه همه،، و متاسفانه همینه،، و متوجه هستم که همه نیازهایی دارن ولی کاری کردن که گوشتت تو پوست خودت گیر کرده،، جامعه بیماره بدبختانه تا با یکی دلی بخای بری تو رابطه و شناخت پیدا کنی از چند جهت خیانت دیدی رفته😊

بله متوجه هستم عرض کردم اکثرا،، نه همه،، و متاسفانه همینه،، و متوجه هستم که همه نیازهایی دارن ولی کا ...

دقیقا نمیشه به کسی اعتماد کرد حتی به چشمای خودتم نباید اعتماد کنی

دقیقا نمیشه به کسی اعتماد کرد حتی به چشمای خودتم نباید اعتماد کنی

امیدوارم که خدای بزرگ برای شما اونی که از هر جهت ب شما میخوره و به نوعی نیمه گمشده میگن رو سر راهتون قرار بده

موفق باشید