2777
2789
عنوان

خرید برای برادرشوهر

| مشاهده متن کامل بحث + 375 بازدید | 29 پست

شوهر منم همینطوری بود 

خونواده ش تا حد امکان تیغ میزدن 

الان چیزی نگو 

بعد که رفتید سر خونه زندگی با زبون خوش نه با دعوا و اینا، بهش یاد بده برای خودتون خرج کنه، ما تا افتادیم توو قسط و بدهی و...و البته همسرم به چشم دید که دارن سرش کلاه میذارن، بیخیال شد دیگه 

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

شوهر منم همینطوری بود خونواده ش تا حد امکان تیغ میزدن الان چیزی نگو بعد که رفتید سر خونه زندگی با زب ...

اره حالا دیدی احساس خطرم الکی نبود 

منم خیلی شنیدم خانواده شوهر پسر خودشونو تیغ میزدن بقیه متوجه نبودن باز خداروشکر شوهر شما فهمیده بوده ک درک کرده دارن تیغش میزنن 

عیده دیگه حالا یه تومن لباس براش خریده من حتی برا بابام عیدی میخرم

خب شما بله جیبت ازاده برا خودتی

قرار نیست یه مرد خونه ک قراره پول اجاره بوه پول عروسی پول ماشین پول قسط پول تو جیبی زن و خرجی خونه بدی!

خب شما بله جیبت ازاده برا خودتیقرار نیست یه مرد خونه ک قراره پول اجاره بوه پول عروسی پول ماشین پول ق ...

جیب من و شوهرم یکیه بعد چرا فکر میکنی مرد خودش اینا رو نمیفهمه بعدم مگه قراره با این یه تومنه همه این کارا رو بکنه 

اره حالا دیدی احساس خطرم الکی نبود منم خیلی شنیدم خانواده شوهر پسر خودشونو تیغ میزدن بقیه متوجه نبود ...

برخلاف بقیه، من کاملا متوجه احساس ت هستم 

اوایل هرچی به مامانم میگفتم میگفت تو خسیسی، حالا این چیزی نیست اون چیزی نیست و.... 

درحالی که در وهله اول موضوع استقلاله که وقتی پسرتون ازدواج کرد ولش کنید دیگه، در وهله دوم همین کمک کردن ها زمینه دخالت رو ایجاد میکنه و در وهله سوم همین کم کم خرج کردن ها هم خیلی میشه 

ببین خونواده همسرم من جایی میخواستن برن زنگ میزدن که برامون اسنپ بگیر، با پنبه هم سر میبرن و جوری عزیزم قربونت برم میکنن که باورت نمیشه زنگ زدن دوزار ازت بِکَنَن

الان هم هرازگاهی زنگ میزنن بابت تیغ زدن و... ، تا اخر عمر هم این زنگ زدن ها و کلاهبرداری ها تموم نمیشه، اما تا همسرم متوجه نشه شما نمیتونی کاری کنی

اصلا سر این موضوع باهاش دعوا نکن با زبون پیش برو 

باورت میشه برادر شوهر من زنگ میزد که زنم مریضه بیمارستانه پول بده، درحالی که زنش مریض نبود اما با این دروغ ها سو استفاده می‌کرد.... چون میدونست مثلا همسر من دلش میسوزه وقتی بدونه زنش بیمارستان ه 

همسر من قبل ازدواج تمام حقوقش خرج خانوادش میکرد ولی بعد عروسی نه.

البته بگم، من سعی میکنم ، خودم مدیریت کنم، مثلا قبل اینکه خودش دست به جیب بشه، من خودم یه مبلغی که صلاح میدونم ، میگم بده ، تا کنترل کنم

برخلاف بقیه، من کاملا متوجه احساس ت هستم اوایل هرچی به مامانم میگفتم میگفت تو خسیسی، حالا این چیزی ن ...

برادرشوهر بزرگه منم همینه، خود مادرشوهرم میگه، میاد به بهونه کرایه عقب افتاده ، پول میگیره بعد، هفته بعد دخترش عکس مسافرت اصفهان به مادرشوهرم نشون میده

برادرشوهر بزرگه منم همینه، خود مادرشوهرم میگه، میاد به بهونه کرایه عقب افتاده ، پول میگیره بعد، هفته ...

برادر شوهر من با زنش سناریو میچینن 🤣

ی بار اومدن خونه مادر شوهرم دعوا راه انداختن زنش گررررریه گررررریه که میخوام طلاق بگیرم و.... ، برادر شوهرم بعد چندروز گفت زنم میگه اگر زمینی چیزی بهم بدید طلای نمیگیرم و اینطوری ی زمین از پدرشوهرم گرفتن در حالی که همش نقشه بود و همه اون گریه ها الکی بود 

از این کارا زیاد میکنن، الان دیگه خیلی حناشون رنگی نداره البته 

برادر شوهر من با زنش سناریو میچینن 🤣ی بار اومدن خونه مادر شوهرم دعوا راه انداختن زنش گررررریه گرررر ...

پدرشوهر من نداره اصلا، به خدا اون دفعه رفته از دامادش ، قرض کرده داده به آقا که تشریفش ببره.

بعد جالبه لباسای زنش ببینی، میگی دختر شاه

پدرشوهر من نداره اصلا، به خدا اون دفعه رفته از دامادش ، قرض کرده داده به آقا که تشریفش ببره.بعد جالب ...

وای دقیقا، اتفاقا چند وقت پیش برادر شوهرم زنگ زد که پول لازمه م و... ، همسرم اولش بهش گفته بود ندارم، شب عذاب وجدان گرفت میخواد بهش پول بده، به همسرم گفتم فک کردی شب عید پول برای چی میخواد؟ برای کاشت ناخن و رنگ مو و لباس زنش و اینا، اگر انقدر داری که بده خودم برم لباس و ناخن و... اگر نداری هم الکی دلت برای دروغاش نسوزه 

عید دیدم زنش رو به قول شما لباس و ارایش انگار دختر شاه، خوبه همش میگن نداریم و گیریم و قرض بده. من با خرید زنش کاری ندارم ایشالا هر روز بهتر از روز قبل بخورن و بپوشن، اما به اسم بدبختی میان قرض میکنن پس هم نمیدن بعد میگن نداریم 

وای دقیقا، اتفاقا چند وقت پیش برادر شوهرم زنگ زد که پول لازمه م و... ، همسرم اولش بهش گفته بود ندارم ...

من به شوهرم گفتم مدیون بچه هامونی بهش پول بدی.

ولی میاد از پدرشوهرم میگیره، اونم کم آوردنی، مجبوریم کمکش کنیم دیگه، باباشه.

فقط همیشه میگم خدا هدایتش کنه، خون پیر مرد کرده تو شیشه.

مستاجر ، هر سال برای پول پیشش، اویزون پدرشوهرمه.

هر ماه برای کرایه میاد، و جالبه ، دخترش هی به دخترم میگه، فلان چیز تو نت سفارش دادیم، فلان چیز خریدیم

تو ک متوجه ای انقدر چشمو و نظر تنگ نباش

اولا من خودم گفتم براش یه چیزی بگیر ولی در حد کم و خودم دلسوزم اونم برا برادرشوهر پدرشوهر هر عزوس راضیه ولی در حدش

بعدم همین یه تومنا بله پول نصف قسطی میشه 

فکر کنم شما خیلی بچه گانه فک میکنی