2777
2789
عنوان

هیکلم زشت شده چجوری لاغر کنم😔

| مشاهده متن کامل بحث + 293 بازدید | 33 پست

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

ده کیلو بیشتر شد که 🥲فک کردم پنج کیلو اضافه دارمکالری شماری جواب میده؟

بله جواب میده. رژیم غذایی مناسب رعایت کن  (نان برنج شکر نمک کم مصرف کن) در کنارش فیتنس و ایروبیک و کلا هر ورزش هوازی که علاقه داری انجام بده

حسبیَ الله، لٰا الٰه إلا هُوْ، عَلیه توکلتُ و هوَ ربُّ الْعرشِ الْعَظیم.

دختر جان سوالت عجیبه راستش

وقتی داری کالری دریافتی رو کم میکنی بدنت از چزبی ها استفاده میکنه و اونها رو میسوزونه. کالری شملری به میزانی کالری تعیین میکنه که کمتر از میزان مورد نیازت باشه و بنابراین چربی آب میشه و لاغر میشی. وقتی با کالری شماری گزسنه ت میشه یعنی خوبه و بدنت وازد فاز چربی سوزی مسشه.

وزنت هم در بیشترین حالت رو داره میگه ۵ کیلو اصافه، اگه بخای خوش هیکل باشی و کمترین حالت رو بگیری حداقل ۱۰ کیلو باید کم کنی.ازدواج و ورزش تاثیر دازند رو چاق شدن اما خیلی خیلی کمه در مقایسه با خوردن و تغذیه. چندماه رعایت کن تغذیه رو و پرخوری نکن حتی ورزشم نکنی کلی لاغر میشی