2777
2789
عنوان

مگ این پول مال زن و شوهر نیست ❓

| مشاهده متن کامل بحث + 1314 بازدید | 116 پست
بقیش میدونی گلم؟ شرایطش روهم میدونی؟زن بنا به عواطف و احساسات مادرانه فرزند خویش را نگهداری و مراقبت ...

خب عزیزم وقتی بخاطره احساسات و عواطف مادری ترجیح میده از بچش خودش نگهداری کنه دیگه نباید انتظار پول گرفتن داشته باشه. ولی اگه میخاد کاراش به چشم همسرش بیاد تنها راه پول گرفتنه 

مامان ها✋✋ طاها من مشکل توجه تمرکز و تاخیر کلام داشت.

دو سال برای گفتار درمانی حضوری می‌رفتیم که بی نتیجه بود.😔

تا با خانه رشد که صد تا درمانگر تخصصی گفتار و کار و روانشناس آنلاین هستن آشنا شدم، برای هر مشکلی هم آقای خلیلی بهترین درمانگر رو بهم معرفی کرد. 

این مدت خدا رو شکر پسرم خیلی پیشرفت کرده.🤩🤩

اگه نگران رشد و تربیت فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید.

خب عزیزم وقتی بخاطره احساسات و عواطف مادری ترجیح میده از بچش خودش نگهداری کنه دیگه نباید انتظار پول ...

پس یه چیز الکی و تئوریه رو کاغذ، چون هیچ مادری هیچوقت اینکارو نمیکنه

نفقه هم که شرایط داره تمکین عام و خاص وگرنه به زن تعلق نمیگیره

بله نمیشه که طبق قانون تمکین عام و خاص نکنی و انتظار نفقه از شوهر داشت. من موافق نیستم ولی خب قانون کشورمونه

برو گوگل جستجو کن ببین طبق قانون وظایف خانوم چیه

بله خیلی مطالعه کردم

پیامدهای عدم تمکین زن:

طبق ماده 1108 قانون مدنی زن ناشزه مستحق دریافت نفقه نیست  و ازحقوق مالی مثل تنصیف اموال محروم میشود و طلاق  زوجه نیز برای او دشوار میشود.

مرد میتواند با استناد به قانون حمایت ازخانواده، ازدواج مجدد کند.

درخواست طلاق از طرف مرد زیرا طلاق حق قانونی مرد است.

نفقه عبارت است از خرجی که مرد درمقابل تمکین عام و خاص زن به او میدهد

آیا خودداری از تمکین درصورت پرداخت نشدن نفقه امکان دارد: خیر.

عدم تمکین زن، درصورت امتناع مرد از پرداخت نفقه چه حکمى دارد؟

واجب آن است که زن از تمکین خوددارى نکند. 

یعنی زن اول باید تمکین کنه تا مرد خرجش رو بده پس زنهایی که مستقلن چی؟

مردی که خرجی نمیده لایق تمکین زن هم نیست ولی مرد اگه نفقه نده زن باید همچنان تمکین کنه. 

ماده ۱۱۰۵ قانون اسلامی:

حق سکونت زوجه  تمکین عام و خاص از شوهر است و در روابط زوجین ریاست خانواده از خصائص شوهر میباشد.

تعیین محل زندگی ماده 1114 قانون:

مرد را تعیین محل زندگی مقرر داشته زن باید درمنزلی که شوهر تعیین میکند سکنی نماید.

زوجه باید درمنزلی که شوهر انتخاب میکند سکونت کند و در واقع مرد به زن دسترسی داشته باشد زن موظف به برقراری رابطه جنسی و ملزم به اطاعت پذیری از مرد درمسائل جنسی است.

درشرایطی که حق تعیین منزل به زن داده شده باشد زن میتواند فقط از زندگی کردن درمنزل مشترک بامرد خودداری کند؛ اما سایر وظایف زن که مرتبط با تمکین خاص و عام بوده، همچنان برعهده وی میباشد.

و درصورت عدم تمکین نفقه به اوتعلق نمیگیرد.

بر زن واجب است در برابر هرگونه کامجویی شوهر، تسلیم باشد و آنچه را مورد تنفّر شوهر و مانع لذّت‌جویی اوست، ازخود دور کند و طبق خواست شوهرخود را نظیف و آرایش نماید.

بر اساس ماده‌ ۱۱۸۰ قانون اسلامی هرگاه زنی بدون مانع مشروع از ادای وظایف زوجیت امتناع کند مستحق نفقه نخواهد بود.

درصورتی که زن بدون مانع مشروع از تمکین در برابر شوهر خودداری کند، از حق دریافت نفقه محروم خواهد شد. 

درصورت عدم تمکین، زن از برخی از حقوق مالی بعد از طلاق همچون تنصیف اموال و دارایی های مرد پس از طلاق محروم میگردد.

مرد با گذشت مدت زمان عدم تمکین زن، میتواند با مراجعه به دادگاه حکم ازدواج مجدد بگیرد 

شوهر خودش تصمیم میگیره و تعیین میکنه چه مقدار و چطوری خرجی بده یعنی برای مردا  یه قانونی ثبت و مشخص نکردن که مقدارش مشخص باشه مثلا فلان درصد یا فلان مقدار مرد باید خرجی بده. 

ضمنا زمان طلاق دادخواست تهیه مسکن مستقل از سوی زوجه توسط دادگاه های خانواده پذیرفته نمیشود.

چون طلاق کلا ازحقوق مرد است و این موضوع درقانون اسلامی و رویه قضایی هم منعکس شده دادخواست طلاق مرد از زنش  نیازمند دلیل موجه هم نمیباشد و زوج میتواند با پرداخت حقوق مالی زوجه طلاق از دادگاه خانواده تقاضا کند. 

ولی چون گرفتن مهریه خیلی زمان بر است و 

دادخواست تهیه ((مسکن مستقل)) ازسوی زوجه توسط دادگاههای خانواده پذیرفته نمیشود و زن میبایستی صرفا دادخواست مطالبه نفقه بدهد که آن هم مبلغش ناچیز است میتواند ۳ماه درخانه مرد زندگی کند. 

مهمترین مواردی که به زن نفقه تعلق نمیگیرد شامل موارد زیر است: 

عدم تمکین زن (نشوز): بر اساس ماده ۱۱۰۸ قانون مدنی، اگر زن از انجام وظایف زناشویی امتناع کند، مستحق نفقه نخواهد بود(تمکین عام و خاص) 

ترک منزل توسط زن بدون دلیل موجه: اگر زن بدون رضایت شوهر و بدون دلیل موجه خانه را ترک کند، نفقه به او تعلق نمیگیرد. 

عقد موقت (صیغه): درعقد موقت، نفقه به زن تعلق نمیگیرد، مگر اینکه درضمن عقد شرط شده باشد یا عقد مبنی بر آن جاری شده باشد. 

طلاق بائن: درطلاق بائن، رابطه زوجیت کاملاً قطع میشود و نفقه به زن تعلق نمیگیرد، مگر درصورت بارداری که تا زمان وضع حمل حق نفقه خواهد داشت. 

فوت شوهر: بافوت شوهر، نفقه زن قطع میشود، مگر درصورت بارداری که تا زمان زایمان نفقه به او تعلق میگیرد. 

عدم سکونت در منزل شوهر بدون دلیل موجه:

اگر زن بدون دلیل موجه از سکونت در منزلی که شوهر فراهم کرده است خودداری کند، مستحق نفقه نخواهد بود.

مهم ترین چیز درجامعه مدرن الان استقلال مالی زن هست وگرنه کسی نمیاد بگه شوهرداری و بچه داری چون ۲۰ هس ...

حساب میبرن!!مگه رییسو‌کارفرماس 

تاپیکای اینجا که یسری اختیار کارت حقوقشونم ندارن این‌چیزا چیه اخه مد میکنید میگید😂

بله نمیشه که طبق قانون تمکین عام و خاص نکنی و انتظار نفقه از شوهر داشت. من موافق نیستم ولی خب قانون ...

زن ناشزه:

به ترک زناشویی زوجه(زن) گفته میشود چنانچه مرد، نشوز زن را به واسطه ترک زناشویی از طرف زن اثبات کند در اینصورت زوج(شوهر)میتواند اقدام به تقاضای صدور حکم ازدواج مجدد از دادگاه نماید و علی رغم اینکه اجازه زن اول لازم است در این موارد بدون اذن همسر اول مرد مجاز به گرفتن زن دوم است و در این میان برای زن حق طلاق ایجاد نمیگردد چرا که به واسطه ترک تمکین خاص مرد در عسر و حرج جنسی قرار گرفته است مرد میتواند بدون این که به دنبال راه حل دیگری باشد زن را طلاق دهد.

مرد میتواند ضمانت اجراهایی که در قانون پیش بینی شده  را اجرا کند و زن را از نفقه محروم کند یا درصورتی که در عقدنامه شرط تنصیف آمده باشد، اموال شوهر با او تقسیم نخواهد شد. 

زیرا تمکین مختص به زن است و شامل دو نوع عام و خاص میشود. 

تمکین خاص چیست:

به عبارتی برقراری رابطه زناشویی  با مرد است و به ممانعت زن در برابر رابطه جنسی گفته میشود لازم به ذکر است این مورد در ارتباط با مردها صدق نمیکند. 

تمکین عام چیست:

به معنای تحت امر شوهر بودن و تبعیت از اوامر و دستورات شوهر میباشد.

به گونه ای که زنان برای خروج از منزل نیز نیازمند کسب رضایت و اجازه شوهر خودهستند. 

زنی که از تمکین عام و خاص استنکاف ورزد، ناشزه محسوب میشود و درصورت اثبات از نفقه برخوردار نخواهد شد.

مهمترین تکالیف شرعی برعهده زن تمکین بی‌قید و شرط او درقبال مرد است.

اثبات انجام امور مربوطه با دستور مرد است.

اما در مورد مرد ناشزه همسر او نمیتواند با عنوان عدم تمکین مرد به دادگاه مراجعه کند و حق و حقوق خود را در این زمینه به اجرا بگذارد یعنی مردی که از رابطه جنسی امتناع ورزد ناشزه محسوب نمیگردد و اگر مرد خواسته های جنسی زنش را برطرف نکند

و برای عدم تمکین خود و عدم پاسخ به نیازهای همسر خود دلایل قانع کننده ای نداشته باشد قاضی وی را ملزم به زندگی مشترک با همسر مینماید هرچند نمیتوان مرد را مجبور کرد که با همسر خود رابطه زناشویی داشته و برای وی عروسی بگیرد و به زندگی مشترک باز گردد.

حق طلاق با مرده اگر زن درخواست  طلاق بده مجبوره مهریه روبه  اجرا بزاره در ازاش طلاق بگیره  بعضیا هم که میگن مهرم حلال جونم آزاد.

حتی حقوق و حقوقی که مرد به زنش میده میتونه قانونی فسخ کنه.

عزیز مگه قانون گفته کار خونه برا زنه؟؟؟ طبق قانون برا شیر دادن بچتونم مستونی از همسرت حق الزحمه بگیر ...

حالا چرا همخوابگی برای زن و تمکین از شوهر واجبه؟

خب این  خیلی بده که دقیقا اینجوری مردا فکر میکنن زن گرفتن که فقط برای اینکه سرویس جنسی زنشون بهشون بده یعنی دقیقا به مردا داره میگه وظیفه زن همینه  که ... توقع مردا روهم شدیدا بالا بردن.

از اینطرف خود مردها پر رو شدن میگن واجبه هر وقت من میل میکنم در اختیارم باشی چون وظیفته ولی از اون طرف عملا زن کلفت خونه شونه.

پس چرا میگن اگر بحث عیدی دادن باشهمرد ب قوم خودش بیشتر عیدی بده پولش خودشه حقشهاون زن نباید ناراحت ش ...

زنم میتونه وقتی خانواده خودش اومدن خونشون زرشک پلو بامرغ بزاره اما وقتی خانواده شوهرش اومدن خورشت کرفس درست کنه😂

اسی در مورد اون تاپیکی که این حرفا تووش رد و بدل شد 

دلیل اول این بود که شخص طبیعتا خواهرزاده برادرزاده خودش رو بیشتر از خواهرزاده و برادرزاده همسرش دوست داره

در مورد پول هم، پول زن و مرد نداریم توو زندگی مشترک 

اما وقتی توو ی زندگی مرد (با زن) پول خودش رو سفت چسبیده و دیگر همسرم نمیده ریشه رو باید پیدا کرد 

مثلا دخترخاله من از اوج آدمهایی هست که باید خرج کنه. حتی اگر شوهرش نداشته باشه معتقده باید قرض کنه و برای زنش خرج کنه، خب توو این زندگی پول زن و مرد جدا میشه 

یکی دیگه نه شریک نداری همسرش هست، طبیعتا شریک دارایی همسرش هم خواهد بود 

در کل این درسته که توو زندگی مشترک همه چی مشترک هست اما اکثرا ریشه خراب توو زندگی باعث عدم اشتراچ و در وهله اول توو مسائل مالی میشه 

از طرف دیگه به نظر من (نظر کاملا شخصی) سر این چیزا که چقدر عیدی دادی، خونه فامیل نیومدی و... اصلا نباید بحث کرد 

پس چرا میگن اگر بحث عیدی دادن باشهمرد ب قوم خودش بیشتر عیدی بده پولش خودشه حقشهاون زن نباید ناراحت ش ...

عزیزم منو همسرم همیشه به تعادل رفتار کردیم تعداد خواهرزاده برادرزاده اون بیشتره عیدی کمتر میدیم من دوتا دارم بیشتر میدیم دراصل مساوی میشه رفتیم مسافرت مساوات سوغات گرفتیم خانومای اینجا قانونای من دراوردی درمیارن