2777
2789

خودتون رو هیچ وقت کمتر ازش نبینید صد شما سر تری خودتو کوچک نبین غرور جز صفات خوبه که برای مرد بده اما برای زن خوبه برای نامحرم بزار اون برای تو دست و پا بزنه 

الانم این رو همه میبنند غیر علی اگر هم ببینه توفیقی نداره  اگه نمیخواد  تو رو بهترین کار فراموش کردن هست

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن زیره "رژیم فستینگ "گرفته

عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم رژیم فستینگ بگیرم. سریع دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف خوب هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

خودتون رو هیچ وقت کمتر ازش نبینید صد شما سر تری خودتو کوچک نبین غرور جز صفات خوبه که برای مرد بده ام ...

منو نمی‌شناسه و پارسال منو تو کلاس دید دو کلمه حرف زد 

دیگه اگه منو ببینه یادش نمیاد

منو نمی‌شناسه و پارسال منو تو کلاس دید دو کلمه حرف زد دیگه اگه منو ببینه یادش نمیاد

اوه دوسال با یک نگاه داری برای خودت عشق میسازی حتما سنت کمه مراقبت خودت باش گرگ های هستند که  راحت از عشق دختر ها استفاده میکنند بعد راحت فراموشش میکنند

[QUOTE=376318704]اوه دوسال با یک نگاه داری برای خودت عشق میسازی حتما سنت کمه مراقبت خودت باش گرگ های ...

جدی میگم میدونم حست چی هست اما بزار اون تو رو ببینه چند بار بعد انشاالله بهم برسین اگه هل باشی اون فاصله میگره البته همون اول اشنایی خیلی مهم هست