2777
2789
عنوان

ی هفته ای زنداداشم

1330 بازدید | 66 پست

زنداداشم زاییده من نرفتم پیشش و نمیرم قهر نیستم باهاش ولی نمیرم چون اصلا احترام منو بچمو خودشو شوهرش ندارن بنظرت میسوزه یا نه در ضمن اینم بگم وقتی طلاق گرفتم بهم گفت دخترت با دختر من هیچوقت یکی نیستن چون بچه‌ای طلاق معمولا جز آدمای عادی نمیشن 

چه حرف بدی زده واقعا که . فکر نکرده دل شما یا بچتون میسوزه از این حرف 😑😕ولی برو بذار تموم بشه کینه و کدورت تو از ته دلت ببخششش عزیز دل ❤️😍

ای که مرا خوانده ای راه نشانم بده درشب ظلمانی ام ماه نشانم بده💙❤️

مامان ها✋✋ طاها من مشکل توجه تمرکز و تاخیر کلام داشت.

دو سال برای گفتار درمانی حضوری می‌رفتیم که بی نتیجه بود.😔

تا با خانه رشد که صد تا درمانگر تخصصی گفتار و کار و روانشناس آنلاین هستن آشنا شدم، برای هر مشکلی هم آقای خلیلی بهترین درمانگر رو بهم معرفی کرد. 

این مدت خدا رو شکر پسرم خیلی پیشرفت کرده.🤩🤩

اگه نگران رشد و تربیت فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید.

مامانم میگه اگه بری میسوزه ولی اگر نری خوشحال میشه

مامانتون که اشتباه میگن 

ولی اگه فک میکنی بری احترام و ارزشت پایین میاد نرو اگه احترام و ارزشت پایین نمیاد برو این دنیا ارزش هیچی نداره بلاخره تو عمه اون بچه هم حساب میشی 

تواضعی عزت بخش                                               به خدا تواضع کن و در برابر فرامینش مطیع باش تا زورگویان نتوانند تو را ذلیل و فرمانبردار خود کنند            ارزش هرفرد متناسب با فرمانده اوست 💕
بیشتر ببینید

چه زن داداش بیشعور و بی فرهنگی 

درد دخترت بخوره فرق ملاجش 

اگه میخوای بری هم حالا حالا نرو بزار‌. دو‌سه هفته دیگه 

رفتیم بچه رو‌نبوس چون از این بیشعور همه حرف درمیاد 

این حرفو جلو بچم زد

الهی ای جانم . مطمئن باش جواب این حرفشو میبینه .این دنیا اینقدر ارزش نداره بخدا . انشاالله اینقدر بچت غرق خوشبختی بشه که چشم حسوداش در بیاد 

ای که مرا خوانده ای راه نشانم بده درشب ظلمانی ام ماه نشانم بده💙❤️