عجوزه_سه_پستون مدیر عضویت: 1403/03/06 تعداد پست: 2834 عنوان صبح شده بیدار شید عشقای من | مشاهده متن کامل بحث + 145 بازدید | 29 پست البته من از دیشب بیدارمبیدار شید امروز روز خیلی قشنگیه😍😍😍من مهمون دارم دارم میرم ماهی بخرم هاهاهاااامن چرا اینقدر خوشحالم بنظرتون خیلی حالم خوبه احساس میکنم امروز قراره خیلی خوب باشه بابت نام کاربریم یعنی میخواید بگید تا حالا سه پستون نخوردید یا اسمش به گوشتون نخورده یک ترشی فوق العاده خوشمزه حتما درستش کنید خانما😇 بیشتر ببینیدبستن 1404/01/03 | 06:29 4 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
عجوزه_سه_پستون مدیر استارتر عضویت: 1403/03/06 تعداد پست: 2834 منی که هوس ماهی کردم🥺🥺از دیشب اهل کجایی ؟!من از دیشب بیدارم خوابم نمیبره وای عزیزممن بندرعباسماهلکجایی ؟؟واست درست میکردم میوردم ماهی سرخ کرده بابت نام کاربریم یعنی میخواید بگید تا حالا سه پستون نخوردید یا اسمش به گوشتون نخورده یک ترشی فوق العاده خوشمزه حتما درستش کنید خانما😇 بیشتر ببینیدبستن
عجوزه_سه_پستون مدیر استارتر عضویت: 1403/03/06 تعداد پست: 2834 دیشب نخوابیدی گیج نیستی؟منم اصلا دیشبو نخوابیدم نه گیج نیستمنهایت قرص کافئین میخرم میخورم بابت نام کاربریم یعنی میخواید بگید تا حالا سه پستون نخوردید یا اسمش به گوشتون نخورده یک ترشی فوق العاده خوشمزه حتما درستش کنید خانما😇 بیشتر ببینیدبستن
عجوزه_سه_پستون مدیر استارتر عضویت: 1403/03/06 تعداد پست: 2834 امیدوارم امروزت فوق العاده باشه برات عزیزم 😍منم مهمونم از دیشب اصلا خوابم نبرده الان بچمم بیدار میش ... 🤩😍😍🥰🥰 آخیمنکه بچه ها لنگ ظهر بیدار میشن بابت نام کاربریم یعنی میخواید بگید تا حالا سه پستون نخوردید یا اسمش به گوشتون نخورده یک ترشی فوق العاده خوشمزه حتما درستش کنید خانما😇 بیشتر ببینیدبستن
عجوزه_سه_پستون مدیر استارتر عضویت: 1403/03/06 تعداد پست: 2834 منم میخوام جامعه ۳ و روانشناسی و امروز یه دور بخونم ولی مث سگ خوابم میاد خونمونم بازار شامه قهوه بخور یا قرص کافئین خوابت میپرهیا یکم چرت بزن الارم بزار بیدار شی بابت نام کاربریم یعنی میخواید بگید تا حالا سه پستون نخوردید یا اسمش به گوشتون نخورده یک ترشی فوق العاده خوشمزه حتما درستش کنید خانما😇 بیشتر ببینیدبستن
عجوزه_سه_پستون مدیر استارتر عضویت: 1403/03/06 تعداد پست: 2834 یعنی چی صبح شده بیدار شید ما هنوز نخوابیدیم🤣 خودمم نخوابیدم🤣🤣🤣 بابت نام کاربریم یعنی میخواید بگید تا حالا سه پستون نخوردید یا اسمش به گوشتون نخورده یک ترشی فوق العاده خوشمزه حتما درستش کنید خانما😇 بیشتر ببینیدبستن
وایییخدااا عضویت: 1403/07/09 تعداد پست: 359 سلام صبح بخیر منم نخوابیدم اصلن سرما خوردم همش مثله جوقد نشستم
دخترپاییزی8608 عضویت: 1403/06/27 تعداد پست: 6849 وای عزیزممن بندرعباسماهلکجایی ؟؟واست درست میکردم میوردم ماهی سرخ کرده قربون قلب مهرویمت عزیزم🥺🤍من کرمانشاه ولی اصالتم آبادانیم جنوبیم (من متولد هزار سیصد و هر لحظه خندیدنشم)A
_nanani عضویت: 1403/11/28 تعداد پست: 1463 قهوه بخور یا قرص کافئین خوابت میپرهیا یکم چرت بزن الارم بزار بیدار شی روزه ام اردبیل مارالی🥲✨️
عجوزه_سه_پستون مدیر استارتر عضویت: 1403/03/06 تعداد پست: 2834 سلام صبح بخیر منم نخوابیدم اصلن سرما خوردم همش مثله جوقد نشستم بخور بده پتو بنداز رو سرت یکم بهتر شی سوپ بخور حتماقرص بخور خوابت بگیره بابت نام کاربریم یعنی میخواید بگید تا حالا سه پستون نخوردید یا اسمش به گوشتون نخورده یک ترشی فوق العاده خوشمزه حتما درستش کنید خانما😇 بیشتر ببینیدبستن
عجوزه_سه_پستون مدیر استارتر عضویت: 1403/03/06 تعداد پست: 2834 روزه ام اها عزیزممن خودم سنگ کلیه دارم نمیتونم بگیرم حواسم نبود بابت نام کاربریم یعنی میخواید بگید تا حالا سه پستون نخوردید یا اسمش به گوشتون نخورده یک ترشی فوق العاده خوشمزه حتما درستش کنید خانما😇 بیشتر ببینیدبستن
ته_دیگ_ماکارونی_۸۳ عضویت: 1402/06/05 تعداد پست: 6196 من که میخوام برم به دامان خوااب😂روز خوبی داشته باشی❤️ برای سلامتی و عاقبت بخیری خودت یه صلوات بفرست♡ یهمادربزرگ مهربون داشتم که دیگه ندارمش🖤 میشه دعا کنین خوابشو ببینم لطفاً. اگه امضامو خوندین بگین بهم خوشحال میشم🦋
atrisaa1362 عضویت: 1401/08/13 تعداد پست: 9599 🤩😍😍🥰🥰 آخیمنکه بچه ها لنگ ظهر بیدار میشن کاش برای منم لنگ ظهر بیدار میشن خواهر 😂🥲 وقتی قهوه میخوری، از تلخیش لذت میبری... اما وقتی بادوم بخوری و تلخ باشه میندازیش دور... چون از بادوم انتظار تلخی نداری! بحث بحثه انتظاره 🌚✨