2777
2789
عنوان

دلم میخاد زمان زود بگذره شما چی

164 بازدید | 23 پست

همش دلم میخاد زودی زمان بگذره و تموم شه این دوران بد چون توی شرایط خوبی نیستم همش نگاهم به ساعته شما دوست دارین زود بگذره یا دیر ؟ دلم میخاد زود بشم ۳۰ سالع

گوش هایم را میگیرم ! چشم هایم را می‌بندم ! زبانم را گاز میگیرم ! ولی حریف افکارم نمی‌شوم ... چقدر دردناک است فهمیدن ...!

خواستم یه چیزی رو با شما در میون بذارم چند هفته‌ایه که رژیم گرفتم و با اپلیکیشن "زیره" شروع کردم. واقعاً نتیجه‌گرفتن باهاش خیلی راحت‌تر از چیزی بود که فکر می‌کردم! 🥑💪

بدون گرسنگی و بدون اینکه غذاهای مورد علاقه‌ام رو حذف کنم، پیش میره. لازمم نیست برای همسرم و بچه ها غذای جدا درست کنم.

فکر می‌کنم این‌طور که دارم پیش میرم، آخر سال با افتخار می‌تونم تیک "لاغری" رو بزنم! 😄

من که شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن 🎉اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

تو حال زندگی کن

در حال خیلی سخته شرایط حال خوب نیس فک میکنم زمان بگذره اوضاع کمی بهتر بشه

گوش هایم را میگیرم ! چشم هایم را می‌بندم ! زبانم را گاز میگیرم ! ولی حریف افکارم نمی‌شوم ... چقدر دردناک است فهمیدن ...!

من دلم میخواد تعطیلات زود تموم شه

ب چ دلیل؟ منم دوست دارم بگذره بشه دی و بهمن اونوقت فک میکنم خوب بشه 

من می ترسم از کجا معلوم زمان بره جلو بهتر بشه دلم می خواست زمان می رفت دهه ۴۰ 🥲

منم زمان قدیمو خیلی دوست دارم 

راستش نمیدونم شایدم بدتر شد بقول شما 

ولی همش فک میکنم سنم بره بالاتر بهتر بشه اوضاعم

یه زمانی حسرت این موقع هارو میخوری اینجوری فکر نکن

ن عزیزم نمی‌خورم من هیچ وقت حسرت گذشته رو نخوردم سنم بره بالاتر بهتره دلم میخاد ۳۰ سالم بشه الان اصلا تو اوضاع و شرایط خوبی نیستم دلم میخاد زمان زود بگذره

اهوم ار سال ۱۳۴۰ ، ۵۰ ، ۶۰ ، ۷۰ و ۸۰ ، بعدش دیگه همه چی بهم ریخت

دقیقا همه چی بهم ریخت و انگار دنیا افسرده تر شده

منم زمان قدیمو خیلی دوست دارم راستش نمیدونم شایدم بدتر شد بقول شما ولی همش فک میکنم سنم بره بالاتر ب ...

انشالله بهتر بشه فعلا که امیدی نیست تورم و گرونی و تجملات بیش از حد و گوشی حال خوب برای کسی نمی ذاره