ترنم_جوووووووون مدیر عضویت: 1399/06/19 تعداد پست: 1731 عنوان امشب شب تولدمه | مشاهده متن کامل بحث + 196 بازدید | 45 پست ۲۸ ساله شدمیه تبریک بهم نمیرسه؟😅 برا ظهور امام زمانمون(عج) دعا کنیم الهم عجل الولیک الفرج 1404/01/03 | 04:43 6 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
وایییخدااا عضویت: 1403/07/09 تعداد پست: 173 ای خدا جیگری ها توووووووووووووووووووووووووووووووووووووووولدت مباااااااااااااااااااااااااااااااااااااااارک عزیزم
ترنم_جوووووووون مدیر استارتر عضویت: 1399/06/19 تعداد پست: 1731 تولد داخل نی نی سایت نگرفته بودیم ک اونم به لطف ترنم جوووون گرفتیم اگه بدونی چقد حالم گرفته بودلبخند به لبم آوردین حالم عوض شدلبخند رو لبتون همیشگی باشه انشالله برا ظهور امام زمانمون(عج) دعا کنیم الهم عجل الولیک الفرج
ترنم_جوووووووون مدیر استارتر عضویت: 1399/06/19 تعداد پست: 1731 ای خدا جیگری ها توووووووووووووووووووووووووووووووووووووووولدت مبااااااااااااااااااااااااااااااااااااا ... ای خدامرسیخخخخخخای ام خر ذوق برا ظهور امام زمانمون(عج) دعا کنیم الهم عجل الولیک الفرج
ترنم_جوووووووون مدیر استارتر عضویت: 1399/06/19 تعداد پست: 1731 مبارک باشه مبارک باشهشب تولدت مبارک باشه..🎊😻🪄 مرسیخخخخ😘😘 برا ظهور امام زمانمون(عج) دعا کنیم الهم عجل الولیک الفرج
ترنم_جوووووووون مدیر استارتر عضویت: 1399/06/19 تعداد پست: 1731 پارسال همین موقه با یه پسری که تمام زندگیم بود دوست شدم ولی بعدش با رفیقم ریخت رو هم منم خودمو خونه ... الهی بگردمجانهمچین بگذره که خودت یادت نیاد ازین روزااگرم یادت بیاد میگی چقد الکی خودمو بخاطر بقیه اذیت کردم برا ظهور امام زمانمون(عج) دعا کنیم الهم عجل الولیک الفرج
وایییخدااا عضویت: 1403/07/09 تعداد پست: 173 بیاخوبی کن میگم تولدت مبارمیگن خر ذوق هیییییییییییی توف ب این روزگار
bud عضویت: 1402/03/27 تعداد پست: 8375 الهی بگردمجانهمچین بگذره که خودت یادت نیاد ازین روزااگرم یادت بیاد میگی چقد الکی خودمو بخاطر بقیه اذ ... وای دختر خدا از دهنت بشنوه❤️😊 خانما هیچ وقت نزارید رفیق تون با پاتنرتون صمیمی بشه اینو فقط کسایی درک میکنن که بهشون خیانت شده
ترنم_جوووووووون مدیر استارتر عضویت: 1399/06/19 تعداد پست: 1731 بگو ببینم امسال چیا یاد گرفتی؟۲۸سالگی چه طعمیه؟احساس خیلی بزرگی میکنی دیگه؟ امسال جواهردوزی وخیاطی یاد گرفتمخخخخازین که یه هنری یاد گرفتم خیلی به خودم افتخار میکنم چون حس اعتمادبنفسم زیادکردقبل ۲۰ دوس داری زودتر بگذره بشی ۲۰بعد ۲۰ سالگی دیگه دوس نداری سنت بره بالامن اینجوریمهنوز فک میکنم ۲۰سالمه برا ظهور امام زمانمون(عج) دعا کنیم الهم عجل الولیک الفرج
ترنم_جوووووووون مدیر استارتر عضویت: 1399/06/19 تعداد پست: 1731 بیاخوبی کن میگم تولدت مبارمیگن خر ذوق هیییییییییییی توف ب این روزگار ای ام خر ذوقینی من هستم خیلی خر ذوق😅 برا ظهور امام زمانمون(عج) دعا کنیم الهم عجل الولیک الفرج
ترنم_جوووووووون مدیر استارتر عضویت: 1399/06/19 تعداد پست: 1731 وای دختر خدا از دهنت بشنوه❤️😊 حماقت که خیلی از دخترای جوون میکنن نکننمونه اش خوده منبرا پسرعموم انقد گریه کردمخدا کسی رو سر راهم قرار داد با کسی ازدواج کردم که همش میگم خوبه زن پسرعموم نشدم حیف میشدموالا بخدا برا ظهور امام زمانمون(عج) دعا کنیم الهم عجل الولیک الفرج
خانومه_هنرمند عضویت: 1401/07/21 تعداد پست: 424 امسال جواهردوزی وخیاطی یاد گرفتمخخخخازین که یه هنری یاد گرفتم خیلی به خودم افتخار میکنم چون حس اعتما ... بهتررررین هنردنیارو یادگرفتی ایول موفق باشیییاره منم هرکس سنمو میپرسه میگم ۲۰سال وچندماهمه..چه جالبولی خب سن یکعدده...دلت باید جوون باشه
ترنم_جوووووووون مدیر استارتر عضویت: 1399/06/19 تعداد پست: 1731 بهتررررین هنردنیارو یادگرفتی ایول موفق باشیییاره منم هرکس سنمو میپرسه میگم ۲۰سال وچندماهمه..چه جالبو ... فدات بشمفدای دل مهربونت🥰😍 برا ظهور امام زمانمون(عج) دعا کنیم الهم عجل الولیک الفرج
bud عضویت: 1402/03/27 تعداد پست: 8375 حماقت که خیلی از دخترای جوون میکنن نکننمونه اش خوده منبرا پسرعموم انقد گریه کردمخدا کسی رو سر راهم ق ... خداروشک خداروشکر ایشالا منم یه روز این حرف بزنم خانما هیچ وقت نزارید رفیق تون با پاتنرتون صمیمی بشه اینو فقط کسایی درک میکنن که بهشون خیانت شده