2777
2789
عنوان

امشب شب تولدمه

| مشاهده متن کامل بحث + 196 بازدید | 45 پست
تولد داخل نی نی سایت نگرفته بودیم ک اونم به لطف ترنم جوووون گرفتیم

اگه بدونی چقد حالم گرفته بود

لبخند به لبم آوردین حالم عوض شد

لبخند رو لبتون همیشگی باشه انشالله

برا ظهور امام زمانمون(عج) دعا کنیم                                              الهم عجل الولیک الفرج

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن زیره "رژیم فستینگ "گرفته

عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم رژیم فستینگ بگیرم. سریع دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف خوب هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

ای خدا جیگری ها توووووووووووووووووووووووووووووووووووووووولدت مبااااااااااااااااااااااااااااااااااااا ...

ای خدا

مرسی

خخخخخخ

ای ام خر ذوق

برا ظهور امام زمانمون(عج) دعا کنیم                                              الهم عجل الولیک الفرج
پارسال همین موقه با یه پسری که تمام زندگیم بود دوست شدم ولی بعدش با رفیقم ریخت رو هم منم خودمو خونه ...

الهی بگردم

جان

همچین بگذره که خودت یادت نیاد ازین روزا

اگرم یادت بیاد میگی چقد الکی خودمو بخاطر بقیه اذیت کردم

الهی بگردمجانهمچین بگذره که خودت یادت نیاد ازین روزااگرم یادت بیاد میگی چقد الکی خودمو بخاطر بقیه اذ ...

وای دختر خدا از دهنت بشنوه❤️😊

خانما هیچ وقت نزارید رفیق تون با پاتنرتون صمیمی بشه اینو فقط کسایی درک میکنن که بهشون خیانت شده

بگو ببینم امسال چیا یاد گرفتی؟۲۸سالگی چه طعمیه؟احساس خیلی بزرگی میکنی دیگه؟

امسال جواهردوزی وخیاطی یاد گرفتم

خخخخ

ازین که یه هنری یاد گرفتم خیلی به خودم افتخار میکنم چون حس اعتمادبنفسم زیادکرد

قبل ۲۰ دوس داری زودتر بگذره بشی ۲۰

بعد ۲۰ سالگی دیگه دوس نداری سنت بره بالا

من اینجوریم

هنوز فک میکنم ۲۰سالمه

بیاخوبی کن میگم تولدت مبارمیگن خر ذوق هیییییییییییی توف ب این روزگار

ای ام خر ذوق

ینی من هستم خیلی خر ذوق😅

وای دختر خدا از دهنت بشنوه❤️😊

حماقت که خیلی از دخترای جوون میکنن نکن

نمونه اش خوده من

برا پسرعموم انقد گریه کردم

خدا کسی رو سر راهم قرار داد با کسی ازدواج کردم که همش میگم خوبه زن پسرعموم نشدم حیف میشدم

والا بخدا

امسال جواهردوزی وخیاطی یاد گرفتمخخخخازین که یه هنری یاد گرفتم خیلی به خودم افتخار میکنم چون حس اعتما ...

بهتررررین هنردنیارو یادگرفتی ایول موفق باشییی

اره منم هرکس سنمو میپرسه میگم ۲۰سال وچندماهمه..چه جالب

ولی خب سن یک‌عدده...دلت باید جوون باشه

بهتررررین هنردنیارو یادگرفتی ایول موفق باشیییاره منم هرکس سنمو میپرسه میگم ۲۰سال وچندماهمه..چه جالبو ...

فدات بشم

فدای دل مهربونت🥰😍

حماقت که خیلی از دخترای جوون میکنن نکننمونه اش خوده منبرا پسرعموم انقد گریه کردمخدا کسی رو سر راهم ق ...

خداروشک خداروشکر ایشالا منم یه روز این حرف بزنم

خانما هیچ وقت نزارید رفیق تون با پاتنرتون صمیمی بشه اینو فقط کسایی درک میکنن که بهشون خیانت شده