2777
2789

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن زیره "رژیم فستینگ "گرفته

عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم رژیم فستینگ بگیرم. سریع دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف خوب هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

نه ببین هیچکی حق توهین ندارهثانیا باید موضوع رو کامل بدونن بعد توصیه کننثالثا این حست عشق نیس وابستگ ...

متاسفانه درک این موضوع برای خیلیا پذیرفتنی نیست واسه همین درک نمیکنن درحالی که‌من واقعا دارم ازین قضیه زجر میکشم

چه ربطی داشت

ربطش اینه که از عوارض قرصه که وابسته هم جنس شدی به این میگن وابستگی نه عشق

شما و تمامی کسانی که دوستشان دارید       روزی خواهید مرد .تنها بخش کوچکی از چیزهایی که گفته اید یا کارهایی که کرده اید برای تعداد کمی از مردم اهمیت خواهند داشت آن هم صرفا برای یک مدت کوتاه  این حقیقت ناخوشایند زندگی است تمام مسائلی که به آن فکر میکنید یا کارهایی که انجام میدهید تنها گریز استادانه ای از این حقیقت اند.                  ما غبارهای بی اهمیتی هستیم که در یک نقطه آبی پرسه میزنیم و به هم برخورد میکنیم عظمتی برای خودمان تجسم میکنیم و اهدافی برای خودمان میسازیم اما راستش را بخواهید ما هیچ نیستیم .             پس از قهوه لعنتی تان لذت ببرید!

بیشتر ببینید
متاسفانه درک این موضوع برای خیلیا پذیرفتنی نیست واسه همین درک نمیکنن درحالی که‌من واقعا دارم ازین قض ...

من میفهمم

تو بدجور وابسته شدی چون بالاخره دیدی یکی بهت گوش میده توجه میکنه ، درک میکنه اینا باعث شده فک کنی عاشق شدی

دقیقایکی هرجور که بودم دوسم داشت

خب باید همیشه درنظر داشته باشی که اون داره کارشو میکنه 

ببین اینجوری فکر کن که تراپیستت‌ یه آدم پولکیه چون هرموقع پول میدی میبینیش یا درکت میکنه باهات حرف میزنه اینجوری ازش سرد میشی حتی بدت هم میاد