2777
2789
عنوان

من فردا با بنزین میخوام برم در خونه خالم

| مشاهده متن کامل بحث + 498 بازدید | 30 پست

این دومین تایپکت بود از دختر خالت 

بنظرم حتما فردا به جای بنزین و خونه خاله، برو یه سر پیش مشاور 

خدایی صادقانه میگم بهتا 

بعدشم معلومه خیلی آدم خامی هستی که نمیدونی دنیا چقدر بالا پایین داره و یه آدم ممکنه با دیگران خوب باشه ولی بعدا تدی زندگی مشترکش یه کارایی بکنه که برگای همه ریزه

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن زیره "رژیم فستینگ "گرفته

عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم رژیم فستینگ بگیرم. سریع دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف خوب هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

با بنزین بری که کلاااا ردت میکنن 

دخترا از مردای ضعیف خوششون نمیاد همیشه دختر عاشق مردی میشه که اعتماد به نفس داره و تو مشکلات مرده نه سوسولی که تا تقی به توقی میخوره به فکر آتیش زدن خودشو دیوونه بودن میافته 

شاید تو ظاهر خوب باشن ولی باهات قطع ارتباط میکنن و ازت فاصله میگیرن 

یه درصدی هم که احتمال داره بهت جواب بدن کلااا با احترام پس ات میزنن 

یکم مرد باش نه پسر بچه ضعیفی که تا سختی میافته به فکر خودکشی و تهدید با بنزینه 

این دومین تایپکت بود از دختر خالت بنظرم حتما فردا به جای بنزین و خونه خاله، برو یه سر پیش مشاور خدای ...

واس طنز نوشتم والا ولی راستش  یخورده شبیه به دختری بود که خاطرش رو میخواستم و ازدواج کرد سر همین ذهنم رفت پیش اون تاپیک های اولم رو اگه خواستی ببین 

ببین داداش همه تاپیکات و میخونم نمیفهمم اصلا ولی حسم میگه اگر افسردگی آدم بود میشد تو الان دقیقا چته ...

بابا این تاپیک رو واس طنز نوشتم فکر کنم اشتباه متوجه شدی 

با بنزین بری که کلاااا ردت میکنن دخترا از مردای ضعیف خوششون نمیاد همیشه دختر عاشق مردی میشه که اعتما ...

بابا از شوخی نوشتم دختر خالم خیلی وقته ازدواج کرده نوشتم میخوام برم با بنزین درخونشون و بگم باید برگردید اون زمان و واسه منم یه دختر خاله درست کنید جهت شوخی نوشتم والا نمیدونم حالا یه سریا میگن اوسکولی یه تختت کمه 

واس طنز نوشتم والا ولی راستش یخورده شبیه به دختری بود که خاطرش رو میخواستم و ازدواج کرد سر همین ذهن ...

ببین تقریبا هم سن منی ولی الان متوجه شدم که تو یه شکست از گذشته داشتی و رها نکردی 

پذیرش خیلی مهمه 

الان حوصله توضیح ندارم ولی اینو بدون که تا زمانی که رها نکنی و نفهمی که همه چیز طبق نظمه، حالت مساعد نمیشه

مطمئن باش بعصی آدما از دور قشنگن و خدا میخواد که همیشه اون آدم از دور برات قشنگ باشه چون اگه نزدیکش بشی، میفهمی یه توهم بوده و حالت از همه کس به هم میخوره 

پس به خدا اطمینان داشته باااااااااااااش و بپذیر و رهااااااااااااا کن وبه زندگیت و اهدافت برس 

خدا به موقع، اون دختری که همه جوره برات خوبه رو سرراهت میذاره

آها یه چیزی 

برادرتون مشکل افسردگی داشته؟؟؟

متاسفانه افسردگی ژنتیکیه و احتمال به ارث رسیدن بالاست 

حتما با روانشاس صحبت کنین تا مشکل اون قضیه به ظاهر شکست، حل بشه

موفق باشین

بابا از شوخی نوشتم دختر خالم خیلی وقته ازدواج کرده نوشتم میخوام برم با بنزین درخونشون و بگم باید برگ ...

اخه جدی ساعت ۴ صبح پاشدی اومدی مردمو ایسگا میکنی نکننن برادر منننن 

جدی پاشو تاپیکات و بخوننن انگار ۱۰۰ ساله شکست عشقی خوردی 

ببین تقریبا هم سن منی ولی الان متوجه شدم که تو یه شکست از گذشته داشتی و رها نکردی پذیرش خیلی مهمه ال ...

آخه میدونی آجی من خیلی عذاب کشیدم توی این راه تا سه سال درگیر عشقش بودم دوماه پیش ازدواج کرد روزی که نامه عروسیش اومد واسمون تا روز عروسیش هرشب میرفتم یه جای خلوت پیدا میکردم و تا صبح گریه میکردم امشب همین دختر خالم زنگ زد گفت بیا ببینمت یهو از در خونه این دختره رد شدم و با خودم گفتم فکر کن این دختره الان نامزدم بود اگه نامزدم بود بهش زنگ میزدم میگفتم آماده شو بیام سراغت بریم بعد دختر خالم رو گه دیدم گفتم ای کاش اون دختره مثلا میشد دختر خالم که میتونستم راحت حرف دلم رو بهش بزنم نه اینکه بعد سه سال عمرم بی حاصل به پای اون بره و نشه قسمت از اقوام دور بود تقریبا از وضع او اوضاعمون خبر داشت سر همین نتونستم بهش بگم گفتم باید شرایطم رو بهتر کنم و بعدش اقدام کنم که بهترم کرده بودم ولی خب دیگه از دست رفت