2777
2789
عنوان

بنظرتون پدرم کم میده بهم

| مشاهده متن کامل بحث + 850 بازدید | 67 پست
بله.البته خرجامو و هرچیزی ک نیاز دارمو خودش میده

اگه همه چیز رو خودشون حساب میکنن دیگه بگو ماهی ۳۰۰ یا ۵۰۰ بهت بده

اگر هم در توانش نبود بهش فشار نیار عزیزم شرایط اقتصادی خیلی سخته 

«از رها کردن نترس…هیچ‌کس نمی‌تواند چیزی که مال توست را از تو بگیرد؛ و تمام دنیا نمی‌توانند؛ چیزی که مال تو نیست را حفظ کنند..»🌿

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن زیره "رژیم فستینگ "گرفته

عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم رژیم فستینگ بگیرم. سریع دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف خوب هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

نه همه خرج و مخارجمو خودش میدهگفت این پولا واس خرجای شخصیته

خرجای شخصی‌چیه تو ک همشو بابات میده 

صلِ علی' سِترکه....🤭😅آدمی که از طرز تایپ کردنت بفهمه مثل همیشه نیستی ، ده لول از بقیه بالاتره:)💤⭐️ ب قول #فخرالدین_مزارعی: گفتی ک شاهکار شما در زمانه چیست؟!  ب الله ک زنده بودن ما شاهکار ماست...🖤🙂✨🙌🌓! ️ - دنیا بی رحم شده کاپتان .  + دنیا ؟ اشتباه نکن ! آدماش بی رحم شدن🤚 اگه جوابتو ندادم بدون یا ندیدم یا حضرت سلیمان نیستم زبون حیواناتو بفهمم💀😂"طُ شُدی تَنها دَلیل آنلاین بودنم ✨💋🍷️ "

بیشتر ببینید

وقتی همه خرجات باخودشه خب با در نظر گرفتن وضعیت موجود که قسط داره به نظرم مبلغ مناسبیه ایشالله قسطا تموم میشه بیشترش میکنه

🟠🟡🔴📢کامنت من ، نظر من برای استارتره ،باهام مخالفی ریپلای نکن چون اینجا کسیو ندیدم با حرفای یکی دیگه متحول شده باشه   📢🟠🟡🔵

کم بودنش که کم هست .ولی باید بدونی برای خودش چیزی میمونه نمی‌مونه .از خورد و خوراک و چیزای دیگه میشه ...

ولی خرجم با اوناس این پولارو همینجور میده بهم

چجوری پول اسنپ ماهیانت میشه؟اگه حقوقش خوبه خیلیییی ۱۵۰ کمه خب

خرجامو خودش میده همیشه این پولارو همونطور واس خودم میده. یعنی لباس و لوازم ارایش و... همش با اوناس