2777
2789

اگه اخلاقش همین باشه که اهل چت نباشه 

اول اینو بگم که از همون اول خواستگاری کرده بود رسما

کارش خیلی درگیرش کرده باشه چون براش اعصاب و حوصله ای نمونده باشه 

بعضی وقتا سه چهار روز شده که زنگ نزده باشه خبری نگیره 

ولی مطمئن باشی که با کسی نبوده فقط حوصله رابطه رو انگار نداره 

وقتی میگم بهش پولاتو جمع کن طلا بگیر بیا خواستگاری و ... میگه تو مگه قراره با پول ازدواح کنی؟

انگار میخواد بعد چندسال همینجوری فقط با یه انگشتر باهاش ازدواح کنم

خلاصش اینه که توجه و محبتش اونقدر زیاد نیس که دلگرم‌تون کنه ؛ ولی اگه هم کم هس دلی هس

مناسبت ها هم که بعضی وقتا میگیره بعضی وقتا نمیگیره.

بااینکه میدونه من مثلاااا تولدم فرداس و نمیتونم باهاس بیرون بیام همون شبش یه تبریک میگه و تموم دیگه حتی فرداش هم زنگ نمیزنه بزنه هم در جد دوسه دیقه حرف میزنه

خونه هم که هیچییی

ولی واقعا در نبود همه چیزایی اصلا اهل خیانت نیس و همیشه با احترام حرف زده

چطور میشه تموم کرد؟

ابن دلایل کافیه برا تموم کردن؟

❌️لطفا زیر ۲۲ در تاپیک های ازدواج من شرکت نکنن و ❌️سوگیری نداشته باشید مثلا اگه خیانت دیدید یا طلاق گرفتید لطفا نگید همه مردا مثل همن و... از تجربه های فقط صرف خودتون نگید از چیزایی ک دیدید در اطرافیان و خودتون بگید حرفهایی ک از کتاب ها و روانشناس ها یاد گرفتید، عمه تراپی نباشه🥲من ب تجربه های خیییلی عمیق و خوب بزرگتر از خودم احتیاج دارم ن بچه ها/ برام دعا کنید حالم خوب نیس ۳۲۱/
بیشتر ببینید

ببین عزیزم اینطور که مشخصه شما یه آدمی هستید که به توجه ، ابراز احساس کلامی نیاز دارید

و اون آدم این کارا رو نمی‌کنه 

به نظرم قبل از اینکه به خاطر اینا باهاش تموم کنی بشین باهاش صحبت کن و بهش بگو که همچین انتظاراتی رو داری البته تا می‌تونی غیر مستقیم بگو (یه جور نشه که خدایی نکرده فکر کنی داری محبتو ازش گدایی می‌کنی) 

اگه درست نشد و دیدی نمی‌تونی با این قضیه کنار بیای 

بگو که تایپ همدیگه نیستیم و بعدها ممکنه به مشکل بخورید

جهان پیوسته تا کی بر مدار ظلم میگردد/مگر در هم بریزد رادمردی این توالی را...

ببین یه فکت میگم که خودم با دلو جون تجربه ش کردم

اوت پسر وقتی که با توهست و مطمئنی ازش که خیانت نمیکنه اون یهدمرد باشخصیته ولی تو براش اونی که میخواد نیستی وگرنه مردا همه چی رو خوبه خوب بلدن ولی برا کسی خرجش میکنن که واقعا میخوان

ما قدبلندا واژه ای به اسم "این" نداریم چون از ارتفاعی که ما نگاه می کنیم همه چی "اونه"😍 آقایون داداشم گوفته باشم اینجی کولوهومش باس ماس،این تاپیک اون تاپیک لایک کامنت ماس ماس، آبجیا فدامدا😁  نی نی سایت نیست که ننه سایته🤐..کوردم 🥰و اهل سنت🥰 افتخارمه.. کسی توهین کنه به شدت باهاش برخورد میکنم  پس احترامتو دوس داری  نگه دار اون لامصبوووو😒 اگه با نظرم مخالفی محترمانه بگو روسرما جا داری وگرنه بد رو با بدتررررر جواب میدم پس ریپلای نکن😊اگه نظرات  و عقایدمون باهم فرق داره دلیل بر این نیست که حق باتوعه و تو راست میگی شاید بااااورت نشه ولی فقط من یه آدم دیگه م همین😉.من از ۲۴ساعت شبانه روز ۲۰ ساعت گوشی دستمه وقتی جوابتو ندادم مثبت فکر نکن بدون باهات حال نمیکنم
بیشتر ببینید

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن زیره "رژیم فستینگ "گرفته

عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم رژیم فستینگ بگیرم. سریع دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف خوب هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

ببین یه فکت میگم که خودم با دلو جون تجربه ش کردماوت پسر وقتی که با توهست و مطمئنی ازش که خیانت نمیکن ...

نخیر اشتباهه حرفت

بعضیا ابراز علاقشون فرق داره و اهل زبون ریختن نیستن. 

ولی اگ ی کلمه هم محبت کنن مطمین باشید اینارو از تههه دلش گفته و این اقام معلومه ذاتش خوبه فقد باید ببینی این خانوم میتونه با کمبود محبت زبانی کنار بیاد یا ن

برعکس خیلیا ک فداتشم قربونت بشم از دهنشون نمیفته و ممکنه اکثرشو دلی اصلا نگفته باشه.

نخیر اشتباهه حرفتبعضیا ابراز علاقشون فرق داره و اهل زبون ریختن نیستن. ولی اگ ی کلمه هم محبت کنن مطمی ...

اصلاااااا اصلاااا این راه خوبیه برا توجیه و اوامه. ولی مردا صدشونو برا اونی که میخوان میزارن 

ما قدبلندا واژه ای به اسم "این" نداریم چون از ارتفاعی که ما نگاه می کنیم همه چی "اونه"😍 آقایون داداشم گوفته باشم اینجی کولوهومش باس ماس،این تاپیک اون تاپیک لایک کامنت ماس ماس، آبجیا فدامدا😁  نی نی سایت نیست که ننه سایته🤐..کوردم 🥰و اهل سنت🥰 افتخارمه.. کسی توهین کنه به شدت باهاش برخورد میکنم  پس احترامتو دوس داری  نگه دار اون لامصبوووو😒 اگه با نظرم مخالفی محترمانه بگو روسرما جا داری وگرنه بد رو با بدتررررر جواب میدم پس ریپلای نکن😊اگه نظرات  و عقایدمون باهم فرق داره دلیل بر این نیست که حق باتوعه و تو راست میگی شاید بااااورت نشه ولی فقط من یه آدم دیگه م همین😉.من از ۲۴ساعت شبانه روز ۲۰ ساعت گوشی دستمه وقتی جوابتو ندادم مثبت فکر نکن بدون باهات حال نمیکنم
بیشتر ببینید
اصلاااااا اصلاااا این راه خوبیه برا توجیه و اوامه. ولی مردا صدشونو برا اونی که میخوان میزارن

صد جز خرج کردن هم میشه؟؟ 

❌️لطفا زیر ۲۲ در تاپیک های ازدواج من شرکت نکنن و ❌️سوگیری نداشته باشید مثلا اگه خیانت دیدید یا طلاق گرفتید لطفا نگید همه مردا مثل همن و... از تجربه های فقط صرف خودتون نگید از چیزایی ک دیدید در اطرافیان و خودتون بگید حرفهایی ک از کتاب ها و روانشناس ها یاد گرفتید، عمه تراپی نباشه🥲من ب تجربه های خیییلی عمیق و خوب بزرگتر از خودم احتیاج دارم ن بچه ها/ برام دعا کنید حالم خوب نیس ۳۲۱/
بیشتر ببینید
صد جز خرج کردن هم میشه؟؟

هه چی

بیشتر ببینید
هه چی

حتی قبل ازدواج؟ 

ینی بعد چند ماه از آشنایی میخره؟

الان مثلا باید عیدی بده پسره؟

بیشتر ببینید