2777
2789

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

نع منو تو نگاه اول خوششون میاد بدون اینکه بدونن شخصیتم چجوریه اصلا

خب اول نگا میکنن جذب میشن بعد میحرفن دیگه

فک میکنی ما سوت میزنیم یارو بیاد لاس بزنیم ایا خوشش بیاد ایا نه

تو همون نگاه اول چشاشون برق میزنه بعدم که سر صحبت باز میشه بدتر

وگرنه خیلیام هستن حرف میزنن من حتی نمیگم مزاحم نشین 

فقط چپ چپ نگا میکنم ولی درخواست اشنایی و دیت میدن 

اخلاق نداریم جیغ جیغ می کنیم متکبر و از خود راضی ایمعشوه هم بلد نیستیم🤣🤣🤣زود هم می گیم من کار دار ...

همشو هستم الا متکبر و از خودراضی😂

هی میگم چرا کسی سمتم نمیاد تا هم یکی میاد خفش می کنم بعد که رفت زانوی غم بغل میگیرم چرا کسی نمیاد😂😂😂 

چشمت آتش فشان ماه شب آسمان دگر از من گذشت با دگران یار بمان
دیگه چیکار کنم مجبورم😂

نه جدی می گم 

از ی تایمی ب بعد هیچ کس ازت خواستگاری نمی کنه 

جذابیت هر کسی تو یک سنی تموم می شه 

اخلاقت رو خوب کن سعی کن تحقیرشون نکنی چون فک کنم گناه هم هست بالاخره اونا هم بنده خدان 

منم نگفتم همچین اتفاقی افتاده دور از حون شما فقط واسم یه سوال بود همین دوست ندارین هم جواب ندین🌷

میدونی برخلاف تلگرام و اینستا وبقیه شبکه های اجتماعی 

اینجا همه خودشونن حرفا رو ازته دل میگن،فیلم بازی نمیکنن  حالا شاید بخاطر ناشناس بودنشونه،حتی از تحقیر کردن خانما نسبت به خودم استقبال میکنم یجور سرمونو میزنن به سنگ که به نفع خودمونه ،عین آینه حقیقت گو