2777
2789
عنوان

امشب اتفاقات ترسناک و عجیب برام افتاد اونایی که میترسن نیان

| مشاهده متن کامل بحث + 2472 بازدید | 157 پست
خیلی از این اتفاق ها برام افتاده.گاهی اوقات خیلی واقعیه.یعنی قشنگ قیافشون رو میبینی.

هنوز این مشکلات داری؟

سلام این افکار ماست که ما را غرق میکندو الا زندگی عمق زیادی نداردپس مراقب خودمون باشیم
من خیلی میبینمشون.بعضیاشون قیافه ی کریهی دارن.شاخ دارن.

دیدنشون واقعل ترسناکه.مگر طلسم سنگین داشته باشی ک ببینی.من هیچوقت ندیدم.دوتا خواهر و ی برادرم خونه مادرم دیدن من تاحالا ندیدم

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن زیره "رژیم فستینگ "گرفته

عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم رژیم فستینگ بگیرم. سریع دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف خوب هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

دیدنشون واقعل ترسناکه.مگر طلسم سنگین داشته باشی ک ببینی.من هیچوقت ندیدم.دوتا خواهر و ی برادرم خونه م ...

آره.من قبلا میترسیدم ولی الان نه.فقط چون انرژی منفی دارن.آدم اذیت میشه.

آره.من قبلا میترسیدم ولی الان نه.فقط چون انرژی منفی دارن.آدم اذیت میشه.

درخواست دادم خواستین قبول کن نخواستی رد کنین 

ممنون

ولی این چیزا واقعیته 

سلام این افکار ماست که ما را غرق میکندو الا زندگی عمق زیادی نداردپس مراقب خودمون باشیم
طلسم سنگین برات بریدن.باید بری حتما ی جای معتبر ک برات اونا را از زندگیتون ببرن.من شماره شخصی دارم د ...

ببین دنیای اونا زیرزمینه.من یه بار با ذکر گفتن اونارو فرستادم دنیای خودشون.بعد رئیسشون اومد گفت چرا اونارو فرستادی.من نمیذارم خوب زندگی کنی.

درخواست دوستی آقایون ممنوعه.کاربری تعلیق میشه.

متوجه منظورتون نشدم

فقط میخواستم بابت مشکلتتون کمکتون کنم

این چیزا رو اینجا نمیشه تو عموم نوشت

شما هم تو عموم ننویس چون بیشتر مسخره میشی تا کمک.

موفق باشی.

بهتر میشه حالت. آن شا الله

شما رفتی؟

من چون بخاطر دعانویس رفته بودم و برام خوب نشد.من همزادم میره تو جلد شوهرم و دعوا سختی میشه.دیگه جرات دعانویس ندارم.برای من خطرناک میشه.وگرنه درحالت عادی مشکل خاصی ندارم.اینم تعریفش بهم دادن  ولی من خودم دوره پاکسازی انجام دادم.یکی از شرطاش این بود ک دعانویس نرم و اصلا سمت دعا نرم منم شماره گرفتم ولی انجام ندادم