2777
2789

خب ببین من خودمم وسواسیم ولی این قضیه از نظر من وشما که وسواسیم یکم سخته ولی از نظر کسی که وسواس نداره راحته من حتی کسیو میشناسم که بعده این قضیه اومده سرکار خیلی راحت حالا فرداش رفته حموم

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن زیره "رژیم فستینگ "گرفته

عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم رژیم فستینگ بگیرم. سریع دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف خوب هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

خب ببین من خودمم وسواسیم ولی این قضیه از نظر من وشما که وسواسیم یکم سخته ولی از نظر کسی که وسواس ندا ...

حب هم وسواس هم نماز خوندنه مهمه دگ 

اون طرفی ک میگی قطعا نماز خون نبوده

اره تا حدودی

من دیشب گوگل سرچ کردم کارهایی ک گناهه موقع خلوت 

خیلی ترسیدم 

نوشته بود موقع امیزش حرف نزنید بچه لال میشه 

یا کامل عریان نباشید 

یا مسافرت اگه کمتر از ۳ روزه نباید آمیزش داشته باشید 

من دیشب گوگل سرچ کردم کارهایی ک گناهه موقع خلوت خیلی ترسیدم نوشته بود موقع امیزش حرف نزنید بچه لال م ...

خب ببین این چیزارو از گوگل واقعا نمیشه فهمید اگه مرجع تقلید داری ازش بپرس من خودمم به بعضی مسائل معتقدم که مثلا میگه بعضی شبا آمیزش به قصد بچه دار شدن خوب نیس مثلا شب عاشورا و از این جور مسائل

خب ببین این چیزارو از گوگل واقعا نمیشه فهمید اگه مرجع تقلید داری ازش بپرس من خودمم به بعضی مسائل معت ...

ازه دقیقا شب قدر بود خاستم ببینم میگه تمکین کنید این شبا  حکمش چیه بعد کلی سوال تو ذهنمه چرا انقدر خدا سختش کرده همشم بلا سر بچه میاره، 

نوشته بود مرد ب الت زن نگاه کنه بچه کور مبشه آخه ب چ دلیلی 

ازه دقیقا شب قدر بود خاستم ببینم میگه تمکین کنید این شبا حکمش چیه بعد کلی سوال تو ذهنمه چرا انقدر خ ...

ببین نه میتونم بگم این حرف درسته نه میتونم بگه غلطه ولی آدم عاقل اونیه که جانب احتیاطو تو همه مسائل رعایت کنه خب اینم دقیقا همینه ما نمیدونیم این حرف واقعا درسته یانه ولی احتیاط میکنیم