2777
2789

اینکه یه جمله کوتاه تعریف کنی و ما هم تایید کنیم که حرفت درسته اشتباست 

بحث چی بوده،سن،اصلا چرا گفنی بچه 

همه اینا مهمه 

پس انقدر این کلمات مسخره رو به کار نبرید 

اگر تو زمان بدی گفتید ناراحتیش رو درک کنید

چرا جملات سطحی‌تان را با «ما مرد‌ها با ما زنها»شروع میکنید؟لطفا کژی،کمبود های عاطفی و ایراداتتان را به پای کل جمعیت زنان یا مردان ننویسید.مثلا بگویید من زیاد دروغ میگویم نگویید ما مردها نمیتوانیم راست خیلی چیزها را بگوییم.یا بگویید من بداخلاقم نگویید ما زنها تمام پاییز خلقمان تنگ است... 

بیشتر ببینید

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن زیره "رژیم فستینگ "گرفته

عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم رژیم فستینگ بگیرم. سریع دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف خوب هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

اینکه یه جمله کوتاه تعریف کنی و ما هم تایید کنیم که حرفت درسته اشتباست بحث چی بوده،سن،اصلا چرا گفنی ...

کمیود تستروژن هس

ننم جانی کن بزار برو.....💔😏بده شش

کمیود تستروژن هس

موافق نیستم

چرا جملات سطحی‌تان را با «ما مرد‌ها با ما زنها»شروع میکنید؟لطفا کژی،کمبود های عاطفی و ایراداتتان را به پای کل جمعیت زنان یا مردان ننویسید.مثلا بگویید من زیاد دروغ میگویم نگویید ما مردها نمیتوانیم راست خیلی چیزها را بگوییم.یا بگویید من بداخلاقم نگویید ما زنها تمام پاییز خلقمان تنگ است... 

بیشتر ببینید
کاربری خانمی؟؟

بله 

چه ربطی داره؟😂

دارم میگم اگر بحثی بوده و وسط عصبی بودن برگشتی بهش گفتی خیلی بچه ای 

گاهی این نوع کلمات ادم رو اذیت میکنه 

میتونه از این کلمه به هر دلیلی متنفر باشه 

میتونه از سمت خانوادش تو موقعیت ها بد شنیده باشه 

اول درک مهمه بعد نسبت دادن یه خصلت به یک شخص 

اگر هم بحثی نبوده و صرفا گفنی بچه 

دیگه نمیدونم شاید همینه که میگی😂

بیشتر ببینید
بله چه ربطی داره؟😂دارم میگم اگر بحثی بوده و وسط عصبی بودن برگشتی بهش گفتی خیلی بچه ای گاهی این نوع ...

نخیر مرد داریم تا مرد

مردی ک قهر کنه مرد نیست

بله چه ربطی داره؟😂دارم میگم اگر بحثی بوده و وسط عصبی بودن برگشتی بهش گفتی خیلی بچه ای گاهی این نوع ...

باید استوار باشه قهر نکنه

بزنه داغون کنه😂😂